FK Partizan 2020/2021

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma, slusaj, sve je to onako i ovako. Oni su kada se sve sabere i oduzme ovde slavili i tu nema sta da se prica puno. A ako mene pitas, losiji su i od ovakvog Partizana. Ovo je bruka kako se Partizan vodi. Glavni krivac za poraz je Partizan a ne kvalitetna CZ. Nisam ni ocekivao drugacije. Najavio sam ovo jos od kada. Samo sam mislio da ce zaista biti 3:0 a ne 1;0. Hvala Stanoju za toliko...

Слика и прилика лоповског првенства у једној фотографији.
170454168_3920863021283826_3585058911859847230_n.jpg

Prvo poluvreme dominirali, u drugom kao da je druga ekipa izasla. Simovic jeste navlacio, ali za primljeni gol i nemustost posle sami smo krivi, ovo se nije moralo izgubiti.

Baš tako.

Partizan dok je imao snage, igrao je nešto, posle toga potop.
Pri tom i sudijski kriterijum je omogućavao Zvezdi agresivniju igru u drugom poluvremenu.

Stanojević je promašio sve moguće izmene, a to što danas u timu nije imao krštenog centarfora neka zahvali umešnoj upravi, koja mu je dovela onog polovnjaka koji je pre za neku banju, nego za takmičarski fudbal.

Naravno da se ni ne razmislja o ostavci trenera. Jer zasto bi? Boze moj. Koliko pobeda i samo jedan poraz u 2021.

Zanimljivo je da je Savo gubio ili remizirao po nekim njivama i kukuruzistima, a Stanoje protiv CZ i Radnickog. Ako gledamo statisticki... Medjutim, ja zaista ne mogu da shvatim da je to tako i moguce za jednu ekipu da se transformise u jalovu u derbiju a super golgetersku na svim ostalim utakmicama. Zato sam i nagovestavao da ce ovde da se pokaze pravo lice. Samo sam iskreno mislio da ce biti barem 2-3 gola za njih. Kada sam video kako se igralo pp, pomislio sam, bice 0:0. A onda su posle napravljene izmene (skandal), i primili smo gol, i tako se sve lepo sredilo njima u korist da je na kraju ispalo i ispasce, "SVE OK".

Tehnicki se nista ne menja. Mi cekamo da vidimo jos rekonstrukcije Partizana, i bas da vidim novo snalazenje u toj Evropi koja nam je rezervisana. U ovom opstem rasulu od glave do pete ja zaista ne ocekujem vise nista.

.
Јуче, пре утакмице док се лицитирало са саставом, причам са комшијом Гробаром и кажем, је овде не видим ко може да да гол.

Једини који могу да "измисле" гол су остали на клупи, Сума и Л. Марковић.

Опет, цигани су срећно јуче умували један гол и то је то.

Да није свег овог смрада што их окружује, па и да се честита овако, само да им пожелим:

Радујте се са Вучићима и Весићем, Терзићем, Човићем и осталим вашим легендама. Ипак су они најзаслужнији за ове "успехе"...

.

Pobedili su nas i sta ima tu da se prica. Stanoje je odradio posao. Izmene kao da je hteo ili nereseno ili da izgubi al nikako pobedu, avaj malu prednost imaju. Nisam se uopste nervirao ko ranije jer smo obican fikus i pomirio se s tim.

Ne mogu da verujem, da ljudi prozivaju Stanojevica. Jedva ste docekali kiks, haos. Nista gore, od realnog Grobara. Naravno, da je ovo njegov poraz. Drugo poluvreme, i izmene sramotne. Ali, i dalje je ta neka prica, da je Stanojevic dosao da unisti Partizan. Jeb'o vas Pantic vise!
Da su nas razguzili cigani i da nismo mogli da predjemo pola pa i da razumem. Oni nas dobili na prekid, a pre istog su mogli komotno na poluvreme da odu sa 0:2 . Naravno, fudbal je to. Ali ta prica, neka vasa je sramotna. Sezona je izgubljena posle Pazara i Novog Sada.

