FK Partizan 2022/2023

.
Партизан дуже време нема своју управу већ принудну управу коју држи Зна-се-ко.

И ту је основни проблем већ дуже време у Партизану.

Да се подсетимо како ствари функционишу у српском фудбалу, догађај је из јануара ове године:

FSbTYJY.jpg

.
То није управа већ обичан проточни бојлер.

.
To i ovo juce su mu jedine dve neke izjave tipa "sta je bilo bre?!" Ostatak je sveden na gledanje svojih poslova i kao sto posle predjasnje izjave, tako ce i posle jucerasnje izjave vuk pojesti magarca. Uprava na rucku sa Terzicem, uci da navija za CZ, da ne bi morao isti da podnosi ostavku. :hahaha1:

Ovo je najgore i najkriminalnije prvenstvo ikada, igde. Imas predsednika kluba kome je istekao mandat i koga opozicija u klubu vise ne dira uopste. Imas sportskog direktora u ostavci godinama koji je opet odlucio da bude sportski direktor (javno a znamo da nije nigde ni isao). I imas Vazuru. Ne treba opis.

Pozdravio te Tegi i Ostoja zajedno sa Terzom. Identican "rezultat" su belezili svi oni dok nisu doveli najpre CZ do 60 i kusut miliona duga, i KKP do gasenja. Ista grupa ljudi koja je pocela da kuka tada na Ostoju sada svrsava na Zoc-ov dolazak i slavi to kao "uspeh" Partizana. Licemerno da nema dalje. Pa tako i ovde, dali su vam koliki niz prosle godine u prvenstvu da slavite blato pobede a sve bitne utakmice pogubili. Ove sezone je koska data u vidu najnizeg Evropskog takmicenja (koga bi gledali iz fotelje da nije bilo Sume koji je "svojim bubicama" doveo klub na to mesto, a doveo bi ga i vise da je mogao da igra vise pod Stanojevicem) zajedno sa +2 boda koja ce do kraja sampionata prerasti u -10. Onda ces da pricas isto sto i ja sada, jer tebe ne zanima klub i perspektiva, vec zelis prosto da budes deo CZ upravljanja ili isti kao CZ. Anologija kojom ides je, Pantic je lud, sve je regularno, problem je u vodjenju ekipe bio. I sve bi bilo super da na ovaj nacin moze da se funkcionise. Dokle god imas Stanojevica na klupi neces imati transfer veci od 2-3m jer lik ne ume da radi sa igracima, dokazano.

Pitas me sto puta istu stvar, kako je moguce da ne povezujes? Imao si Pantica koji podrzava upravu koju svi napadaju sa 14m duga, a nemas Pantica koji podrzava upravu sa 29m duga i koju niko ziv ne napada, vec naprotiv, doslo je vreme da "partizan navija za CZ". Bas je tesko za razumeti.

A sada ja da te pitam, zasto se Stanojevic nije pojavio kada je Partizanu zaista "trebao"? Zasto nije dosao pre Save Milosevica kada niko ni za zivu glavu nije hteo da sedi na toj klupi? Zbog cega sam ti pomenuo Ivica, a pomenucu i Jokanocica ili Paunovica, pa zato sto su to dokazani treneri. Kao sto je Asano dokazan igrac, kao sto je Suma dokazan igrac. Kada jedan nesto kaze, onda to ima tezinu, a ne kao Stanojevic koji pljuje i lize svoje reci vec 10 godina. Kazes Pantic napada Stanojevica za rasizam? Pa nije li Stanojevic napao Branka Ruzica pre koliko godina da mu je rekao sta vec, i ostao ziv i on i Ruzic? Ja gledam dela na prvom mestu. Stanojevic je dosao u Partizan politickim linijama svojih kumova. Identicno kako je i Stankovic dosao u CZ. Obojica nemaju pojma ali ga i onakav Stankovic jede za veceru i pravi mamlaza od njega. Ako se ti zaista nadas tituli ili nekoj igri sa Miljkovicem, Holenderom, Sumom, Obradovicem i Jojicem, ja ti se divim. Na kraju ce biti "necu stvarno vise da radim u srpskom fudbalu, evo ovog puta majke mi" a Partizan ce ostaviti u istoj jami kao protiv Samroka. Stanoje naravno nikada nije kriv, ni za sta. Kad si od njega cuo da preuzima odgovornost na sebe. Pametan covek!
A 'leba ti, što sad uključi Tegija u celu priču? 'de sam ja to njega spomenuo, na bilo kojo način? Na stranu što o Tegiju mislim, isto što i Pantiću! Isti k..., samo drugo pakovanje. Pantić je bio u FK, isto što je sad Tegi u KK. Ali tebi je to problem da priznaš.

