DjomlaSPLAT
Ističe se
- Poruka
- 2.037
Od 60. Minuta, pa do kraja utakmice. Nije bilo 5 minuta, aktivne igre. Cigansko zatvaranje utakmice. Sanogo, bez kartona.
Utisak utakmice.
Utisak utakmice.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde je to isla 200 na sat? Novi Pazar ili Novi sad?Samrok Stanoje je prica za sebe, doveden da raskanta masinu koja je isla 200 na sat i preuredi to u polovnog jugica.
Prvo poluvreme dominirali, u drugom kao da je druga ekipa izasla. Simovic jeste navlacio, ali za primljeni gol i nemustost posle sami smo krivi, ovo se nije moralo izgubiti.
Kakve teorije zavere, brate. Na osnovu cega si ti sve ovo zakljucio, nije mi jasno.Pantic kaze da je niz koji ima CZ najveci, odnosno veci i od Steaue pod Causeskuom, i Dinama iz Berlina svojevremeno. I definitivno je u pravu.
A ja kazem, da je Stanojevic dosao da ostane. Sto znaci, dacemo ti da pobedjujes i da budes drugi, dokle god si ljudina i sportski cestitas nasa dostignuca koja se mere rekordima svih vremena. Od kako je dosao, jedva je docekao da prizna realnosti i da cestita titule. Svaki put.
Prvenstva u kojima se titula gubi u prvih par kola i nisu prvenstva. Jedino gde se i ranije kidalo po koji bod su bili derbiji. Dolaskom Stanojevica, zamazana je prica o velikom treneru i velikim dostignucima. On je njima dao Jojica koji poklanja penal za mir u kuci, a i ovoga puta se potrudio da bude mir u kuci, hteo je remi, izveo sastav kao znak dobre volje, a oni su mu ipak cusnili 1 jer im se moze. Znaju ljudi da kada mogu da pripisu titule iz 46', sto ne bi popisali i Stanoja ako im se ukaze prilika. Win win je za njih, ako je remi, mir u kuci, a ako je pobeda, onda je lealeale! Sad mu, koliko vidim, prete i da ce kup da mu uzmu? A on je gospodin, cuti i radi svoj posao.
Sto se mene tice, on je odradio posao posle prvog derbija. Ako jednom treneru trebaju istniski botovi po instagram stranicama i neki klipovi neke kvazi podrske u stilu "i kada ne budes prvi ti", onda mi je jasno o kakvom se stanju radi. Dok klub puca po apsolutno svim savovima i od koga svaki iole normalan igrac bezi glavom bez obzira.
Najsmesnije mi je ipak, sto ovi rekorderi misle da je to dobro za njih, i sto misle da ovo osvojeno na ovaj nacin "status", a ne bruka kluba. Biti rezimski klub koji ce kao i svaki takav rezim, proci bas kao Dinamo (B) ili Steaua.
Savo je prvi put vodio neki klub, i pravio je tim nakon apsolutnog raspada od Djukica i Mirkovica posebno, a ovaj ga raskantava. Savo je imao neku viziju, na momente se videlo da zaista moze da bude super! Ja kod ovoga ne vidim nista. Ti nikako da skapiras da ovo nije Stanojevic iz 2010. Od odlaska tada mu je trenerska karijera krenula nanize. On nije tip da ti napravi tim. On vise "zna" da igra sa postojecim, i to ako je neko spreman za taj neki autoritativni pristup i ako mu se posreci.Kakve teorije zavere, brate. Na osnovu cega si ti sve ovo zakljucio, nije mi jasno.
Stanoje doveo Jojica i Miljkovica. Okej.
Nisam nas'o ovakav stav kod tebe, kad je Savo dovodio Petra Gigica, Dusana Lalatovica itd. Pa izgubio prvi derbi 2:1 na Marakani gde sansu nismo napravili.

....
Uvek je onaj njegov vesnik kako li se vec zove isao Petkom. Ali eto, sreda vece.. Jedva se doceakao kikss. Brze bolje, daj da snimim i pljujem po Stanojevicu.
...
Крцун ништа није имао са оснивањем Звезде, лаж вас глодара. Нисте мењали вашу али би да мењате нашу да би била слилна вашој, јел?Ja se nadam, da nas ipak samo kvalitetno trolujes. Da ovo sto pises, ne mislis ozbiljno. Ajde ovako redom. Ocigledno, mora da se crta.
