FK Partizan 2022/2023

.
Мсм, неко стварно треба да буде или потпуно слеп или да не уме да повезује чињенице, па да не види о чему се ради.

Наравно да је о Станојевићу јер је преостала тројка решила да живи у дубокој илегали, па се Станојевић храбро и бескомпромисно нагузио да завршава прљаве послове.

Његов однос према Натку је, по свему виђеном, да је још он једини преостао кога се треба отрести, да не квари идилу тамо где идилу не треба кварити.

Оправдано је од навијача прозван за оно немушто врзмање након што је Натко (очигледно непланирано) увалио гол циганима.

Он је у оној комичној представи "питања и одговори" објашњавао да је пре тога "био љут што Натко није... ово или оно, како је од њега тражио", мсм, Натко који је играч са највише утакмица у европским такмичењима на континенту, капитен репрезентације Израела, није те слушао, па дао гол у дербију и ти због тога пиздиш????

Реално, ако је истина, ово је за Лазу. Ако није, а верујем да измишља, као што је за Суму измислио да није поштовао клуб, онда је јасно да је човек ту по задатку који ће нас скупо коштати.

Одговоран је за Асана јер као тренер мора да буде упознат са свим проблемима које играчи имају, нарочито око плаћања играча и проблемау вези са тим.

Асано није веверица која је случајно пала из Јапана у Србију, па се изненадила да овде хоће и да не плате када им се пружи прилика. Уосталом ово је била његова друга сезона у Партизану и итекако је знао каква је динамика плаћања и остале околности.

Станојевић је као тренер морао да инсистира код управе да му тај играч треба и да остане, на исти начин на који је код управе инсистирао да му Сума не треба и отерали га.

Шта овде није јасно?

.
Dakle, i ti imaš Željko Pantić dijagnozu. Da si gledao konferenciju a ne Željka Pantića, znao bi šta je zamerio Natku. A znao bi i to, da je rekao da Natko zna više fudbal od njega. I da takvom čoveku nema šta da kritikuje. Ovo oko gola i radovanja, veruje.. Brate izvini.. Ali samo glupa osoba.

Što se Asana tiče, u klubu se svima duguje pa i njemu. To zna javnost a i trener. Asano je otisao dan posle utakmice. Jedino, Stanojević da ga iz svog dzepa plaća. Za Asana je kriva kvazi uprava. Nije Asano raskinuo ugovor, zbog zaostalih plata. Već zbog toga, jer kao slobodan igrač lakše nadje klub i zabode bolji ugovor. Al' vi se informišete kod Pantića pa vam je logika na vi.

Асано је отишао највероватније зато што су ови хтели да га продају негде где он није хтео па се бежањем извукао од тога.
Све у свему Станојевић има кривице у овоме јер сам сигуран да је ионако планрао да се реши Асана на лето и остави место миљенику Маркецу на тој страни терена
Zar si i ti u istom tripu? Asano prošle sezone imao više odigranih utakmica od Stojkovića, i dodjes nalupas se za sve pare da je Stanojević hteo da ubaci Markeca 'mesto njega. Jbt, pogledajte malo činjenične stvari i samo dodjite do zaključka.. Uzgred, Asano bi završio karijeru u Partizanu da nije Stanojevića.

Асано би био продан на лето и то је знао Станојевић, знао је Асано, знала је управа, знали смо ми навијачи, сви су знали да је то једина озбињна продаја коју можемо да обавимо. А зашто је Асано отишао сам постоји много верзија, а нека у коју ја лично верујем је да су хтели да га продају негде на исток где он није хтео и зато је побегао сам.

Станојевић је опседнут домаћим играчима тј. пре свега онима који су се школовали у Партизану.....вуче комплексе из младости и зато ретко даје поверења странцима јер верује да "не осећају клуб довољно"....

Poslednja izmena:
Dakle, i ti imaš Željko Pantić dijagnozu. Da si gledao konferenciju a ne Željka Pantića, znao bi šta je zamerio Natku. A znao bi i to, da je rekao da Natko zna više fudbal od njega. I da takvom čoveku nema šta da kritikuje. Ovo oko gola i radovanja, veruje.. Brate izvini.. Ali samo glupa osoba.
.
Мммм да, сада је много јасније...