Da znaš malo više, kao što ne znaš.. Znao bi, da je Obradović došao zbog Kićanovića i njega samon, ne zbog Ostoje. Al' ajde spinuj kao i tvoj idol sa Jutjuba. I stavljaj mi reči, koje nisam izgovorio.. Hahahah, kaže.. Pozdravio te Tegi..

Ma da, Stanojević je došao, kad su cvetale ruže itd. Nije došao, kad je bio bodovni zaostatak. Koska u vidu najslabijem takmičenja? Zar nisi bio u fazonu, da tu nećemo bi ući? Druga stvar, što pokušavaš da umanjiš rezultate. Kažeš, ostavio Partizan u jamu posle Šamroka? Mi uzeli titulu..

Uglavnom, batali. Očigledno, već danima ne kapiraš šta pokušavam da kažem.

A 'leba ti, što sad uključi Tegija u celu priču? 'de sam ja to njega spomenuo, na bilo kojo način? Na stranu što o Tegiju mislim, isto što i Pantiću! Isti k..., samo drugo pakovanje. Pantić je bio u FK, isto što je sad Tegi u KK. Ali tebi je to problem da priznaš.

Da znaš malo više, kao što ne znaš.. Znao bi, da je Obradović došao zbog Kićanovića i njega samon, ne zbog Ostoje. Al' ajde spinuj kao i tvoj idol sa Jutjuba. I stavljaj mi reči, koje nisam izgovorio.. Hahahah, kaže.. Pozdravio te Tegi..

Ma da, Stanojević je došao, kad su cvetale ruže itd. Nije došao, kad je bio bodovni zaostatak. Koska u vidu najslabijem takmičenja? Zar nisi bio u fazonu, da tu nećemo bi ući? Druga stvar, što pokušavaš da umanjiš rezultate. Kažeš, ostavio Partizan u jamu posle Šamroka? Mi uzeli titulu..

Uglavnom, batali. Očigledno, već danima ne kapiraš šta pokušavam da kažem.
Obradovic je dosao jer je hteo da dodje, a Kica je dobio blagoslov od poglavnika da dozvoli. Sva sustina. KKP ne postoji i gasi se jednim papirom poreske uprave.

Stanojevic je dosao kada je imao sta i da proda i da udje u LE. Zbog te ludorije i kasne izmene sa Sumom smo ispali, isto kao sto smo ove godine usli jer je pitanje bilo hoce li Stanoje dobiti platu ako se ne udje pa makar i u najslabije evropsko takmicenje. Danas nema sta da proda jer nije nista ni napravio, vec naprotiv, rasteruje sve sto valja, dok su mu starteri pojedini igraci koji nigde na svetu ne bi mogli da igraju.

Uostalom, gledaj sta ce biti. Gledamo zajedno. Posle prvog poraza ce kola krenuti nizbrdo na svim poljima, identicno kao kod CZ. Jer to je taj kvalitet i nacin rada, u svakom smislu, od uprave do igre.

Ne mogu ja da vodim nikakav razgovor, sa ljudima čiji je mentalni sklop takav, da veruju u ovo što Pantić priča. Počeli ste kao cigani, facijalna ekspertiza itd. Ne znam, ubi vas Pantić u glavu. Nemoj da ste ovce.

Došlo vreme, da treba vas čovek da stavi na Ignore listu, a ne cigane.

Na stranu to, što mi nikako na pitanja ne odgovarate. Al' ajde. Idi gledaj Pantića. Pa nek' ti on formira mišljenje.
Не знам о чему причаш.

А мени није јасно како могу да постоје људи попут тебе, којима је преча нека серија победа над мање битним противницима него сам опстанак клуба за који навијају.Другим речима освојити титулу и угасити се, да ли је могуће да људи буду толико ограничени.Са друге стране те серије би правили и Ђукић и Саво само да нису брутално крадени, а реци ми када је под Станојлом Партизан драстично оштећен да је то утицало на резултат!