123.jpg

Pored kartona, za Sanoga. I ovo je, bar meni velika greska. Kakvu nam kontru covek sjeb'o. A da, Pantic je rekao da nam sudije ipak pomazu..

Jos jednom, pobledajte cinjenice ne ono sto prica Pantic.

Samo da pitam, vas sa foruma, znate na koga mislim! JE L' VAS BAR MALO SRAMOTA? Ili ipak, nije! Sta kaze Pantic?

Pantic kaze da je niz koji ima CZ najveci, odnosno veci i od Steaue pod Causeskuom, i Dinama iz Berlina svojevremeno. I definitivno je u pravu.

A ja kazem, da je Stanojevic dosao da ostane. Sto znaci, dacemo ti da pobedjujes i da budes drugi, dokle god si ljudina i sportski cestitas nasa dostignuca koja se mere rekordima svih vremena. Od kako je dosao, jedva je docekao da prizna realnosti i da cestita titule. Svaki put.

Prvenstva u kojima se titula gubi u prvih par kola i nisu prvenstva. Jedino gde se i ranije kidalo po koji bod su bili derbiji. Dolaskom Stanojevica, zamazana je prica o velikom treneru i velikim dostignucima. On je njima dao Jojica koji poklanja penal za mir u kuci, a i ovoga puta se potrudio da bude mir u kuci, hteo je remi, izveo sastav kao znak dobre volje, a oni su mu ipak cusnili 1 jer im se moze. Znaju ljudi da kada mogu da pripisu titule iz 46', sto ne bi popisali i Stanoja ako im se ukaze prilika. Win win je za njih, ako je remi, mir u kuci, a ako je pobeda, onda je lealeale! Sad mu, koliko vidim, prete i da ce kup da mu uzmu? A on je gospodin, cuti i radi svoj posao.

Sto se mene tice, on je odradio posao posle prvog derbija. Ako jednom treneru trebaju istniski botovi po instagram stranicama i neki klipovi neke kvazi podrske u stilu "i kada ne budes prvi ti", onda mi je jasno o kakvom se stanju radi. Dok klub puca po apsolutno svim savovima i od koga svaki iole normalan igrac bezi glavom bez obzira.

Najsmesnije mi je ipak, sto ovi rekorderi misle da je to dobro za njih, i sto misle da ovo osvojeno na ovaj nacin "status", a ne bruka kluba. Biti rezimski klub koji ce kao i svaki takav rezim, proci bas kao Dinamo (B) ili Steaua.

Pantic kaze da je niz koji ima CZ najveci, odnosno veci i od Steaue pod Causeskuom, i Dinama iz Berlina svojevremeno. I definitivno je u pravu.

A ja kazem, da je Stanojevic dosao da ostane. Sto znaci, dacemo ti da pobedjujes i da budes drugi, dokle god si ljudina i sportski cestitas nasa dostignuca koja se mere rekordima svih vremena. Od kako je dosao, jedva je docekao da prizna realnosti i da cestita titule. Svaki put.

Prvenstva u kojima se titula gubi u prvih par kola i nisu prvenstva. Jedino gde se i ranije kidalo po koji bod su bili derbiji. Dolaskom Stanojevica, zamazana je prica o velikom treneru i velikim dostignucima. On je njima dao Jojica koji poklanja penal za mir u kuci, a i ovoga puta se potrudio da bude mir u kuci, hteo je remi, izveo sastav kao znak dobre volje, a oni su mu ipak cusnili 1 jer im se moze. Znaju ljudi da kada mogu da pripisu titule iz 46', sto ne bi popisali i Stanoja ako im se ukaze prilika. Win win je za njih, ako je remi, mir u kuci, a ako je pobeda, onda je lealeale! Sad mu, koliko vidim, prete i da ce kup da mu uzmu? A on je gospodin, cuti i radi svoj posao.

