FK Partizan 2022/2023

.
Okej, pricamo o Stanojevicu. Tovaris mu na vrat, da je odgovoran za odlazak Asana. Ja te opet lepo pitam, kako je on to na bilo koji nacin odgovoran za odlazak Asana?
.
Не знам само у којој мери је одговоран, али да је његовим доласком кренуо низ нелогичности које су само слабиле Партизан то је очигледно.

Да главни играч експресно оде из тима и крене да тражи нови клуб је потпуни идиотизам који ваљда само пробрани Гробари могу да пругутају.

Играњем те утакмице могао је само да добије. То је финале купа државе, играју два најјача тима лиге која су пристојно пласирана на европским таблицама и добра игра на таквим утакмицама има тежину на тржишту. Овим поступком себе црта као нагазну мину коју ретко који клуб може да толерише јер мање више сви имају проблем са плаћањем играча.

Тако да после доказаних лажи око одласка Суме, јасно је да њиховим изјавама не треба веровати, поготово ако су нелогичне.

Као ето, Асана нису плаћали и није хтео да трпи, а остали су будале па трпе!

Ма јесте, како да не...

Po ko zna koji put. Ajde oko Sume. Da li ga je i Mirkovic sabotirao, kad ga je poslao na pozajmicu u Makabi koliko se secam. Da li ga je i Djukic sabototirao, posto ga je vise put javno iskritikovao. Po vasoj logici, jeste. Eto, odgovori mi na ovo.. Ma, u svima njima je problem. Taman posla da je nesto do Sume.
.
Од када је Станојевић дошао Сума је стављен на лед иако је (заслужено) у то време био један од главних играча Партизана. Више се није десило да Сума и Натко одиграју заједно ни полувреме.

У свим утакмицама у којим је улазио или је дао гол или је имао асистенцију, чак и у оном, пројектованом поразу од цигана намајмунисао је оне њихове штопере око пенала и створио себи шансу, али је њихов рогоња на голу одбранио...

Е ту је изгледа себи дефинитивно пресудио у Партизану, као и Асано који је пред своје протеривање из Партизана са центра претрчао комплетну одбрану и дао гол.

Станојевић је у свему томе саучесник.

Cuka je sve, samo ne limitiran tim.
.
И ја сам тако мислио док их онај Хамарби није отресао петардом после 1:3 овде, где сам мислио да нема шансе да испадну...

Fazon, povredio se Zdelar? Dobro iii? Je l' i Stanojevic za te stvari kriv?
.
Па наравно да је крив, како мисли да игра три такмичења са осам играча, а сва три такмичења су важна???

И при том тера добре играче из тима. Ако Сума "има его", посао ти је да нађеш решење, а не да тераш из тима, а немаш с ким да играш. И то играча који зна и да намести и да метне гол!

И још да оде без обештећења, испраћен гомилом лажи у којим је Станојевић активно учествовао.

Nemoj da se ljtuis, previse si ostrascen pa lupas gluposti. Ono, fazon sve sto ide u korist da se proziva Stanojevic.
.
Наравно да се не љутим, ово је навијачки форум и нормално, навијачки, разговарамо :mrgreen:

.

Ово је наш максимум. За нешто више су потребна појачања и нови тренер. Немамо шта да тражимо у нокаут фази, испадамо кога год да извучемо.

Интертото куп је за нас тј ова конференција,где можемо да тамбурамо неке ливаде од тимова и извлачимо нерешено са овим просецима. Битно да сад у линг лонг лиги опет настављамо светски низ.

Кога брига ионако никад нисмо задовољни. Сећам се шта се причало кад смо играли Лигу шампиона 2003-е и какве су критике биле тада због првенства...а сад причамо о том времену као о златном добу..... До јуче нисмо могли ни да сањамо титулу, а сад нас више ни титула ни презимљавање у Европи не задовољавају него се тражи не знам ни ја шта...... Ђукић кад је презимио у Европи пљували су га због првенства, сад ако Станојевић презими у Европи и освоји титулу пљуваће га због играча овога или онога...... Саво кад је био исти случај - "играли смо најлепши фудбал под Савом бла бла" а пљували га због првенства и што нам цигани беже 100 бодова..... Мозак Србина није пројектован за фудбал.....ниакд ми ту нећемо имати успеха, бићемо само епизодисти

Poslednja izmena:
Буразеру није проблем што ће се презимити,проблем је то што Станојевић игра јајарски фудбал са иоле мало озбиљнијим противником. Уместо да се кренуло на све или ништа и да се узме то прво место,сад овако се укрштамо са тимовима који долазе из лиге европе и то је то. Ту је крај. Домаће првенство да се не понављамо као папагаји,ту смо где смо само што су политичке околности нешто повољније по нас данас. Нема то везе са неким реалним квалитетом,овде политика и спорт једно без другог не иде.