На која питања?

Мени се Савов фудбал много више допадао и да се ја питам он би био тренер овде још 5 година минимум али не сећам се да смо против Н.Пазара били оштећени па ето просусмо бодове тог лета на катастрофалан начин....против Војводине исто просипање бодова у надокнади времена.....ту једноставно не може да се нађе оправдање у судији него у вођењу утакмице.. Нисмо ми били толико оштећени колико се звезда гурала....ми смо у европским сезонама киксали на некој природној бази, а они су имали ненормалне низове, није им било дозвољено да киксну....имају те низове и сада и ми би узели титулу чак и да нас краду ал под условом да се звезда не гура. Станојевићев поглед на фудбал је такав да судије немају много простора за грешке. Савов и Ђукићев фудбал су били такви да кад наиђемо на бункер позади све дува и може судија да нам ради шта хоће. Осим тога сада имамо и вар па је све другачије, зато звезда одлаже мечеве, а до прошле сезоне су могли да играју и са другом поставом. Никако не могу да разумем овај напад на Станојевића како је он неки саботер и тројански коњ.......има доста мана као тренер али називати га саботером и слично - бесмислено је..... Пантић је све то покренуо зато што су га најурили из клуба па се преко Станојевића свети управи. Све је испиновао - Станојевићеве мане као тренера је представио као саботерство. То је исто као кад би неко за Фатих Терима рекао да је саботер зато што Галатасарај не може да победи никога у лиги. Да турци имају Пантића он би рекао "Фатих Терим се продао, саботира клуб бла бла"......али ни турци немају оно што ми имамо......један је Пантара :mrgreen: ја га волим али је луд много, а ови што упију баш све што он каже су луђи и од њега

Смена Саве у сред квалификација је катастрофа и није смела да се деси у том моменту никако. Смена Станојевића сада у сред сезоне би исто била катастрофа.

Poslednja izmena:
To i ovo juce su mu jedine dve neke izjave tipa "sta je bilo bre?!" Ostatak je sveden na gledanje svojih poslova i kao sto posle predjasnje izjave, tako ce i posle jucerasnje izjave vuk pojesti magarca. Uprava na rucku sa Terzicem, uci da navija za CZ, da ne bi morao isti da podnosi ostavku. :hahaha1:
.
Ма нисам паметан брате.

Када видиш у каквом се окружењу све одвија не знаш ни шта да мислиш, а камоли шта да радиш.

Ако ћеш да повучеш паралелу, ово је као када би енглеска краљица звала телефоном неког директора Ливерпула или Челзија, председник Немачке да зове директора Дортумнда, Лајпцига или шпански краљ да зове директора Реала, Барселоне итд. да им јебекеву због неке изјаве тренера. Мислим да би их одмах стрпали у лудницу, али овде болесник, докон од осталих проблема зове Вучелу да му јебекеву што је Станоје рекао ово или оно.

Да се дешава у Лази било би чудно, а где ово...

Ovo je najgore i najkriminalnije prvenstvo ikada, igde. Imas predsednika kluba kome je istekao mandat i koga opozicija u klubu vise ne dira uopste. Imas sportskog direktora u ostavci godinama koji je opet odlucio da bude sportski direktor (javno a znamo da nije nigde ni isao). I imas Vazuru. Ne treba opis.
.
Тај распад постоји на свим нивоима у Србији. Сва важна места су у стању вршиоца дужности или је постављен неко са пар стотина килограма путера на глави, као нпр. Терза у ФК Сраћка и о свему одлучује болсеник који верује да све зна најбоље. Ово ни у цртаном филму не би било смешно.

Не постоје никакви контролни механизми који би ствари враћали у какво-такво нормално стање и све се свело на самовољу једног човека који је најблаже речено неуравнотежен.

И шта у таквој ситуацији може да ради Станијевић?

Да одглуми Душка Вујошевића и да му се забрани свако бављење послом који зна да ради у Србији???

И последњи слепац види да је ненормално да цигани у оној постави, са једино Катаијем коме је душа била у носу, изједначе у 83. минуту утакмице коју су ладно губили.