Толико је био бесан на Натка што га не слуша да није могао себи да дође ни када је овај дао гол у дербију!

Па јбт, ко ово може да верује??? Ово свакако има своју дијагнозу.

Колико пратим фудбал, негде сам навикао на овакве реакције. Ова Станојева (не)контролисана реакција је потпуна новина.

И негде се потпуно уклапа у његову изненадну немоћ баш против цигана, а имао је 6:1 пре него што је преузео овај "распали" Партизан, па га реновирао јојићем, Миљковићем, Бајебеком, а ослободио Асана, Садика, Суме, Бањака.

.
Što se Asana tiče, u klubu se svima duguje pa i njemu. To zna javnost a i trener. Asano je otisao dan posle utakmice. Jedino, Stanojević da ga iz svog dzepa plaća. Za Asana je kriva kvazi uprava. Nije Asano raskinuo ugovor, zbog zaostalih plata. Već zbog toga, jer kao slobodan igrač lakše nadje klub i zabode bolji ugovor. Al' vi se informišete kod Pantića pa vam je logika na vi.
.
У целој Србији се дугује, али само Партизанов и у том тренутку најбољи играч коме је остало само још једну утакмицу да одигра, ето неће, као он је карактер, Јапанац, пичкематерине, а сви виде да је овим говнарима напросто лакнуло када је отишао, као и сада када су отерали Суму.

Ево сада и нова теорија завере, као хтели на исток да га продају.

Да ли је могуће да неки клуб води толика хрпа лудака који не умеју другачије него да пуцају себи у стомак'?

Или је ваљда и последњем слепцу јасно да су сви уцењене крпе Александра Вучића који сада њима буквално брише под.

.

Не зна се ко је блесавији "станојевићевци" или "пантићевци".....
Из целог твог поста се види да ти Пантић обликује размишљање. Ја бих да ипак ствари посматрам озбиљније и реалније......
Станојевић је тренер са манама и чудним фикс идејама по питању селекције играча и то је све....није никакав саботер него човек не зна, зато нигде вани није направио успех, највећи домет су му наше ливаде. Играли смо под њим са Андерлехтом, Генком, Арсеналом, Брагом, Шахтјором итд и никога од тих јачих екипа нисмо победили...... Андерлехт му је највећи успех у каријери који дугује искључиво Клеу што је и сам признао
Пантић је за много ствари у праву али је генерално параноик и није без моралних мана како се представља....он не лаже у вези Станојевића него стварно верује у то што прича..... Иначе Пантић је направио онај циркус са представљањем Суме......ту је већ Сума доста пуко психички јер га је овај представио као појачање реала, а не Партизана..... ма шта да се прича о Пантићу....човек са 100 лица....прво је бранио управу и Илиева и Вулетића а сад их напада.....грлио се са њима, скакао по ложи.....дегутантно
Све у свему луда кућа.......

Poslednja izmena:
Највише бих волео да су нам тренер и управа странци и да имамо све странце у екипи осим пар играча из наше школе и то је то......доста је више ових домаћих аматера, од новинара до тренера и управе не зна се ко ти више згади фудбал...... У некој Шведској или Швајцарској такве персоне не би даље од пете лиге догурали....мука ми је од ове бесомучне сапунице звана "Српски" фудбал.... није ни чудо што су стадиони празни...и не треба нико да иде да гледа... Ако се ове циркуске представе наставе за 2-3 деценије ће у Србији бити више навијача Ливерпула и Барселоне него звезде и Партизана.....
Нерегуларна лига, медији без мозга, тренери без идеја, играчи без квалитета, управе без пара, стадиони без гледалаца....
Политика се свуда увукла и све загадила....