Кога брига ионако никад нисмо задовољни. Сећам се шта се причало кад смо играли Лигу шампиона 2003-е и какве су критике биле тада због првенства...а сад причамо о том времену као о златном добу..... До јуче нисмо могли ни да сањамо титулу, а сад нас више ни титула ни презимљавање у Европи не задовољавају него се тражи не знам ни ја шта...... Ђукић кад је презимио у Европи пљували су га због првенства, сад ако Станојевић презими у Европи и освоји титулу пљуваће га због играча овога или онога...... Саво кад је био исти случај - "играли смо најлепши фудбал под Савом бла бла" а пљували га због првенства и што нам цигани беже 100 бодова..... Мозак Србина није пројектован за фудбал.....ниакд ми ту нећемо имати успеха, бићемо само епизодисти
Evo ovako, te 2003 si i pored tih "losih" rezultata u poredjenju sa danasnjim imao da prodas 80-90% tima kad hoces. Koga danas Partizan iz ove olupine od tima moze da proda? Klub koji zivi od prodaje igraca je u poziciji da crkava a "rezultati" ostvareni protiv slanih bara i Anortozisa treba da zadovolje rupe u budzetu. Nekad se igrao egal sa mnogo jacim timovima a danas ne moze da se dobije kenjavi Gent? O cemu pricamo. Koje titule? Koja Evropa? Ovaj Partizan bi ispao iz LK da je upao u iole tezu grupu od ove. I sa cime da se bude zadovoljno? Imas non stop igrace poput Jojica i Miljkovica koji moraju da igraju pa makar se sve raspalo, kao sto se i raspalo. Ali verujem i ja da su to grobari do koske. Treba ih podrzati kao i Stanoja. Voli on Partizan kao i oni samo "ne zna". Pa super. Taman da se uhvate pod ruku svi zajedno. Ima li ista u ovom Partizanu da valja? Tesko vala, tesko da ima. Koja ce nam moj titula ako ce Jojic i Miljkovic da nas vode u Ls? O cemu pricamo ljudi? Klub pred gasenjem. Postali smo CZ iz 2010.

Јасно је да је Станојевић лимитиран тренер и то сам поновио милион пута али ме запрепашћује чињеница колико људи је упило мишљење Пантића.....он је човек велики партизановац али је изгубио компас скроз.....јуче је изјавио да је Дуљај водио меч....па јел стварно верујете да је Дуљај јуче водио меч ? Да је он правио измене, правио тактику ?
Пуни смо рупа то је тачно, неки играчи не требају да играју у Партизану, треба нам и бољи тренер и појачања ако мислимо да се носимо са екипама попут Гента али јел сад треба да ме боли она ствар и за титулу и за Европу зато што нема кога да продамо ? Мислите да ће дугови да се смање ако некога продамо ? Јел смо живели ми на истој планети пре доласка Станојевића ? Шта је с вама људи моји саберите се......Ниподаштавање резултата Партизана од навијача звезде могу да схватим али ми је несхватљиво да ми навијачи Партизана то радимо.....

До јуче су нас крали по лиги како су стигли, а сад кад имао иоле здравије суђење е то је зато што је Станојевић продао душу ? До јуче смо губили бодове у финишу утакмица, а сад кад побеђујемо све у лиги е то је зато што нас неко пушта ? До јуче нас нису пуштали али сад ето пуштају нас......навијачи звезде имају теорију да због избора вучић пушта Партизан да узме титулу, а многи навијача Партизана верују да ће Станојевић да поклекне намерно у финишу борбе за титулу......а ако ли ипак освоји титулу многи навијачи Партизана ће веровати у ону теорију навијача звезде..... Мука ми је више од нашег фудбала, срећа па има наде за овај народ јер већина очигледно схвата да је бесмислено бавити се српски фудбалом па су трибине годинама празне и биће још празније џаба и нови стадиони и све овде људи радије гледају Гранада-Еибар на тв-у него утакмице вечитих уживо........