И последњем слепцу је јасно да Холендер није ни до пертле Суми, па ипак он је на клупи као замена и улази да направи разлику коју никада и нигде није правио, али је Сума изгубио пасош па јбг...

Не знам, за сада Станоје гура мале утакмице, али никако да му се омакне да оштети мртве цигане који не могу да саставе три утакмице...

.

.
Ма нисам паметан брате.

Када видиш у каквом се окружењу све одвија не знаш ни шта да мислиш, а камоли шта да радиш.

Ако ћеш да повучеш паралелу, ово је као када би енглеска краљица звала телефоном неког директора Ливерпула или Челзија, председник Немачке да зове директора Дортумнда, Лајпцига или шпански краљ да зове директора Реала, Барселоне итд. да им јебекеву због неке изјаве тренера. Мислим да би их одмах стрпали у лудницу, али овде болесник, докон од осталих проблема зове Вучелу да му јебекеву што је Станоје рекао ово или оно.

Да се дешава у Лази било би чудно, а где ово...

.
Тај распад постоји на свим нивоима у Србији. Сва важна места су у стању вршиоца дужности или је постављен неко са пар стотина килограма путера на глави, као нпр. Терза у ФК Сраћка и о свему одлучује болсеник који верује да све зна најбоље. Ово ни у цртаном филму не би било смешно.

Не постоје никакви контролни механизми који би ствари враћали у какво-такво нормално стање и све се свело на самовољу једног човека који је најблаже речено неуравнотежен.

И шта у таквој ситуацији може да ради Станијевић?

Да одглуми Душка Вујошевића и да му се забрани свако бављење послом који зна да ради у Србији???

И последњи слепац види да је ненормално да цигани у оној постави, са једино Катаијем коме је душа била у носу, изједначе у 83. минуту утакмице коју су ладно губили.

И последњем слепцу је јасно да Холендер није ни до пертле Суми, па ипак он је на клупи као замена и улази да направи разлику коју никада и нигде није правио, али је Сума изгубио пасош па јбг...

Не знам, за сада Станоје гура мале утакмице, али никако да му се омакне да оштети мртве цигане који не могу да саставе три утакмице...

.
CZ je zasnovana danas na prici o LS, i sam tako mogu njeni navijaci da progutaju pricu o 60m duga kao "cool". Zato moraju da budu prvaci inace ih nema. Moraju da dobiju svaku utakmicu, svako poluvreme, sve, sve, sve. Hajde ovako hladne glave seti se kada su izgubili poslednju utakmicu? Remi kada odigraju to je za sneg u junu.

Na sve to imas Partizan koji je napokon pristao na igricu malih utakmica i remija u derbiju, jos ako se omakne pa izgubi, tim i bolje se "sportski" cestita. Prosle godine nakon poraza u kupu i prvenstvu su takve poruke postovanja prema ciganima iz Stanojevica izlazile, da je to prevazislo odavno formu "sportsko-formalnog". Od tada je on gospodin nad gospodom. No da se vratim- Partizan ovim malim utakmicama i malom Evropom kupuje socijalni mir vecine prosecnih navijaca. Zamisli ti to prvenstvo u kole moras da dobijes svaku utakmicu da bi bio prvak?! To nije realna opcija nikom osim CZ sa ovom vlascu. Pricamo o var tehnologiji godinama, a sta ti vredi var kada se utakmica namesti kao dobar dan tako sto ti se protivnik skloni unapred? Jasno je da su CZ i Partizan po kvalitetu daleko iznad ostatka lige ali upravo je u tome stvar- Neko namerno ne "ojacava" ligu kvalitetom, vec radi na sto vise Kolubara, bara i mocvara u elitnom rangu. Dok je bio Savo, derbi je imao slovo "d", derbi se ne namesta, a danas nemamo ni "d" od derbija. A na sve sto gledamo oko reakcije Stanojevica na odlaganje utakmica, najvece je ogledalo stvari uprava koja cuti i istog dana uziva na rucku sa Terzicem. Znaci upravu ladno boli uvo, oni su dali punu podrsku Stanojevicu kao nikada pre nijednom treneru, (cak ni Nikolicu nikada tako otvoreno) dok isti Stanojevic ima svoje kalkulacije sa igracima i svoje interese. Neki normalan trener bi odmah otpisao 4-5 igraca koje ovaj forsira kao nenormalan, ali ne, on ima svoju kalkulaciju i misli da mnogo zna, iako se pokazalo da kada god je kalkulisao, izgubio je. U svim bitnim utakmicama presudili su u 90% slucajeva Savini igraci. Zato sam stava da covek ne treba da bude tu gde je ali i znam da ga nece niko pomeriti. Dokle god ima jedini tu zastitu da ne zavisi od rezultata, meni je to sumnjivo i podseca me na politiku sns-a koja je oslobodjena odgovornosti svake za bilo sta.