Sto se mene tice, on je odradio posao posle prvog derbija. Ako jednom treneru trebaju istniski botovi po instagram stranicama i neki klipovi neke kvazi podrske u stilu "i kada ne budes prvi ti", onda mi je jasno o kakvom se stanju radi. Dok klub puca po apsolutno svim savovima i od koga svaki iole normalan igrac bezi glavom bez obzira.

Najsmesnije mi je ipak, sto ovi rekorderi misle da je to dobro za njih, i sto misle da ovo osvojeno na ovaj nacin "status", a ne bruka kluba. Biti rezimski klub koji ce kao i svaki takav rezim, proci bas kao Dinamo (B) ili Steaua.
Kakve teorije zavere, brate. Na osnovu cega si ti sve ovo zakljucio, nije mi jasno.

Stanoje doveo Jojica i Miljkovica. Okej.
Nisam nas'o ovakav stav kod tebe, kad je Savo dovodio Petra Gigica, Dusana Lalatovica itd. Pa izgubio prvi derbi 2:1 na Marakani gde sansu nismo napravili.

Kakve teorije zavere, brate. Na osnovu cega si ti sve ovo zakljucio, nije mi jasno.

Stanoje doveo Jojica i Miljkovica. Okej.
Nisam nas'o ovakav stav kod tebe, kad je Savo dovodio Petra Gigica, Dusana Lalatovica itd. Pa izgubio prvi derbi 2:1 na Marakani gde sansu nismo napravili.
Savo je prvi put vodio neki klub, i pravio je tim nakon apsolutnog raspada od Djukica i Mirkovica posebno, a ovaj ga raskantava. Savo je imao neku viziju, na momente se videlo da zaista moze da bude super! Ja kod ovoga ne vidim nista. Ti nikako da skapiras da ovo nije Stanojevic iz 2010. Od odlaska tada mu je trenerska karijera krenula nanize. On nije tip da ti napravi tim. On vise "zna" da igra sa postojecim, i to ako je neko spreman za taj neki autoritativni pristup i ako mu se posreci.
Ovde medjutim on nije dosao kao pozvan vec kao narucen. Preko noci. Bez dilema. Eto ga. Sve vreme kao da je cekao a nije ga bilo ni u snu nigde. Kao neko manje zlo. Da se udovolji eto... nekome. Isto kao sto imas upravu a nemas je, tako i trenera kao trenera imamo a nemamo ga. Cak i da je dobio derbi cestitao bi on titulu, ne brini. Odavno se uslo u mode da se cestita CZ. Kada napises da je nesto kradja, jos ti se nasmeju, onako zestoko. A onda su poceli i nama da izlaze timovi koji odmaraju igrace, i pocele pistaljke da rade bez dilema. U blatu smo, a drugi, i trebamo biti srecni.
I da, ovo ti je sustina bot centrale. Pa ti vidi da li je lud Pantic, ja, Suma, Natho ili onaj ko ovakve botove placa. Komentar nakon cestitke titule Cz. A tona ih je takvih od kako je dosao i posle svake utakmice.
DBE98A19-DE61-43C0-8877-599FC55D9804.jpeg

Aha, znaci to je Savino opravdanje za poraz u derbiju. Tim koji je Djukic vodio, nema veze sa onim koji je vodio Savo. Cinjenica, kad je Savo postao trener, dovedeni su zaista kvalitetni igraci i ulozeno para. Pre svega, mislim na Asana i Natka. Opet se ponavljas, po ko zna koji put sa istim pricama. Sto se Sume i Natka tice. Ona Sumina igra u derbiju, pokazala je zasto je covek na klupi. Iz prostog razloga, jer se ne igra mali fudbal i freestyle. Vrlo dobro znam, da ono nije Stanojevic iz 2010. Godine. To da nam se satro, protivnici sklanjaju je isto jos jedna Panticeva spin prica. Ajd' mi samo ovo reci.. Da li nam se i Lalatovic mozda sklonio? Pantic je poceo da proziva Stanojevica samo sto je dosao. I zbog budale, je docekan na noz. Dovoljni si pametan, da to vidis.

