Bren
Elita
- Poruka
- 23.868
Miran. Nemoj da te čika Velja istopi u buretu kiseline a da te čipujem Fajzerom u levo uvo kao ovcu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidiš,neko bi ovde počeo sa uvredama na ovaj post ali od meneMržnja prema ciganizmu je normalna stvari, čak moralna obaveza. Taj klub i čitava mašinerija promoviše neke od najkancerogenijih pojava u ovom društvu, pa i ne čudi da doživljavaju uspehe i renesanse u doba najveće (ekonomske, političke, moralne...) krize.

Јел се Звезда, након наше доминације, уздигла на крилима државе тј. актуелне власти или на крилима преспособног Терзића и стомилионске армије навијача ?Звезда ће да буде шампион Србије на један лаган начин све док ви гробари пијете приче ваших водећих како је за сав лош рад крив неко други а не њихов лош рад и катастрофалне одлуке!
Ако ускоро дочекамо да Србија добије бар још један добар клуб који ће имати тренера спремног да против Звезде и Партизана направи нападачку формацију и играчима убаци у главу да играју фудбал против нас, Партизан неће са оваквим радом бити ни у топ четри клуба Србије! А да не помињем вар који сте ви тако жудно чекали, са грешкама које се праве у корист Партизана просечно у сезони тај клуб ће се борити за пето место у лиги!
Живи били па видели!
А ви наставите да мрзите и ликујте на победама у дербију од 1:1 или 0:0
A, pa onda je frustracija/mržnja razumljiva.Moja mržnja prema vama nisu nikakve posledice nekih ranijih dešavanja (ne mora niko da mi veruje ali ja sam dobrih 40 godina prisutan na stadionima)
Klasicna Vucic prica. Nije mogao kao radikal, pa je postao evropejac da bi dosao na vlast, a sada, kompleksa zbog, ne sme da izgubi jednu jedinu mesnu zajednicu ili da ne prati sta ko sanja o njemu, a tek misli ili cik ako sme da kaze. Draza mu je svaka laz samo ako ga dize u nebesa. Preslikan model tog postoji u cz. Od navijaca do poslednje cistacice u klubu. Otuda su ti tzv cigani okumljeni s nekim grobarima, a ovamo, sve najgore na svakom cosku. Nista drugo nego slabici. I u zivotu i na svakom cosku. Takve jedino mrznja pokrece. A zapravo samo trunu sami sa sobom. Da nije foruma, pricali bi sa zidom, a kumu grobaru bi rekli "ljubi brat".A, pa onda je frustracija/mržnja razumljiva.
Ne sećam se većeg dela 80ih istina ali deluje da je sad već poznati zvezdaški kompleks of PFC (koji se uvek manifestuje ovim izbezumljenim i nenkontrolisanim divljanjem nakon retkog uspeha nad PFC) baš uzeo maha od početka 90ih i neuspeha da se titula iz Barija na bilo koji način pretvori u dominaciju nad večitim rivalom ili domaćoj ligi - čak naprotiv (a što se pogoršavalo izostankom budućih evropskih uspeha iz godine u godinu, decenije u deceniju...).
Partizanu je bio fazon i motiv tući evropsku (i svetsku) prvakinju, a navijači prvakinje zauvek zaglavljeni u vremenu i prostoru konstantno suočavani sa neosnovanošću svojih fantazija o sopstvenoj moći...tako da smo možda i sami krivi za stvaranje ovog grotesknog mutanta.
O kakvim kompleskima i divljanjima bulazniš?A, pa onda je frustracija/mržnja razumljiva.
Ne sećam se većeg dela 80ih istina ali deluje da je sad već poznati zvezdaški kompleks of PFC (koji se uvek manifestuje ovim izbezumljenim i nenkontrolisanim divljanjem nakon retkog uspeha nad PFC) baš uzeo maha od početka 90ih i neuspeha da se titula iz Barija na bilo koji način pretvori u dominaciju nad večitim rivalom ili domaćoj ligi - čak naprotiv (a što se pogoršavalo izostankom budućih evropskih uspeha iz godine u godinu, decenije u deceniju...).
Partizanu je bio fazon i motiv tući evropsku (i svetsku) prvakinju, a navijači prvakinje zauvek zaglavljeni u vremenu i prostoru konstantno suočavani sa neosnovanošću svojih fantazija o sopstvenoj moći...tako da smo možda i sami krivi za stvaranje ovog grotesknog mutanta.
).Komsije, zasto visite na nasoj temi, i pored vase duple-krune. Vi ste ipak ovde?
Sta je to, ako nisu kompleksi?
Vi ste, kao i Gobeljic.. Ogledalo SNS simpatizera.