.
Сума је отишао да игра за репрезентацију своје земље "без знања" управе клуба која не зна ни шта је потписала:

FAIauJOXEAAQsh0

.
Дописом од 30.08.2021. ФК Партизан обавештава ФС Гвинеје да је Сејдуба Сума повређен у утакмици квалификација за УЕФА Лигу конференције, да је урађена магнетна резонанца и констатована повреда мишића.

Даље се наводи да је тренутно ван тренинга и започео поступак интензивне терапије у оквиру клуба, да није играо у претходном колу првенства Србије против Радничког из Ниша.

А у последњем пасусу дописа дословно пише:

С обзиром да ће се играч придружити националном тиму Гвинеје, ФК Партизан вас љубазно моли да имате у виду овде неведене чињенице и обезбедите играчу терапију и сву неопходну медицинску негу потребну за опоравак.

Јбт, какви шибицари и преваранти, са све тренером...

.

Станоје није никакав саботер, он је тренерска будала, аутсајдер. Они који га проглашавају саботером му заправо праве услугу јер боље бити саботер него незналица.

У ЛК смо ушли са више среће него памети. Налетели смо на неспреман Сочи који је тек изашао из припрема, па онда и на Санта Клару којој је изостала гомила важних играча па на Анортозис који је у рангу наше лиге........ У дербију смо наравно изгубили 3 бода јер господин бира БАЛВАНЕ на бековима уместо технички писмених играча. Гент ће да нас одучи од фудбала, а у осталим мечевима ћемо да глумимо неку моћ у најслабији групи икада.

Све то треба распустити, приватизовати клуб и довести нове људе озбиљне професионалце, а не ове аматере.

Poslednja izmena:
.

Iliev o Sumi: Ko je kriv? Isključivo ja

"Posle svega, mogu da kažem da je sve ono što se dogodilo sa Sumom prethodnih dana bilo neminovno, jer nije moglo da se ’popravi’, ali isto tako mogu da budem zadovoljan onim što je prikazao u Partizanu, pogotovo od leta 2019, pa na ovamo, Dokazao da je veliki igrač, doneo nam je neke važne stvari i postao miljenik navijača upravo zbog te svoje fudbalske posebnosti. Da li je mogao više? S obzirom na talenat koji poseduje - svakako. Ko je jedini krivac za to? Isključivo ja kao sportski direktor", rekao je Iliev za "Telegraf.rs".

Iliev je pokušao da bude precizniji.

"Prvo: procentualno sam 50 odsto kriv jer sam angažovao igrača tog kvaliteta, a 50 odsto, jer nisam uspeo da ga integrišem u tim, grupu i učinim ga delom kolektiva, jer Partizan funkcioniše na taj način. Nije to ni lako, jer igrači tog talenta su često individue za sebe, ali sebi sve to pripisujem i nikome drugo. Kada sve saberem, Suma je u Partizanu imao mnogo 'pluseva', odigrao je na vrhunskom niuvou neke od mečeva, postigao neke izuzetno važne golove u momentima kada je to bilo bitno za klub. U prvoj sezoni je pomogao da uđemo u Ligu Evrope, pogađao je protiv Videotona, protiv Olimpijakosa u Grčkoj, u derbiju, iako nije igrao na svojoj prirodnoj poziciji. U drugom mandatu, posle povratka sa pozajmice, u leto i jesen 2019. godine, bio je jedan od lidera u kvalifikacijama i grupnoj fazi Lige Evrope, pogađao i na večitom derbiju, zbog čega su ga navijači najviše i zavoleli. Nedavno je protiv Santa Klare značajno doprineo da dođemo u prednost, kasnije i uđemo u grupnu fazu Lige konferencija i te stvari se sigurno pamte", dodao je on između ostalog.