Sto se tice botovanja, to imas primer kod Pantica na kanalu i Instagramu. Ne mozes da ostavis komentar, koji se ne slaze sa njegovim misljenjem. Bude obrisan, ili jednostavno budes blokiran. Ovo sliku ne zelim da komentarisem. Iz prostog razloga jer ne znam, gde je bacen komentar i na koju objavu.

Uvek je onaj njegov vesnik kako li se vec zove isao Petkom. Ali eto, sreda vece.. Jedva se doceakao kikss. Brze bolje, daj da snimim i pljujem po Stanojevicu.

Ja ti opet kazem, na osnovu cega sve ovo zakljucujes? Rekla kazala, da! Daj, neke cinjenice nesto. Ali sve ono. Da mrzi strance, da je u dilu sa Ramadanijem, itd..

Izvini, mozda malo nervozno, nemoj da zameris :D Jbg, kad me nerviras .. :D

Poslednja izmena:
E ako i Pantic ima bot armiju onda smo bas dotakli dno...:hahaha:

Ne znam kakve cinjenice tebi uopste i predstavljaju cinjenice? Savo je taj derbi izgubio ali je zato ostale dobio. Revansirao se sa 2:0 i u kupu je takodje pobedio. Okosnica tih pobeda bili su najureni igraci i oni koji se sada prozivaju da treba da sede na klupi. A sta ces ti od Sume kada je najbolji dribler lige, osim da dribla? Svaki put kada je sedeo na klupi kada je bilo bitno, na derbijima i protiv Sarloa, pokazalo se da je bolje da nije sedeo na klupi. Lik prosto pravi druge oko sebe smesnim igracima. Napada im na ego. Moze da igra na pola metra bolje nego oni na 3. Da je bio od starta, drugacije ni bilo. Ne bi oni njega jurili da biju svaki put bez potrebe, ne brini. Uostalom, videces sada kada ga najure, koliko je bio znacajan igrac, i meni je iskreno zao sto je dosao u najgorem momentu u ovaj klub koji prozivljava apsolutni haos i spolja i iznutra.

Ako ti je za cinjenicu, uzmi primer medija. Kako su samo satanizovali i blatili Savu, od starta, a kako je Stanoje gospodin uvek i u svakoj prilici, i niko mu ne lupa samare. Shvatas li ti da mi imamo trenera koji u svakom momentu prica o realnosti titule za CZ bez i malo nekog ataka na to? Pa Stojke je na konferenciji izasao i bocnuo sa "igramo protiv jedne od najboljih ekipa u zemlji" a Stanoje, koji treba da pokrene nesto valjda, prica kao da se igra sa Javorom...

Ja sam u njega posumnjao odmah cim sa procitao vest da dolazi. Jer, odakle on?! Sad?! Gde je bio posle Mirkovica ako je hteo da "pomogne"? Da ne pricam o intervjuima pre par sezona gde je bilo "mene srpski fudbal vise ne zanima". (Sada je Sava uzeo tu foru pa da vidimo sta ce biti, iako mislim da je Sava iskren. Covek ima od cega da zivi i ne treba mu ova bruka od lige, ali videcemo)

Jos cinjenica, jos nije ni dosao cestito, a vec je (Ilijev) izasao sa pricom koga je sve ovaj hteo da dodvede kada su pricali da dodje. (Jojic, Miljkovic, Obradovic...) I sta su nam dobra doneli svi oni skupa? Od prvog dana pa do danas? Njih necemo da menjamo, ali Sumu, Natka, Stevanovica, to bre sve napolje... Jel...?