Pre svega, o osnivanju Zvezdu. Osnivacki odbor cinili su ucesinici Narodnooslobodilacke borbe. E sad, koliko ja znam, to su ipak komunisti. Tj, predvodili su je komunisti. Za fudbalski klub, najvise se.. ajd da kazem, cimao. Slobodan Penezic Krcun. Bio je clan, KPJ-a. Krcun, je imao ideju za ceo SD, ali prevashodno je to bilo za fudbal. Sad, ne znam, sta jos treba da se doda. Ali to je ona neka osnova. Niko nije ni rekao, da vas je formirala OZNA. Vec da je Krcun bio nacelnik ozne.
Vidis, da pojma nemas ko ste i sta ste. Prosipas ovde, neke gluposti. Pogledaj malo cinjenice. Mojne se ljutis, ali tako je.
Nikada, ali nikada ni jedan navijac Partizana nije bio u fazonu, da se odrice svoje istorije i da je menja. Nikada nam nije bio problem, to sto smo komunisticki klub. 'ladno lik kaze... ''problem je bila vasa istorija''. Svasta. Pa gledaj malo, ti svoju menjas.. Opet ponavljam, nije nas sramota svoje istorije.
Eto, to je ta neka prica.
Samo jos ovo! Gde je to Partizan guran? Molim te mi rec.. Ne pise na Mocartu, sta je Partizan nekad bio. Eno u Meksiku ide ulice Fk Partizana, a tik uz nju, ulica Boke Juniors.
.Крцун ништа није имао са оснивањем Звезде, лаж вас глодара. Нисте мењали вашу али би да мењате нашу да би била слилна вашој, јел?
Звезду је основао народ, омладински савез а не ни војска ни милиција.
Ал да би видео колико је глупа тврдња да је Партизан војни а Звезда милицијски клуб треба да знаш шта је милиција а шта полиција! Партизан је оформљен само са једним разлогом, да буде најбољи у Југославији и да буде водећи у Европи где би се тако показала јачина комунизма!
Милиција је део(грана) војске, што би онда сами себи ударали контру и правили конкуренцију? Зар стварно мислиш да би Тито дозволио да два најбоља спортска друштва буду из Београда, Србије уопште!? Звезда је инат Срба а то што теби то смета данас то је друга прича! Почела је као спортска прича, и врло брзо прерасла то и убачена у политичке воде. Ја не кажем да није касније Звезда коришћена на разне начине, сад причамо о настанку!
Кокичар, Просинечки није ни био рођен кад је постојала НДХ, па не знам шта њега убацаш у ову причу поред Глазера, Бобека...!?
И јел не може да буде да првопласирани клуб веже 17 победа и не одмакне ни бод више од другопласираног?
.Крцун ништа није имао са оснивањем Звезде, лаж вас глодара. Нисте мењали вашу али би да мењате нашу да би била слилна вашој, јел?
Звезду је основао народ, омладински савез а не ни војска ни милиција.
.Ал да би видео колико је глупа тврдња да је Партизан војни а Звезда милицијски клуб треба да знаш шта је милиција а шта полиција! Партизан је оформљен само са једним разлогом, да буде најбољи у Југославији и да буде водећи у Европи где би се тако показала јачина комунизма!
.Милиција је део(грана) војске, што би онда сами себи ударали контру и правили конкуренцију? Зар стварно мислиш да би Тито дозволио да два најбоља спортска друштва буду из Београда, Србије уопште!?
.Звезда је инат Срба а то што теби то смета данас то је друга прича! Почела је као спортска прича, и врло брзо прерасла то и убачена у политичке воде. Ја не кажем да није касније Звезда коришћена на разне начине, сад причамо о настанку!
.Кокичар, Просинечки није ни био рођен кад је постојала НДХ, па не знам шта њега убацаш у ову причу поред Глазера, Бобека...!?
И јел не може да буде да првопласирани клуб веже 17 победа и не одмакне ни бод више од другопласираног?
Опште је познато да је Звезду основао Дража Михаиловић на Равној Гори, а први председник био краљ Петар, тако да не знам одакле такве инсинуације везане за Крцуна и Озну.Крцун ништа није имао са оснивањем Звезде, лаж вас глодара. Нисте мењали вашу али би да мењате нашу да би била слилна вашој, јел?