FK Partizan 2020/2021

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Звезда ће да буде шампион Србије на један лаган начин све док ви гробари пијете приче ваших водећих како је за сав лош рад крив неко други а не њихов лош рад и катастрофалне одлуке!
Ако ускоро дочекамо да Србија добије бар још један добар клуб који ће имати тренера спремног да против Звезде и Партизана направи нападачку формацију и играчима убаци у главу да играју фудбал против нас, Партизан неће са оваквим радом бити ни у топ четри клуба Србије! А да не помињем вар који сте ви тако жудно чекали, са грешкама које се праве у корист Партизана просечно у сезони тај клуб ће се борити за пето место у лиги!
Живи били па видели!
А ви наставите да мрзите и ликујте на победама у дербију од 1:1 или 0:0

Mržnja prema ciganizmu je normalna stvari, čak moralna obaveza. Taj klub i čitava mašinerija promoviše neke od najkancerogenijih pojava u ovom društvu, pa i ne čudi da doživljavaju uspehe i renesanse u doba najveće (ekonomske, političke, moralne...) krize.
Vidiš,neko bi ovde počeo sa uvredama na ovaj post ali od mene :ok:
Više cenim one koji iskreno kažu bez onog uvijanja "spas za srpski fudbal...igraju naši...blablabla".
Toga nema ni kod mene.
Moja mržnja prema vama nisu nikakve posledice nekih ranijih dešavanja (ne mora niko da mi veruje ali ja sam dobrih 40 godina prisutan na stadionima) i to traje skoro od mog prvog odgledanog derbija.
Ne postoji univerzum niti bilo koji momenat kada bih prema vam pokazao bilo kakvo sažaljenje u bilo kojem sportu kada je vaše SD u pitanju.
Uvek navijam i dok sam živ navijaću za svakog vašeg protivnika.Bilo da je šiptar,ustaša...
Vi ste za mene najveće zlo od SD koje je moglo da se izrodi uvek sam vam želeo sve najgore (misleći na celokupno SD).
Ali opet ti kažem i kao takav imam prijatelje partizanovce koji su isti ovakvi kao ja (sa jednim sam se odavno i okumio) i u privatnom životu nemam nikakvih problema sa takvima.
Potkačimo se nakon svakih utakmica (bilo da igra Zvezda ili partizan) ali sve se nakon toga zaboravlja i pičimo dalje.

Jedan je bunker i u njemu bure kiseline na stadionu JNA.
190854252_307066104288840_8510201582237718592_n.jpg

190807469_921103848668578_6537290150091516710_n.jpg

Звезда ће да буде шампион Србије на један лаган начин све док ви гробари пијете приче ваших водећих како је за сав лош рад крив неко други а не њихов лош рад и катастрофалне одлуке!
Ако ускоро дочекамо да Србија добије бар још један добар клуб који ће имати тренера спремног да против Звезде и Партизана направи нападачку формацију и играчима убаци у главу да играју фудбал против нас, Партизан неће са оваквим радом бити ни у топ четри клуба Србије! А да не помињем вар који сте ви тако жудно чекали, са грешкама које се праве у корист Партизана просечно у сезони тај клуб ће се борити за пето место у лиги!
Живи били па видели!
А ви наставите да мрзите и ликујте на победама у дербију од 1:1 или 0:0
Јел се Звезда, након наше доминације, уздигла на крилима државе тј. актуелне власти или на крилима преспособног Терзића и стомилионске армије навијача ?
Јел Звезда током наше доминације опстала као клуб захваљујући својим способним руководиоцима и армији навијача или захваљујући помоћи коју су имали и код претходне власти (Тадић и ко.) током које је Звезда добила масно спонзорство и током које се спречило да нестане са фудбалске мапе ?
На страну сва навијачка пристрасна препуцавања, то само одговори искрено па слободно може и да се угаси ова тема што се мене тиче.

Партизан годинама опстаје искључиво на крилима спортског сектора и омладинске школе (понекад и Европских учешћа). Новац који је Партизан добио од разних спонзора и слично не може да се мери са новцем који је Звезда добила за све ове године....ни близу. Данашњи фудбал не може да се игра без новца, то је кључ, а расподела и пут новца јасно указују ко је ко у овој (анти)фудбалској земљи и то никакав резултат не може да замаскира и избрише.