Neodoljivo pocinjemo da licimo na raspali KK, koga ako mene pitas, bolje ugasiti nego da ga vode ovi naprednjaci. Ugasimo pa jednog dana ako se bude zivo, upalicemo opet. Neodoljivo se blizi momenat da ce i naprednjaci bez maski preuzeti FK, jer ovi ocigledno nemaju vise vecinu posle ovih drmusanja i zato cute kao zaliveni da ih ne bi smenjivali brze nego sto se mora. Pa da vidis kako ce uskoro dug da bude 80m u FK a 30 u KK. Svega toga, deo je i Stanojevic, koji ce kao trener bez obaveze ostavke raditi i dovoditi koga sam hoce i prodavati isto tako. On je kolaboracionista. Bilo sa vlascu ili sa Ramadanijem. Nemoj misliti da Ramadani nema svoje pipke i u CZ. Ima i te kako. Zato je to sve drustvo iz iste kafane i zato se svi oni tako gospodski postuju i uvazavaju. A ti Savo, sutni mikrofon i idi bavi se hotelijerstvom. Otprilike. Vazno je da si korektan i da

Nisam ja kriv sto Pantic postavlja dobra pitanja. Nemoj misliti da se u svemu slazem sa njim, ali ona kljucna pitanja odlicno postavlja. Ako je neko u celoj ovoj navijac i prijatelj Partizana, pre ce biti da je on, nego mnogi koji nose dres kluba. O KK da ne govorim, to je zavrsen posao. Klub je mrtav.

.
Ја сам искрено мислио да је Станојевић најбоље решење после одласка Саве.

Међутим, човек је одмах полио ледену воду на сваког навијача изјавама да су му Сума и Садик ван ритма, Натко исто "није нешто" или већ шта је рекао.

Затим је најавио реновирања тима па је уследила продаја Садика, вероватно је у пакету требало и Сума али је општи забезек изгледа био превелик па га је везао за клупу, а онда доведе Миљковића, Јојића, Обрадовића, Холендера, Бајбека и С. Марковића. Осим Марковића све могу да се назову промашајима.

Па онда снисходљиве изјаве о циганима, да сам се све време питао шта се човеку десило.

Али рекох, да видимо можда се нешто спрема и остао сам скептичан, односно нисам претерано веровао у овај низ победа и то сам написао у једном посту:

qhtwsm7.jpg

Када су ме локални његови верници прозивали, одговорио бих, да ли можеш да замислиш овај тим против Молдеа или Алкмара данас.

Углавном, Станојевић је у овој мрачној сезони требало да одигра две утакмице, против Шарлроа и против цигана. Обе је усрао.

У последњем дербију је погрешио све што је могло да се погреши, да то просто боде очи.

Имао је рецепт из јесењег дела где је Сума правио мајмуне од ових њихових суперстарова све док му месар није избио око.

И навијачу који је двапут гледао фудбал јасно је да Холендеру и Асану треба три-четири добре пропуштене прилике, па онда дају гол. Чему се он надао, ваљда је само њему јасно.

И да, Пантић поставља права питања на које нико не даје одговор је је "луд".

Био он луд или не, та питања итекако имају смисла и траже одговор, што пре.

.

Poslednja izmena:
...
Uvek je onaj njegov vesnik kako li se vec zove isao Petkom. Ali eto, sreda vece.. Jedva se doceakao kikss. Brze bolje, daj da snimim i pljujem po Stanojevicu.
...
.
Чисто као информација:
Пантић после сваке утакмице Партизана објави коментар и ова није била изузетак.

Редовне коментаре објављује на јубиту свом сајту danas.tv, касно у понедељак и петак.

.

Poslednja izmena:
Станојевић је јефтин тактичар, а Саво је био врхунски селектор играча и то је то. Човек је без дана тренерског искуства одвео Партизан у ЛЕ где смо пружили одличне партије и подигли цену неким играчима до неслућених висина, побеђивао дербије.....а овај са толико година тренерског искуства једино што је успео је да наниже победе против неких Ш тимова у лиги коју нико не може да освоји на свету. Испао из Европе, узео 1 бод у дербију.....али како ствари стоје он ће остати и ако не освоји куп. Црно нам се пише без и мало белог. Саво је разумео модеран фудбал, а овај дудук не разуме ни сам себе. Држи Суму на клупи, Стевановића.....довео Миљковића.....играмо без нападача целу сезону....језиво....