Suma je za Partizan odigrao 114 utakmica i postigao 27 golova, te imao 24 asistencije.
-------------------------------

Јбт, да ли су они толике будале или стварно мисле да смо ми толике бидале?

Мсм, како је код Милошевића био "интегрисан у тим", а одједном се не уклапа код стручњака "светског гласа" чије су прве изјаве по доласку биле да су Сума и Садик "ван ритма".

Ма супер ти је ритам. Од када је дошао отишли су Садик, Бањак, Сума и Асано.

Значи, отишли су играчи који имају потенцијал да направе разлику на великим утакмицама, при том Сума и Асано без икаквог обештећења, а доведени су Бајебек, Јојић, Миљковић, Обрадовић, Живковић, Саничанин, Рикардо и Мениг, по свему показаном играчи за мале утакмице који тешко да могу да оштете било који озбиљнији тим.

.

Рикардо и Мениг нису играчу за мале утакмице то су странци који квалитетом далеко одскачу од ове лиге.
Докле год Станојевић има резултате све ће ово да прође што раде, а кад резултати буду изостали не био му ја у кожи.

Не зна се ко је луђи дал Пантара или Станоје.... Пантара у фазону "па, па параноја довиђења лепа моја", а Станоје "медији, хајде да се волимо"...... Пантара оптерећен Станојевићем, а Станоје оптерећен пажњом. Тај Пантић је годинама бранио лик и дело Илиева и ове управе, а плочу је променио кад су га најурили из клуба и решио да им врати за то па пумпа главе навијача и истинама и неким својим паранојама. Са друге стране Станојевић је тотално оптерећен тиме да мора да се допадне медјима и јавности...стално се нешто правда, на свакој конференцији износи прљав веш о играчима,...... Да је ћутао и радио боље би прошао, а овако су због те његове преоптерећености пажњом навијачи подељени кад је он у питању.. Тотално растројство клуба.......тотално неизвесна будућност.....

Poslednja izmena:
Не зна се ко је луђи дал Пантара или Станоје.... Пантара у фазону "па, па параноја довиђења лепа моја", а Станоје "медији, хајде да се волимо"...... Пантара оптерећен Станојевићем, а Станоје оптерећен пажњом. Тај Пантић је годинама бранио лик и дело Илиева и ове управе, а плочу је променио кад су га најурили из клуба и решио да им врати за то па пумпа главе навијача и истинама и неким својим паранојама. Са друге стране Станојевић је тотално оптерећен тиме да мора да се допадне медјима и јавности...стално се нешто правда, на свакој конференцији износи прљав веш о играчима,...... Да је ћутао и радио боље би прошао, а овако су због те његове преоптерећености пажњом навијачи подељени кад је он у питању.. Тотално растројство клуба.......тотално неизвесна будућност.....
Kako su tačno zbog 'preopterećenosti pažnjom' šta god ti to značilo, navijači podeljeni a ne recimo paranoje (tačnije pokvarene manipulacije) Pantića koji puni glave ionako tupavim generacijama bljuvotinama koje su ovde već tradicionalno propraćenije od pravih info.

Medijska prisutnost Stanoja i ove egzibicije kao danas su posledica, a ne uzrok. Naravno da želi da se 'pravda' jer zabrinjujuće veliki br navijača, i to ne samo nekih balavaca, guta priče Pantića kao avaksi priče o zaprašivanju. Degenerici dele klipove trenera Partizana koji se 'ne raduje' golu na derbiju i gomila buzdovana koji su se u nekom momentu prevarili da su navijači Partizana - to prihvata.

Kada se uzme u obzir tragična situacija sa ciganskim Jugom, okupiranim od zna se kakvog taloga, naravno da je potreba za održavanjem kakve takve atmosfere podrške navijača i grobarske, svakako manjinske, javnosti - neophodna.

Ne znam da li se sistemski svodimo na ciganluke ili je ovo društvo toliko metastaziralo u glupost da je potrebno samo ne raditi ništa i razni Pantići i krimo-sendvičari u identičnim majicama će prosto odraditi posao.

Back