Poslednja izmena:
Moja mržnja prema vama nisu nikakve posledice nekih ranijih dešavanja (ne mora niko da mi veruje ali ja sam dobrih 40 godina prisutan na stadionima)
A, pa onda je frustracija/mržnja razumljiva.

Ne sećam se većeg dela 80ih istina ali deluje da je sad već poznati zvezdaški kompleks of PFC (koji se uvek manifestuje ovim izbezumljenim i nenkontrolisanim divljanjem nakon retkog uspeha nad PFC) baš uzeo maha od početka 90ih i neuspeha da se titula iz Barija na bilo koji način pretvori u dominaciju nad večitim rivalom ili domaćoj ligi - čak naprotiv (a što se pogoršavalo izostankom budućih evropskih uspeha iz godine u godinu, decenije u deceniju...).

Partizanu je bio fazon i motiv tući evropsku (i svetsku 🤣 ) prvakinju, a navijači prvakinje zauvek zaglavljeni u vremenu i prostoru konstantno suočavani sa neosnovanošću svojih fantazija o sopstvenoj moći...tako da smo možda i sami krivi za stvaranje ovog grotesknog mutanta.

Ne sećam se većeg dela 80ih istina ali deluje da je sad već poznati zvezdaški kompleks of PFC (koji se uvek manifestuje ovim izbezumljenim i nenkontrolisanim divljanjem nakon retkog uspeha nad PFC) baš uzeo maha od početka 90ih i neuspeha da se titula iz Barija na bilo koji način pretvori u dominaciju nad večitim rivalom ili domaćoj ligi - čak naprotiv (a što se pogoršavalo izostankom budućih evropskih uspeha iz godine u godinu, decenije u deceniju...).

Partizanu je bio fazon i motiv tući evropsku (i svetsku 🤣 ) prvakinju, a navijači prvakinje zauvek zaglavljeni u vremenu i prostoru konstantno suočavani sa neosnovanošću svojih fantazija o sopstvenoj moći...tako da smo možda i sami krivi za stvaranje ovog grotesknog mutanta.
Klasicna Vucic prica. Nije mogao kao radikal, pa je postao evropejac da bi dosao na vlast, a sada, kompleksa zbog, ne sme da izgubi jednu jedinu mesnu zajednicu ili da ne prati sta ko sanja o njemu, a tek misli ili cik ako sme da kaze. Draza mu je svaka laz samo ako ga dize u nebesa. Preslikan model tog postoji u cz. Od navijaca do poslednje cistacice u klubu. Otuda su ti tzv cigani okumljeni s nekim grobarima, a ovamo, sve najgore na svakom cosku. Nista drugo nego slabici. I u zivotu i na svakom cosku. Takve jedino mrznja pokrece. A zapravo samo trunu sami sa sobom. Da nije foruma, pricali bi sa zidom, a kumu grobaru bi rekli "ljubi brat".

O kakvim kompleskima i divljanjima bulazniš?
Koji su to vaši uspesi mogli da izazovi bes i mržnju prema vama?
Izgleda da ste ti i ovaj tvoj filozof @ rechner27 isisali svu pamet ovoga sveta (ili možda ste uhvatili za nešto drugo :lol: )
Pošto ste tupavi bili i ostali,najbolje je da nastavite da se bavite i dalje višenedeljnim i klimotetarskim objavama o istoriji i kulturi naroda Japana i zašto vas je japanski Milan Stanković ostavio u suzama i razloge tražite u verovatno bitnim stvarima poput punih kanti smeća na ulicama Tokija.

Komsije, zasto visite na nasoj temi, i pored vase duple-krune. Vi ste ipak ovde?

Sta je to, ako nisu kompleksi?

Vi ste, kao i Gobeljic.. Ogledalo SNS simpatizera.
.
Нешто сам мало пратио, па примећујем да су овогодишње обарање светског рекорда у тишини прославили, што је негде био добар знак.

На својој теми тихују...

.