Ja se nadam, da nas ipak samo kvalitetno trolujes. Da ovo sto pises, ne mislis ozbiljno. Ajde ovako redom. Ocigledno, mora da se crta.
Pre svega, o osnivanju Zvezdu. Osnivacki odbor cinili su ucesinici Narodnooslobodilacke borbe. E sad, koliko ja znam, to su ipak komunisti. Tj, predvodili su je komunisti. Za fudbalski klub, najvise se.. ajd da kazem, cimao. Slobodan Penezic Krcun. Bio je clan, KPJ-a. Krcun, je imao ideju za ceo SD, ali prevashodno je to bilo za fudbal. Sad, ne znam, sta jos treba da se doda. Ali to je ona neka osnova. Niko nije ni rekao, da vas je formirala OZNA. Vec da je Krcun bio nacelnik ozne.

Vidis, da pojma nemas ko ste i sta ste. Prosipas ovde, neke gluposti. Pogledaj malo cinjenice. Mojne se ljutis, ali tako je.

Nikada, ali nikada ni jedan navijac Partizana nije bio u fazonu, da se odrice svoje istorije i da je menja. Nikada nam nije bio problem, to sto smo komunisticki klub. 'ladno lik kaze... ''problem je bila vasa istorija''. Svasta. Pa gledaj malo, ti svoju menjas.. Opet ponavljam, nije nas sramota svoje istorije.

Eto, to je ta neka prica.

Samo jos ovo! Gde je to Partizan guran? Molim te mi rec.. Ne pise na Mocartu, sta je Partizan nekad bio. Eno u Meksiku ide ulice Fk Partizana, a tik uz nju, ulica Boke Juniors.

Крцун ништа није имао са оснивањем Звезде, лаж вас глодара. Нисте мењали вашу али би да мењате нашу да би била слилна вашој, јел?
Звезду је основао народ, омладински савез а не ни војска ни милиција. Ал да би видео колико је глупа тврдња да је Партизан војни а Звезда милицијски клуб треба да знаш шта је милиција а шта полиција! Партизан је оформљен само са једним разлогом, да буде најбољи у Југославији и да буде водећи у Европи где би се тако показала јачина комунизма!
Милиција је део(грана) војске, што би онда сами себи ударали контру и правили конкуренцију? Зар стварно мислиш да би Тито дозволио да два најбоља спортска друштва буду из Београда, Србије уопште!? Звезда је инат Срба а то што теби то смета данас то је друга прича! Почела је као спортска прича, и врло брзо прерасла то и убачена у политичке воде. Ја не кажем да није касније Звезда коришћена на разне начине, сад причамо о настанку!
Кокичар, Просинечки није ни био рођен кад је постојала НДХ, па не знам шта њега убацаш у ову причу поред Глазера, Бобека...!?
И јел не може да буде да првопласирани клуб веже 17 победа и не одмакне ни бод више од другопласираног?

Крцун ништа није имао са оснивањем Звезде, лаж вас глодара. Нисте мењали вашу али би да мењате нашу да би била слилна вашој, јел?
Звезду је основао народ, омладински савез а не ни војска ни милиција.
.
Ma naravno,
Ал да би видео колико је глупа тврдња да је Партизан војни а Звезда милицијски клуб треба да знаш шта је милиција а шта полиција! Партизан је оформљен само са једним разлогом, да буде најбољи у Југославији и да буде водећи у Европи где би се тако показала јачина комунизма!
Милиција је део(грана) војске, што би онда сами себи ударали контру и правили конкуренцију? Зар стварно мислиш да би Тито дозволио да два најбоља спортска друштва буду из Београда, Србије уопште!? Звезда је инат Срба а то што теби то смета данас то је друга прича! Почела је као спортска прича, и врло брзо прерасла то и убачена у политичке воде. Ја не кажем да није касније Звезда коришћена на разне начине, сад причамо о настанку!
Кокичар, Просинечки није ни био рођен кад је постојала НДХ, па не знам шта њега убацаш у ову причу поред Глазера, Бобека...!?
И јел не може да буде да првопласирани клуб веже 17 победа и не одмакне ни бод више од другопласираног?