Potpisujem svaku rec. Zeznuto je graditi taj lažni kult, bilo da je reč o partiji, državi ili državnom projektu jer taj balon od sapunice postaje sve tanji i ranjiviji što je veći. Odatle i ove neumerene reakcije, sektašenje, totalno gubljenje kompasa po medijima, na terenu, itd iz godine u godinu...personifikaciju kompleksa, predsednika naše države i predsednika kluba sa najvećim semaforom i najviše titula (od kojih su velika većina prave) da ne pominjem.Klasicna Vucic prica. Nije mogao kao radikal, pa je postao evropejac da bi dosao na vlast, a sada, kompleksa zbog, ne sme da izgubi jednu jedinu mesnu zajednicu ili da ne prati sta ko sanja o njemu, a tek misli ili cik ako sme da kaze. Draza mu je svaka laz samo ako ga dize u nebesa. Preslikan model tog postoji u cz. Od navijaca do poslednje cistacice u klubu. Otuda su ti tzv cigani okumljeni s nekim grobarima, a ovamo, sve najgore na svakom cosku. Nista drugo nego slabici. I u zivotu i na svakom cosku. Takve jedino mrznja pokrece. A zapravo samo trunu sami sa sobom. Da nije foruma, pricali bi sa zidom, a kumu grobaru bi rekli "ljubi brat".
Videti ponašanje igrača i zvaničnika FKCZ pre i posle svakog derbija, naročito dobijenog. Reprezentativni uzorak je poslednji recimo.O kakvim kompleskima i divljanjima bulazniš?
Pa to može neki delija sa severa da ti objasni bolje. Ali neko smatra da je Jokanov gol u kupu 1992. pokrenuo lavinu tih kompleksa. Veći hardkor tipovi će reći da je to i činjenica da ste tek na penale uspevali da izađete na kraj sa Partizanom, čak i u to slavno vreme Barija 91.Koji su to vaši uspesi mogli da izazovi bes i mržnju prema vama?
Pošto ste tupavi bili i ostali,najbolje je da nastavite da se bavite i dalje višenedeljnim i klimotetarskim objavama o istoriji i kulturi naroda Japana
Hahahahahaajaha, je l' realno da ovo pišeš na ovoj temi? Evo, jos jednom sam dokažeš da te pucaju kompleksi.Jel vam ostalo još suza za Bokana i Futuru?
bez sume asana natka....
Невероватно колико су цигани јадни откад су им (срчани) болесник бр.1 Србије и доктор криминала осушили мозак.
Партизан у финалу купа изашао против новопечених светских шампиона са другим тимом који ето нису успели да победе и они сада нешто славе.
.
Само што њих није срамота јер образа немају, и ту се свака прича завршава.Ja bih ,u svo dužno poštovanje, nabio sve cigane na mojih 8 incha.
Sramota bi me bilo na njihovom mestu, slaviti uspeh kluba iza kojeg stoji SNS mafija na čelu sa vladarom.
Bolje ga gurni Mustafi jer on to voliJa bih ,u svo dužno poštovanje, nabio sve cigane na mojih 8 incha.
Sramota bi me bilo na njihovom mestu, slaviti uspeh kluba iza kojeg stoji SNS mafija na čelu sa vladarom.

Ваша школаBolje ga gurni Mustafi jer on to voli![]()