Pa o cemu ce nego o Partizanu. Namesti im Vucic sigurne bodove protiv Rada, oni uprskaju, posto je, jel, ovo neizvesna najjaca liga i svaka neregularnost je insinuacija navijaca Partizana. Moraju se onda boriti na ovoj temi da dokazu kako Stanoje voli Partizan, kako je Belivuk grobar odvajkada, a prvenstvo nikad regularnije. Sta reci kada oni na svojoj temi ne vode diskusiju o samima sebi? Tako je moguce da im terzic izadje sa pricom o "2%" prihoda iz inostranstva, sa dobitkom od transfera u iznosu od 10-15m €, dok dovode dokazani high class trash otpad, i da se oni i dalje mantraju Stojkovicem, Vuleticem, ustastvom, Tudjmanom itd. Po pisanju pojedinih ovde, pre bi se reklo da su teske sociopate nego bilo sta sto se moze nazvati covekom. No, bice i za njih pravih poslastica koje ce se pravovremeno servirati i nadam se da ce uzivati :okok:

Klasicna Vucic prica. Nije mogao kao radikal, pa je postao evropejac da bi dosao na vlast, a sada, kompleksa zbog, ne sme da izgubi jednu jedinu mesnu zajednicu ili da ne prati sta ko sanja o njemu, a tek misli ili cik ako sme da kaze. Draza mu je svaka laz samo ako ga dize u nebesa. Preslikan model tog postoji u cz. Od navijaca do poslednje cistacice u klubu. Otuda su ti tzv cigani okumljeni s nekim grobarima, a ovamo, sve najgore na svakom cosku. Nista drugo nego slabici. I u zivotu i na svakom cosku. Takve jedino mrznja pokrece. A zapravo samo trunu sami sa sobom. Da nije foruma, pricali bi sa zidom, a kumu grobaru bi rekli "ljubi brat".
Potpisujem svaku rec. Zeznuto je graditi taj lažni kult, bilo da je reč o partiji, državi ili državnom projektu jer taj balon od sapunice postaje sve tanji i ranjiviji što je veći. Odatle i ove neumerene reakcije, sektašenje, totalno gubljenje kompasa po medijima, na terenu, itd iz godine u godinu...personifikaciju kompleksa, predsednika naše države i predsednika kluba sa najvećim semaforom i najviše titula (od kojih su velika većina prave) da ne pominjem.

O kakvim kompleskima i divljanjima bulazniš?
Videti ponašanje igrača i zvaničnika FKCZ pre i posle svakog derbija, naročito dobijenog. Reprezentativni uzorak je poslednji recimo.
Koji su to vaši uspesi mogli da izazovi bes i mržnju prema vama?
Pa to može neki delija sa severa da ti objasni bolje. Ali neko smatra da je Jokanov gol u kupu 1992. pokrenuo lavinu tih kompleksa. Veći hardkor tipovi će reći da je to i činjenica da ste tek na penale uspevali da izađete na kraj sa Partizanom, čak i u to slavno vreme Barija 91.

Bilo kako bilo, kompleksi su svakako dostigli današnje razmere usled činjenice da ste od Barija do Vučića uzeli jedno pet celih titula, da ste imali višegodišnji post u derbijima, u par navrata, ono ne dobijete ni jednom u deset derbija...da vam je Partizan desetak puta davao infarkt golove u finišu i tako te stvari i generalno činjenica da reputaciju koju ste sami sebi dodelili nakon 91 niste bukvalno od te godine uspeli da opravdate - nikada. A naročito ne protiv Partizana.

Pošto ste tupavi bili i ostali,najbolje je da nastavite da se bavite i dalje višenedeljnim i klimotetarskim objavama o istoriji i kulturi naroda Japana

To je priča između mene i kolege. Navijačima Partizana je svojstveno da nisu copy paste ovce, da imaju svoje stavove te da se često i ne slažu oko nekih stvari, kao ja i rechner27 oko Japan(a)ca. Ali ti to ne bi razumeo...

Jel vam ostalo još suza za Bokana i Futuru?
Hahahahahaajaha, je l' realno da ovo pišeš na ovoj temi? Evo, jos jednom sam dokažeš da te pucaju kompleksi.

Fazon, na temi o FK Partizanu. Ti pišeš o utakmici u kosarci. Gde Partizan ne igra.

Recimo, zaboravi sve gore što sam napisao! Svrha ovog tvog posta je..? Šta

Jedino vredno pomena, sa gore pomenute utakmice je publika. Ali necemo o tome. Spam je.

.
Невероватно колико су цигани јадни откад су им (срчани) болесник бр.1 Србије и доктор криминала осушили мозак.

Партизан у финалу купа изашао против новопечених светских шампиона са другим тимом који ето нису успели да победе и они сада нешто славе.

.
bez sume asana natka...

i to nije bilo dovoljno da svecki sampioni pobede...

detalj derbija je , ciganisanje krstovica i pad ko da ga tajson pogodio...

to glumatanje i ciganisanje tipicno je samo ganferima...

ukradi prevari slazi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back