Звезду је основао народ, омладински савез а не ни војска ни милиција.
.
Ма наравно, 4. марта 1945. су четници основали ФК Црвена звезда, док су крцунови комунисти убијали редом сваког у ког су и овлаш посумњали да је четник.

Какви мозгови, ово је невероватно...

Ал да би видео колико је глупа тврдња да је Партизан војни а Звезда милицијски клуб треба да знаш шта је милиција а шта полиција! Партизан је оформљен само са једним разлогом, да буде најбољи у Југославији и да буде водећи у Европи где би се тако показала јачина комунизма!
.
Пази сада ово, мозак који прихвата да је 1946. Звезда освојила првенство сада шири ове менталне куршлусе својствене само једној групацији навијача у свету. Невероватан израз психичког поремећаја.

Партизан је без икакве сумње и дилеме основала Југословенска народна армија, скраћено ЈНА, па и дан данас Гробари певају песме у којим се помиње ЈНА и слави стадион ЈНА.

Не неки стадион у Бразилу.

Српски стадион ЈНА.

А могли су да га назову Вембли или Камп ноу, шта год, па ипак нису.

Стадион ЈНА је стадион ЈНА. Ни мање ни више.

То смо ми, Гробари.

Не треба нам ничија слава да је лепимо по себи.

Милиција је део(грана) војске, што би онда сами себи ударали контру и правили конкуренцију? Зар стварно мислиш да би Тито дозволио да два најбоља спортска друштва буду из Београда, Србије уопште!?
.
Тита је болео рацку за фудбал и те спортске зајебанције, као и Милошевића, а овај ваш усрани навијач је то дигао до нивоа најзначајнијег места његове усране и бесмислене власти.

Уздизање Звезде почиње са распадом јединствене државе, негде око 1966. год. када су проглашене "реформе" и када је војска почела да губи утицај у држави, а уздигле се службе безбедности и почело формирање република у пуном капацитету што се завршило да је чак свака република имала свој устав. Тај експеримент се завршило крвавим ратом.

Е, у то време Србији је препуштено да води рачуна о Звезди и навијачима, а да заборави да води рачуна о себи у целини.

Маса бесловесних навијача је то тада поздравила и једина брига је била да Звезда ређа "успехе" и прави некакву статистику што је и данас опсесија, а шта се са Србијом дешава - о томе нека воде рачуна други. Видимо како је заврешило.

Данас се Србији продаје ова подмукла превара, Звезда = Србија.

Да ли ће ова подмукост успети видећемо, али да је на добром путу да успе - јеѕте.

Треба имати у виду да су Срби светски прваци у будалаштинама, а са оваквим председником свега и свачег шансе расту до неба,

Звезда је инат Срба а то што теби то смета данас то је друга прича! Почела је као спортска прича, и врло брзо прерасла то и убачена у политичке воде. Ја не кажем да није касније Звезда коришћена на разне начине, сад причамо о настанку!
.
4. марта 1945. није постојао никакав инат, а нарочито не инат некаквих Срба.

Мсм, о чему ти причаш човече???

.
Нису уаташе само НДХ, па одговори, да ли је Просинечки играо за усташе или не.

За Глазера немам појма. Бобек је 1941. имао 18 година и шта ти очекујеш од неког клинца од 18 година?

Да каже Кону да неће да се вакцинише? Па немој ме зајебавати...

.

Опште је познато да је Звезду основао Дража Михаиловић на Равној Гори, а први председник био краљ Петар, тако да не знам одакле такве инсинуације везане за Крцуна и Озну.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back