cornflakes
Veoma poznat
- Poruka
- 14.804
.
.
Озбиљна прича...
.
Озбиљна прича...
.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Bravo.
Mislili smo da posle Tripera i Čmička na košarkaškim temama da se neće pojaviti još neki takav zinzov ali izgleda da si nas sve razuverio..
Terzić nasmejan stigao u Palatu pravde, suđenje otkazano
Generalni direktor stigao je na suđenje dobro raspoložen, ali je brzo napustio Palatu pravde
Terzić je na suđenje stigao sa zakašnjenjem od 10 minuta, jer je, kako tvrdi, otišao u sud u Katanićevoj ulici umesto u Palatu pravde u Savskoj ulici, gde je sedište Višeg suda u Beogradu.
Sudija je, međutim, već bio doneo odluku o odlaganju, i istovremeno konstatovao da Terzić nije ni primio poziv za današnje suđenje.
-------------------------------
Дошао без позива
.
Zlocinca sto kaze CornyDobro je da ima vas galaktikosa inteligencije, propao bi forum. A posto nemas komentar na Terzica, porazgovaraj sa svojim udruzenjem psihijatara, kako da u okvir razuma smestite prostu cinjenicu da branite bandita.
A sto je na slobodi?Zlocinca sto kaze Cornymozda cak i ratnog
![]()
.A sto je na slobodi?

.Mislili smo da posle Tripera i Čmička na košarkaškim temama da se neće pojaviti još neki takav zinzov ali izgleda da si nas sve razuverio.
Psiha radi da čovek više ne zna gde glavom udara !
.Da zastari slucaj, pa posteno da bude slobodan covek. Nevidjene prakse. Zadnje vreme. Kostace Srbiju to puno.
.Zlocinca sto kaze Cornymozda cak i ratnog
![]()
Terza na vašoj temiDobro je da ima vas galaktikosa inteligencije, propao bi forum. A posto nemas komentar na Terzica, porazgovaraj sa svojim udruzenjem psihijatara, kako da u okvir razuma smestite prostu cinjenicu da branite bandita.

.Untouchable...
Zheks jesi mi dobar?.
Па то овај ваш болесник и ради.
Он доводи управу, он бира шта ће да се објави, како ће да се објави, зове телефоном када му се не допада како противнички клуб игра, он бира ко ће и када да победи.
И цео државни апарат је укључио у своју болест!
Али ваши мозгови немају тај капацитет да ово укапирају.
Управа Партизана су криминалци, што и јесу и Гробари то никада нису прећутали, али за вашег криминалца све почасти јер суд није ништа пресудио.
А сада видимо и какав суд треба да му суди.
Па ја више не знам како ово може да се назове, овако тешке случајеве ни у Лази не примају.
.
.Zheks jesi mi dobar?
Sad smo u fazi tranzicije sine Florentino Perez nam je uzor.
Јесте ли оборили рекорде Чаушескуове Стеауе и Динама из Берлина?
.
.Sad smo u fazi tranzicije sine Florentino Perez nam je uzor![]()
.Bash mi je krivo sto niste dobili derbi jer nemate za sta da se uhvatite...ovako je bash tuzno zao mi vas....ovo je bas ovako tuzno morate pricati kako smo potpalitili Ibrahimovica...
Jel cenis da ce vam vucic dati kup![]()
.@cornflakes , ako ne budeš dobar ima da te vakcinišemo Sinofarmom i to u obe ruke po dva puta. Pa sad ti vidi šta ćeš dalje.
A ko je Pantic? Jel on neka funkcija negde???? Ko je on??? Covek izbacen iz jehovnih svedoka...koji ima svoj youtube kanal...pa on bi sve dao da postoji razlog da ga hapse da ispadne zrtva za Partizan...jos je tvoj duhovni vodja...voleo bi da si ti pantic jer onda bi shvatio ove postove....
Јеси луд, сада када је све наместио да нешто изгуби.
Још му остало да угаси Пантића и Вулетића и може мирно да спава.
.
.A ko je Pantic? Jel on neka funkcija negde???? Ko je on??? Covek izbacen iz jehovnih svedoka...koji ima svoj youtube kanal...pa on bi sve dao da postoji razlog da ga hapse da ispadne zrtva za Partizan...jos je tvoj duhovni vodja...voleo bi da si ti pantic jer onda bi shvatio ove postove...
.Ovo je teska tuga...sto ti pises i zabrinjavajuce...jel ti shavatas da je ovo podgorum fudbal....a da ti nemash ni jedan jedini post gde komentarises igru nekog igracha njegov potencijal ili sam teren zbivanja...
Ljudima je neprijatno diskutovati sa tobom....zbog toga...