Poslednja izmena:
И ко је уопште тај Пантић будалетина? Волшебно је васкрсо у клубу откад је ове управе,прво се лизао са њима па се сад пљује. Дај бре маните тог шабана,имамо ми легенде клуба свих вера и нација чија реч и критика нешто значе.

И ко је уопште тај Пантић будалетина? Волшебно је васкрсо у клубу откад је ове управе,прво се лизао са њима па се сад пљује. Дај бре маните тог шабана,имамо ми легенде клуба свих вера и нација чија реч и критика нешто значе.
Panticeva cela porodica je vezana iz Partizan. Otac mu je vodio ondasnji Vesnik davno. Covek koji voli klub bezuslovno i od kluba nije dobio nista, niti je trazio. Toliko o moralu. A ti se drzi legendi tipa Djani Curcic i Milivoje Cirkovic pa kako ti bude. Mozes i kod Grbe na basketu da se pridruzis new reality programima i da uzivas do stecaja.

Panticeva cela porodica je vezana iz Partizan. Otac mu je vodio ondasnji Vesnik davno. Covek koji voli klub bezuslovno i od kluba nije dobio nista, niti je trazio. Toliko o moralu. A ti se drzi legendi tipa Djani Curcic i Milivoje Cirkovic pa kako ti bude. Mozes i kod Grbe na basketu da se pridruzis new reality programima i da uzivas do stecaja.
Ма бежи бре дебилу.

Ја разумем да новинари имају неко мишљење и право да га представе јавности али не разумем да неко више верује новинару, ма ко он био, него нпр Николићу или Салету који о Станојевићу немају шта лоше да кажу, а и не само они. Једно су (не)квалитети Станојевића о којима може да се дискутује, а нешто сасвим друго је да неког оптужујеш да је саботер и слично. Пантић зна да претера, њему је у опису посла да претера. Претеривао је када је бранио управу, а претерује и сада у вези Станојевића. Ја се добро сећам колико је бранио и Илиева и управу чак је избегавао било шта и о власти да говори, а сад има контра причу. Човек је велики партизановац али је изузетно ексцентричан и не могу да га схватим озбиљно за баш све што каже јер није у праву за све иако се представља као да је највећи познавалац свега па и фудбала. Довољно вам је да послушате како је скроз промашио причу за Дуљаја јуче и да схватите да он није увек у праву. Практично је нахвалио тактику и измене мислећи да је то све Дуљај одрадио, а не конта да је Дуљај само извођач радова и да је све Станојевић диктирао и измене и тактику, то је једноставно пракса свуда на свету кад главни тренер изостане......малтене је похвалио Станојевића :hahaha: Луд је наш Пантара ко струја - кад се намерачи на неког као пит-бул је не пушта

Poslednja izmena:
Ја разумем да новинари имају неко мишљење и право да га представе јавности али не разумем да неко више верује новинару, ма ко он био, него нпр Николићу или Салету који о Станојевићу немају шта лоше да кажу, а и не само они. Једно су (не)квалитети Станојевића о којима може да се дискутује, а нешто сасвим друго је да неког оптужујеш да је саботер и слично. Пантић зна да претера, њему је у опису посла да претера. Претеривао је када је бранио управу, а претерује и сада у вези Станојевића. Ја се добро сећам колико је бранио и Илиева и управу чак је избегавао било шта и о власти да говори, а сад има контра причу. Човек је велики партизановац али је изузетно ексцентричан и не могу да га схватим озбиљно за баш све што каже јер није у праву за све иако се представља као да је највећи познавалац свега па и фудбала. Довољно вам је да послушате како је скроз промашио причу за Дуљаја јуче и да схватите да он није увек у праву. Практично је нахвалио тактику и измене мислећи да је то све Дуљај одрадио, а не конта да је Дуљај само извођач радова и да је све Станојевић диктирао и измене и тактику, то је једноставно пракса свуда на свету кад главни тренер изостане......малтене је похвалио Станојевића :hahaha: Луд је наш Пантара ко струја - кад се намерачи на неког као пит-бул је не пушта
Zasto bi Ilic nesto lose rekao o Stanojevicu kada su kolege i nemaju nista suprotno? Sasa Ilic takodje balansira izmedju oblaka i jonosfere sto se tice koketiranja sa svima. Problem je sto ti smatras da je misljenje presudno, a uopste nije stvar u misljenju vec o onome sto je realnost. Da li mene briga sta neko misli o necijim navikama ili preferencama ako radi dobar posao. Da li meni smeta sto je Zeka vegan ili to sto ne postoji na terenu i kvari igru konstantno? Ako imad Miljkovica i Jojica na terenu svaki put, uvek, i pored toga sto kvare rezultati igru, sta je to nego saboterstvo? Sta, toliko ne zna da ne vidi da ovaj nema pojma? Pa nije mu prvi put. Ako se nesto stalno ponavlja onda je zo cist mazohizam. Ja nemam drugo objasnjenje.

