diletant
Domaćin
- Poruka
- 3.135
Sad kad stavi Lukaca na gol za derbi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мрш.Trenutno u Humskoj -28 za sredu se očekuje -31izborimo šansu kao drugi da igrate kvalifikacije za LŠ i vi propustite
![]()
Најбоље би било да будемо девети.Тако ће за ову распалу циганску лигу бодове у Европи узимати циганске филијале који сви заједно 2 бода нису скупили до тада, па ће вучићеве лопине на првом месту директно у Европу али у конференцију и то кроз квалификације, а ова распала лига неће бити 10. јер јој то место и не припада него педесета, распали се дабогда.Trenutno u Humskoj -28 za sredu se očekuje -31izborimo šansu kao drugi da igrate kvalifikacije za LŠ i vi propustite
![]()
Da je bilo pameti pa da smo uvek odustajali od UEFA takmicenja, tako sto bi mesto prepustali nizeplasiranom. Imali bi visestruku korist. Kao prvo ne bi bilo bodova za Srbiju = Cigani krecu u kvalifikacije za CL zajedno sa KF Drita ili KF Gjilani. A kao drugo, imali bi internacionalizovan problem sa UEFA, sto bi moglo da dovede i do drugih pogodnosti.Најбоље би било да будемо девети.Тако ће за ову распалу циганску лигу бодове у Европи узимати циганске филијале који сви заједно 2 бода нису скупили до тада, па ће вучићеве лопине на првом месту директно у Европу али у конференцију и то кроз квалификације, а ова распала лига неће бити 10. јер јој то место и не припада него педесета, распали се дабогда.
Vama će u ligi šampiNJona da bude gol-razlika -20 minimum. Naravno, razume se da nećete uzeti ni bod.Trenutno u Humskoj -28 za sredu se očekuje -31izborimo šansu kao drugi da igrate kvalifikacije za LŠ i vi propustite
Ne znam koga vise zanima SNS liga. Partizan treba pod hitno da trazi pristupanje madjarskoj ligi.Кадија за следећу ревијалну утакмицу је одређен као и раније.
Pogledajte prilog 1331859
Koliki je budžet Partizana za ovu sezonu?Čestitamo Partizanu na velikoj pobedi protiv Real Madrida u gostima. Ipak se dovođenje velikg broja stranaca pokao kao dobar potez. A ko će igrati za reprezentaciju to je druga priča.
Nemam pojma, samo znam da niko iz Partizana ne bi mogao da igra za reprezentaciju ni sada, ni u budućnosti.Koliki je budžet Partizana za ovu sezonu?
Kolike su nagrade i zarada iz Eurolige i od sponzora?
Reprezentacija je prilično loša. Za nju niko ni ne želi da igra. Tako mi deluje.Nemam pojma, samo znam da niko iz Partizana ne bi mogao da igra za reprezentaciju ni sada, ni u budućnosti.
Zato će igra branko lazić iz fmp 2Nemam pojma, samo znam da niko iz Partizana ne bi mogao da igra za reprezentaciju ni sada, ni u budućnosti.