ФК Партизан 2024/2025

Који резултат очекујете ове сезоне

• Титула

glasova: 1 7,1%
  • Дупла круна

glasova: 0 0,0%
  • Без трофеја

glasova: 9 64,3%
  • Учешће у групној фази неког европског такмичења

• Презимљавање у неком европском такмичењу

• Испадање из Европе у квалификацијама

glasova: 7 50,0%
  • Трофеј купа

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    14
  • Anketa je zatvorena .
sad ce fener da nas otrese i boricemo se za ligu konferencije

zato je tsk dobio od ciganije uslugu da odere zvezda vojvodinu u finalu kupa i da se oni ko treci dokopaju te prednosti da idu odmah u plej odf lige evrope i imaju obezebdjenu evropu jer je orban vucicev saradnik br 1

dok je vucic na vlasti partizan ce strepeti cak i za opstanak u ligi

o evropi je bsepotrebno i komentarisati

tužna slika
prazan stadion, neka kazna od ranije
na tvu niko ne gleda..ja jbt koji sam se ranije ceo dan nervirao i čekao da počne Partizan jednostavno me boleo k.. ispratio rezultat
20 % lopte u nogama
uništeni smo, ugaženi kao klub
psihopata žvalavi je ispunio svoj cilj
jedino što nije samo uništio Partizan nego i ceo srpski fudbal..trenutno nam je liga najgora u Evropi.. mislio sam da smo makar od crnogoraca jači al sam se za jbo.. eno Mogren izbacio Kragujevca

Да се не лажемо, биће као и прошлог лета.
Треба отерати и Станојевића и управу.
Али од тога нема ништа, и то сви знамо...
значи чекамо кад ће судбина Глазгов Ренџерса.
Ја тренутно не видим како ово све може да заврши.

Sa drugog foruma :

" Kada je klub u ovakvom stanju, kada ga vode nistaci I propaliteti onda je izlisno pricati o kvalitetima pojedinih fudbalera. Svaki ce biti los. Za kvalitetan tim je potrebna zdrava sredina, potrebni su ljudi koji ce znati da postave odgovarajuce strucnjake na kljucne pozicije u klubu. Ovo sto sada gledamo je terminalna faza nekada slavnog kluba.
Od uprave preko infrastrukture, trenera, igraca, navijaca sve je u totalnom raspadu. Jedini I iskljucivi krivac za sve to je aleksandar vucic I to svaki navijac Partizana mora da zapamti. Sve sto sada gledamo je rezultat desetogodisnjeg sistematskog unistavanja sportskog drustva gde su pojedine sekcije totalno ugasene. Dokle god je taj covek na vlasti svaka sledeca godina ce biti sve gora. "

Novi fudbaler partizana:

Screenshot_4.png
Screenshot_3.png

Back