Elem, ja licno mislim da je Stanojevic tolika neznalica da zapravo sve "dobre" konce i vuce Duljaj a ne Stanojevic. Kao sto je masu stvari kod Sava Djumi radio. Sve to ima svoje, ali u onome sto je cinjenica Pantic nije pogresio uopste. Klub je na finansijskom izdisaju, kako KK tako i FK, nikad gore nije bilo i oporavka tesko da ce biti ikada. Tim se katastrofalno vodi i nema se ko za prodati. Titula ce biti neznacajna (iako mislim da je nece uzeti Partizan) jer se nece imati novca za sastavljanje tima za LS a ni za LE. Ovaj danasnji Partizan ne bi prosao bilo koju drugu grupu LK sto je uzasno. Ovaj Partizan nece niko hteti ni da kupi cak i ako ga druava ponudi nekome. Tako da nam ostaje klub za politicke paravane i kriminalce i imas tonu navijaca koji ce to zdusno podrzati dokle god je Surdulica 0 Partizan 3.

Клуб је био на финансијском издисају и у време док је Пантић био у клубу и бранио управу. Да је ово нормална држава и да имамо нормалан спорт мишљење новинара би било на маргини јавности......али пошто је код нас све наопако тако нам је како је. Политичари и новинари више причају о спорту и актуелним стварима од легенди нашег фудбала......јбг ово није фудбалска лига ово је политичка лига. Ово је политичка лига од 45-е с тим што је до 90.их барем фудбал био интересантан и гледљив иако је одувек овде владало организационо расуло. Застарели модели тренера попут Станојевића су најмањи проблем, лако је отпустити тренера

Kak'e to veze ima što mu je otac navijao za Partizan? Ja te po ko zna koji put pitam, kad mu je toliko stalo do Partizana zašto nije stao u njegovu odbranu dok je bio u klubu? Sigurno su tad Vazura i Vučela radili u interesu Partizana, dugova nije bilo i ti fazoni. I ne možeš da kažeš da od kluba nije dobio ništa. Kad jednostavno nije tačno. Nije ništa materijalno. Ali mu je Partizan izgradio ime i podigao YT kanal. On ćovek proziva sad Tegija, pudlica i te priče. A i on je zapravo bio pudlica, samo Vazurina.. Dok je ovaj Ostojina.

Ovo, pokušavamo da vam objasnimo..

Ti si u fazonu, da je sva ova problematika oko Partizana od juče, kad je Stanojević došao. Nisu brate ove stvari od juče.

I jednostavno, Partizan ima koga da proda. Vujačić, Pop i Jović. Al' ajde..

Poslednja izmena:
Kak'e to veze ima što mu je otac navijao za Partizan? Ja te po ko zna koji put pitam, kad mu je toliko stalo do Partizana zašto nije stao u njegovu odbranu dok je bio u klubu? Sigurno su tad Vazura i Vučela radili u interesu Partizana, dugova nije bilo i ti fazoni. I ne možeš da kažeš da od kluba nije dobio ništa. Kad jednostavno nije tačno. Nije ništa materijalno. Ali mu je Partizan izgradio ime i podigao YT kanal. On ćovek proziva sad Tegija, pudlica i te priče. A i on je zapravo bio pudlica, samo Vazurina.. Dok je ovaj Ostojina.

Ovo, pokušavamo da vam objasnimo..

Ti si u fazonu, da je sva ova problematika oko Partizana od juče, kad je Stanojević došao. Nisu brate ove stvari od juče.