Poslednja izmena:
uefamafia
uefamafia.jpg

Не зна се ко је блесавији "станојевићевци" или "пантићевци".....
Из целог твог поста се види да ти Пантић обликује размишљање. Ја бих да ипак ствари посматрам озбиљније и реалније......
Станојевић је тренер са манама и чудним фикс идејама по питању селекције играча и то је све....није никакав саботер него човек не зна, зато нигде вани није направио успех, највећи домет су му наше ливаде. Играли смо под њим са Андерлехтом, Генком, Арсеналом, Брагом, Шахтјором итд и никога од тих јачих екипа нисмо победили...... Андерлехт му је највећи успех у каријери који дугује искључиво Клеу што је и сам признао
Пантић је за много ствари у праву али је генерално параноик и није без моралних мана како се представља....он не лаже у вези Станојевића него стварно верује у то што прича..... Иначе Пантић је направио онај циркус са представљањем Суме......ту је већ Сума доста пуко психички јер га је овај представио као појачање реала, а не Партизана..... ма шта да се прича о Пантићу....човек са 100 лица....прво је бранио управу и Илиева и Вулетића а сад их напада.....грлио се са њима, скакао по ложи.....дегутантно
Све у свему луда кућа.......
.
Какве везе има Пантић са било чиме што сам написао?

Ово су моја (и не само моја) размишљања о догађајима у Партизану и не видим у ком делу мојих уписа видиш да ме на неки начин затровао Пантић?

.

Шта се ложите. Чињеница је да је Станојевић једна обична превара од тренера,који све овде што је узео ,узео је са играчима који су постали светска класа после. И чињеница је да он са тим успесима нема никакве везе. Већ сами Ђурић свидело се то некоме или не,чињенице и резултати су за тог човека све рекли. Ово данас је обична пука срећа што смо везали победе и што маса гробара још трпи ово никад горе стање у историји клуба,ем што се тиче финансија ем играчког кадра. Ако неко трипује да ћемо титулу узети са Јојићем,Марковићем,ветераном Натхом и прслим Рикардом који од 25 шанси једва умува један гол,тај се грдно вара. Правићемо ми Зечевића од блата,а толико смо били на крв и нож са њим. Јер горег тренера и управу ја не памтим,од овог ја мислим горе нема. Парни ваљак је дефинитивно дотакао само дно.

.

Ово су моја (и не само моја) размишљања о догађајима у Партизану и не видим у ком делу мојих уписа видиш да ме на неки начин затровао Пантић?

.
To ti je ono, ako si protiv vlasti, odmah si "Djilasov". Jer moras biti neciji. Tipicno za sns spin oko dokazivanja zlatnog doba, uvek.

Највише бих волео да су нам тренер и управа странци и да имамо све странце у екипи осим пар играча из наше школе и то је то......доста је више ових домаћих аматера, од новинара до тренера и управе не зна се ко ти више згади фудбал...... У некој Шведској или Швајцарској такве персоне не би даље од пете лиге догурали....мука ми је од ове бесомучне сапунице звана "Српски" фудбал.... није ни чудо што су стадиони празни...и не треба нико да иде да гледа... Ако се ове циркуске представе наставе за 2-3 деценије ће у Србији бити више навијача Ливерпула и Барселоне него звезде и Партизана.....
Нерегуларна лига, медији без мозга, тренери без идеја, играчи без квалитета, управе без пара, стадиони без гледалаца....
Политика се свуда увукла и све загадила....
Sve to sto si napisao, samo sto je jedno 3-4x gore u realnosti.

Шта се ложите. Чињеница је да је Станојевић једна обична превара од тренера,који све овде што је узео ,узео је са играчима који су постали светска класа после. И чињеница је да он са тим успесима нема никакве везе. Већ сами Ђурић свидело се то некоме или не,чињенице и резултати су за тог човека све рекли. Ово данас је обична пука срећа што смо везали победе и што маса гробара још трпи ово никад горе стање у историји клуба,ем што се тиче финансија ем играчког кадра. Ако неко трипује да ћемо титулу узети са Јојићем,Марковићем,ветераном Натхом и прслим Рикардом који од 25 шанси једва умува један гол,тај се грдно вара. Правићемо ми Зечевића од блата,а толико смо били на крв и нож са њим. Јер горег тренера и управу ја не памтим,од овог ја мислим горе нема. Парни ваљак је дефинитивно дотакао само дно.
Рикардо није прсо. Без њега овај тим не би ушао у ЛК и борио би се за треће место у лиги. Човек вади Станојевића као што га је ономад Клео вадио. Ако се не дај Боже повреди Рикардо видеће се колико је ово лимитиран тим....сваку другу утакмицу ћемо да играмо 0-0

Партизану треба Мијат у прави, Саво као директор омладинске школе, Томић као спортски директор и Николић, Јокановић или Пауновић као тренер, Сале као помоћни тренер или тренер омладинаца.......