I jednostavno, Partizan ima koga da proda. Vujačić, Pop i Jović. Al' ajde..
Pa ima veze, posto je lik navijac Partizana a ne kao neke Ostoje. To prvo. A drugo, kako mislis da ostvari bilo kakav uticaj u klubu kada nema nikakvu funkciju u istom? Hoces reci, bio je pudlica Vazure da bi mu ovaj izgradio youtube kanal koji je imao od 2008 godine i koji mu je sns bot masinerija srusila zbog napada na vlast? Radio emisije na Sos-ubpa mu je trebao Vazura u zivotu? Dok je dolazio na stadion, minus je bio 14m. Za samo 2 godine dug je dupliran i covek se povukao iz te price jer je video da Vucelica vise ne gadjaju jajima a Vazuru ne jure da biju. Vazurine afere se vise ne pisu po tabloidima kao pre, ali se zato pise da je Pantic dobio pare od Amerike da rusi Vucica.Ovako kako danas prica Zeljko pricao je (u nesto blazoj formi) Vucelic 2016te pa ga nije bilo na tv nikako do pre godinu dana a danas ne silazi sa tv-a. Vuletic je takodje ulazio u neke klinceve sam i na kraju izvisio i povukao se. Sve ovce su na broju sada i Vucic je sit. Zasto bi Zeljko sada bio u klubu i davao podrsku ikome tu? Mene iznenadjuje entuzijazam i za ovo sto danas radi...

Niko od ove ekipe iz uprave nije trebao da bude tu i to je Zeljko takodje napominjao uz opasku da je pitanje "ovo ovako" ili Djuric opet, posto Curkovic nije hteo. Dao podrsku kao navijac i odbio da deli kolac za pare kao ostali. I sada naravno da je ispao najveca budaletina, a Tegeltija je ljubljeni Tegi. Dosao u emisiju kod Ace i Vuletic obrisao patos sa njim.

Pa ima veze, posto je lik navijac Partizana a ne kao neke Ostoje. To prvo. A drugo, kako mislis da ostvari bilo kakav uticaj u klubu kada nema nikakvu funkciju u istom? Hoces reci, bio je pudlica Vazure da bi mu ovaj izgradio youtube kanal koji je imao od 2008 godine i koji mu je sns bot masinerija srusila zbog napada na vlast? Radio emisije na Sos-ubpa mu je trebao Vazura u zivotu? Dok je dolazio na stadion, minus je bio 14m. Za samo 2 godine dug je dupliran i covek se povukao iz te price jer je video da Vucelica vise ne gadjaju jajima a Vazuru ne jure da biju. Vazurine afere se vise ne pisu po tabloidima kao pre, ali se zato pise da je Pantic dobio pare od Amerike da rusi Vucica.Ovako kako danas prica Zeljko pricao je (u nesto blazoj formi) Vucelic 2016te pa ga nije bilo na tv nikako do pre godinu dana a danas ne silazi sa tv-a. Vuletic je takodje ulazio u neke klinceve sam i na kraju izvisio i povukao se. Sve ovce su na broju sada i Vucic je sit. Zasto bi Zeljko sada bio u klubu i davao podrsku ikome tu? Mene iznenadjuje entuzijazam i za ovo sto danas radi...

Niko od ove ekipe iz uprave nije trebao da bude tu i to je Zeljko takodje napominjao uz opasku da je pitanje "ovo ovako" ili Djuric opet, posto Curkovic nije hteo. Dao podrsku kao navijac i odbio da deli kolac za pare kao ostali. I sada naravno da je ispao najveca budaletina, a Tegeltija je ljubljeni Tegi. Dosao u emisiju kod Ace i Vuletic obrisao patos sa njim.
Kao prvo, nije se povukao iz te priče, već je najuren. Druga stvar, zašto je hvalio sve do jednog u upravi? Ali bukvalno, sve do jednog. Jer sam se ja grlio sa Vazurom i Ivicom posle Jang Bojsa ili Pantić? Verujem, da se taj snimak može naći i sad. Da je hteo, stao bi tad u odbranu Partizana. Jer su i tad, Vazura i Vučela radili iste stvari što i sad. Dug sad jeste veći, al' kažem iste stvari su Vazura i ekipa radili i pre. Pa tad se nije setio da bude pošten, jer mu tada to nije bilo u intetesu. Eto, sad bi malo da budemo pošteni. I nemoj da izvrćeš moje reči, da bi odbranio Pantića. Bio je Vazurina pudlica, jer ga je za svašta branio. Ko je pratio Pantića, pre.. Tj, dok nije došao u Partizan. Baš je ona njegova emisija "Dodjite Na Stadion" bila gledana na SoS-u. Važi.

Da pojednostavim. Zašto tvoj g.Pantić nije prozivao Vazuru i ekipu za vreme njegovog boravka u klibu. U vidu novinara voditelja, šta god.. Ovo te ja pitam.

Tegi-Pantić... Isti K, samo drugo pakovanje.

Back