Рикардо није прсо. Без њега овај тим не би ушао у ЛК и борио би се за треће место у лиги. Човек вади Станојевића као што га је ономад Клео вадио. Ако се не дај Боже повреди Рикардо видеће се колико је ово лимитиран тим....сваку другу утакмицу ћемо да играмо 0-0

Партизану треба Мијат у прави, Саво као директор омладинске школе, Томић као спортски директор и Николић, Јокановић или Пауновић као тренер, Сале као помоћни тренер или тренер омладинаца.......
Слажем се да је ово лимотиран тим до зла Бога. Поготово и кад тај Рикардо вуче овај тим,лик није ни на 20 посто онога што смо некада од странаца имали кроз задњих 15 година. Није реално да овај тим одигра сваку утакмицу на гол више. Негде ћемо кикснути у лиги то је сигурно. После се титула одлучује у рупи,ако узмемо хипотетички да до дербија будемо у трци са циганима. Станојевић тај тест неће положити из ових или оних разлога. Чињеница је да на доста текми није изводио најјачи састав,зашто је то тако не знам. Нисам теоретичар завере,али он је мени таква превара од тренера,да нема даље. Ако узме титулу у оваквом првенству под оваквим политичким околностима,онда свака част и повлачим реч. Мада нема од тога ништа,напеналиће нас неки Чукарички или Војводина.

.

.
Ma da, vazi. Tvoja misljenja na osnovu Panticevih emsija.

Ma da, vazi. Tvoja misljenja na osnovu Panticevih emsija.
.
Пантић прави своје емисије које редовно одгледам и са неким деловима се слажем, а са неким не.

Одавно пратим фудбал и када год је Партизан кренуо да прави озбиљан тим то је било праћено разним саботажама које су долазиле из једног места, обавезно подржане државним структурама.

Када је ономад из Партизана отишао Леонардо, у друштву сам рекао да је отеран из Партизана јер је био невероватна претња државној дрољи. Наравно, сви су се смејали и тада сам био ја Жељко Пантић - читај параноична будала која у свему види теорије завере, а у ствари се ради о обичним односима фудбалер/клуб. Мени је било нелогично да се његов одлазак десио два дана након што су се појавиле вести да се преговара да остане још једну сезону и то је отишао у неки клуб из Емирата, где никада пре њега нико одавде није отишао. То је било у јеку Вучићеве љубави са бин Зајебом. Неки су ми већ тада рекли да сам можда ипак у праву.

Одмах после тога, у јулу, Партизан је преговарао са Здјеларом да из циганијакоса пређе у Партизан, све је било завршено, а одједном су се побунили (пази сад!) навијачи циганијакоса и тај трансфер је пропао. Цигани су у то време понудили Иванићу да пређе из новосадске дроце за 600К евра и он је одбио. Појавио се Партизан са понудом која је дошла до сулудих 2 милиона евра, а он је, иако смртни Гробар, одбио јер је тобож "обећао да неће да пређе у српски клуб" и отишао је у Бате где се није нешто прославио. Да би сада наставио код цигана са смешним партијама...

E0phsBTXEAIDl3w

.
Жељко Пантић је само неким својим објављеним ЧИЊЕНИЦАМА потврдио до које мере се сам државни врх меша у пословање Партизана и онемогућавање да се клуб очисти од муљатора какви сада управљају Партизаном.

У ту причу се савршено уклапа ова демонтажа Партизана кавог је оставио Саво Милошевић, Станојевићеве изјаве да су "ван ритма" управо играчи који највише сметају циганима. Жељко Пантић са овим има везе само што је приметио и јавно изрекао оно што је очигледно. Да сам ја правио емисију и без њега бих рекао све што сам овде сада а и раније писао.

Ја бих волео да ме Станојевић демантује, али као што сам већ рекао, док не уједе негде ове мртве цигане, ништа му не верујем. До сада се сасвим уклапа у причу, а и његове изјаве о "регуларном првенству" и сл. су потпуно на линији неталасања ове смрдљиве каљуге што се назива српски фудбал. Па прошле сезоне када су цигани кикснули против Јавора, ми смо одмах, експресно изгубили од Радничког у Нишу. Сасвим случајно...

Поготово су несхватљиве и неопростиве лажи које је изрекао поводом склањања Суме из Партизана и нигде не видим да се, када је све изашло на видело, макар извинио навијачима.

.

Пантић (ненамерно) спинује у вези Станојевића. Његову лимитираност као тренера представља као саботерство. За остале ствари је Пантара у праву али да је луд ко струја - јесте. Каже све што у том тренутку мисли и то ми се свиђа код њега без обзира што некад није у праву.

Пантић (ненамерно) спинује у вези Станојевића. Његову лимитираност као тренера представља као саботерство. За остале ствари је Пантара у праву али да је луд ко струја - јесте. Каже све што у том тренутку мисли и то ми се свиђа код њега без обзира што некад није у праву.
Друже,пљује трио ВВВ сада кад је најурен. Погледај како се само лизао са њима до пре нешто више од годину дана. Кад је глумио будалу тамо у клубу. Пантић ти релевантан лик.. Го ****** који мења мишљење како ветар дува.

Ко и сваки домаћи новинар - или му фали нека даска или мења мишљења ко чарапе.....ненормални спортски услови стварају ненормално новинарство....све је то повезано

Друже,пљује трио ВВВ сада кад је најурен. Погледај како се само лизао са њима до пре нешто више од годину дана. Кад је глумио будалу тамо у клубу. Пантић ти релевантан лик.. Го ****** који мења мишљење како ветар дува.
Cim ne uznes dinar od kluba i cim pricas da su 2 i 2 = 4 onda i jesi za titulu budale. Lizao se... cuj... Samo se Stanojevic nije lizao ni sa kim... i to za dz radi. Mnogo je bolje biti Vucelic ili Vazura ili Stanojevic. Pobedis u blato utakmicama i sta te briga. Neka neko drugi resava pitanje dugova, a svi koji o problemima govore, su budale. Jos jedan dokaz da Partizan kao klub, i njegovi navijaci, ni ne zasluzuju buducnost. To je pre mene shvatio i poglavnik zemlje Srbije i super mu ide. Partizan je mrtvo sportsko drustvo bez naznake da se spasiti moze. Uzivajte u nikad boljem vremenu. :okok:

Cim ne uznes dinar od kluba i cim pricas da su 2 i 2 = 4 onda i jesi za titulu budale. Lizao se... cuj... Samo se Stanojevic nije lizao ni sa kim... i to za dz radi. Mnogo je bolje biti Vucelic ili Vazura ili Stanojevic. Pobedis u blato utakmicama i sta te briga. Neka neko drugi resava pitanje dugova, a svi koji o problemima govore, su budale. Jos jedan dokaz da Partizan kao klub, i njegovi navijaci, ni ne zasluzuju buducnost. To je pre mene shvatio i poglavnik zemlje Srbije i super mu ide. Partizan je mrtvo sportsko drustvo bez naznake da se spasiti moze. Uzivajte u nikad boljem vremenu. :okok:
Дај бре не млати празну сламу,прсли Пантић је открио ватру.. од 90те дугујемо константно и Богу и народу.

Објасни лизање њега и ове управе,ако не и најгоре у историји,сматраш га релевантним? Јеси ти луд,или шта?
Kako se "lizao" tako je i "najuren". Lizes se bez dinara, i da te neko najuri tako sto sam odes. I jeste budala. Trebao je da cuti i da uzima pare kao svi ostali. Onda ne bi bio budala, uopste. Ovako i ja kazem da je budala ispao. (A kaze i on) I svi su budale koji bilo kakvo dobro zele klubu ili drzavi. Treba se samo ugledati na Terzice, Vucele, Belivukove i Kopove. Niko ld njih nije budala ispao niti proglasen za ludog. Samo Pantic. Budala je manja titula od olosa. Olos je privilegija u Srbiji.

Back