Bari'91
Poznat
- Poruka
- 7.855
Samo sto nisam suzu pustioDo sada smo imali sns saradnike, a sada verovatno dobijamo iskonski sns u svom sjaju pismenosti, znanja i umeca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo sto nisam suzu pustioDo sada smo imali sns saradnike, a sada verovatno dobijamo iskonski sns u svom sjaju pismenosti, znanja i umeca.
**** vucelu i vazuru citaj rechnera i cornflakesa najjaca saopstenjaU fazi izrade konsultuje se sa Zheksom![]()
.Do sada smo imali sns saradnike, a sada verovatno dobijamo iskonski sns u svom sjaju pismenosti, znanja i umeca.
Pedja ne bi dosao ni za zivu glavu! Ni da ga mole na kolenima! Niti bilo ko normalan moze da radi u bilo cemu sto se zove ling long, Nego hajde, biramo manje zlo..
Ма не него ће да пусти Пеђу Мијатовића или неког способног...
Па они су испиздели што је Саво направио пар играча који су Партизану донели огромну лову и стално се појављују неки клинци који играју и ту је њима огроман проблем.
С друге стране, њихове ведете које остварују нестварне низове утакмица без пораза без пораза европски клубови гледају као да су испали из септичке јаме. уппсссс...
.
.BIli ljubomorni na Sava pa odlucili da uniste Partizanmomci zlatni ste
kako bi volio da pijem s vama i da vas samo slusam
Ako Bog da...Nek ste zivi i zdravi!
.Pedja ne bi dosao ni za zivu glavu! Ni da ga mole na kolenima! Niti bilo ko normalan moze da radi u bilo cemu sto se zove ling long, Nego hajde, biramo manje zlo.
Meni je Sava posle Nikolica bio najbolje moguce resenje i ja da sam "neka" vlast ja bih njemu dao na duze vreme klub, jer se videlo da ne gleda 3 meseca unapred, vec par godina unapred. A kada tako postavis stvari, normalno je da lagano izlazis na kraj sa Degenek-Falcineli-Tomane-Kanjas strucnjacima.
.jbg... sada krece reality "skupstina" pa ce svasta da se pise i da se cita u narednim danima. Ocekuj more mudrosti i analiza.
На северној трибини навијача Црвене Звезде расписан конкурс за новог вођу навијача јсд партизан. Позивају се сви заинтересовани да своју кандидатуру истакну до 18.02. до утакмице 1/16 финала лиге УЕФА против Милана.
![]()

Jel ovo za mene ili ... ?A joj kako vas boli! Budite strpljivi tek ce da vas boli tek ce da nas mrzite!
Dotad odbrojavajte do Javora mi cemo do Milana!
Ma jok za ove grobare zlatni su momci...Jel ovo za mene ili ... ?
.
.
Не верујем да ће сада било какву скупштину да организују. Видиш да се Вучелић не појављује месецима и ником ништа, а Вазуру чувају као да је до сада продавао лук на пијаци, њега и не помињу.
Због убистава која су починили ови Вучићеви редари на инаугурацији и чувари малог Данила крив је наравно Вулетић. На крају ће Веља да одговара за 100 гр. марихуане, кокаина и хероина и добиће условно...
Вулетић им је био кост у грлу јер је једини писмен у овом Вучићевом брлогу што се зове Линглонг лига и има знање и ауторитет. Замисли нпр. да им на суду обори титулу коју су освојили 1946. одлука којој се свако нормалан смеје. Од када постоји звезда ником није падало на памет да то првенство уопште помиње, док нису дошле поштењачине Терзић и Кокеза да објасне како су пре њих сви били лудаци.
Sto bi reko Tolov Sir Shamrock od Sharloa "Znam da je Zvezda Srbija!"Sto se slucaja Velje tice, najbolje je krik.rs objasnio. Sve slozeno po kockicama. Ekipa saleta mutavog itd.
Vuletic je cesto pucao u prazno i osim ostrih reci, na delu se nije nista dogodilo. Normalno je da ce epilog biti takav. Sto se turnira od 6 utakmica iz 46' tice, to ti je dokaz stanja mozga onih koji bi da te uce moralu i kriminalu nekog Toleta Karadzica. Vidis da je njima skroz ok i da imaju firme na stadionu, navijace u parlamentu, i sve sto veze sa sportom nema. Zvezda ti je kao projekat Velika Srbija, i proci ce bas kao ta tvorevina, a znas i sam kako to ide, prvo bahanalije, pa onda strada i ko treba i ko ne treba. Prosto je poredak takav.
Zvezda je Srbija a Zvezda je Milojev projekat a tek ces da besnis i penis braco moj puno ce vam trebati stpljenja...nebih dalje ne ide da vam rusim sneska tebi i kolegi to je sve sto vam je ostaloSto se slucaja Velje tice, najbolje je krik.rs objasnio. Sve slozeno po kockicama. Ekipa saleta mutavog itd.
Vuletic je cesto pucao u prazno i osim ostrih reci, na delu se nije nista dogodilo. Normalno je da ce epilog biti takav. Sto se turnira od 6 utakmica iz 46' tice, to ti je dokaz stanja mozga onih koji bi da te uce moralu i kriminalu nekog Toleta Karadzica. Vidis da je njima skroz ok i da imaju firme na stadionu, navijace u parlamentu, i sve sto veze sa sportom nema. Zvezda ti je kao projekat Velika Srbija, i proci ce bas kao ta tvorevina, a znas i sam kako to ide, prvo bahanalije, pa onda strada i ko treba i ko ne treba. Prosto je poredak takav.
.Sto se slucaja Velje tice, najbolje je krik.rs objasnio. Sve slozeno po kockicama. Ekipa saleta mutavog itd.
Ode Profa meni bas zao...Ovo je najjaca uprava ikada svaki dan neki novi cirkus bojim se da ce malo presusiti ali tu je jos uvek Vazura...
Dulo od kluza...Tako ce proci i ovaj Sir Shamrock. Od Sharloa..ako vas neizvuche Bajbek.
Поновиће опробани рецепт из кошарке.
Када нису могли ништа да ураде, отерани су Дуле и Даниловић, Дулету забрањено да се враћа и инсталирали су своје људе.
Тај рецепт се сада спроводи и у фудбалу.
Вазура остаје, Вучелић ће да остане трајно на боловању и инсталираће неког СНС правника који неће много да се меша у свој посао.
И најтужнији су ми ови цигани који сада нешто ликују иако се овде не ради ни о спорту ни о некаквим унутрашњим свађама и проблемима, већ о једној сировој самовољи једног погубљеног типа који више не зна где удара. Ено, у скупштини СНС Бакарец објашњава у директном преносу како је у ствари Ђиас спремао чуваре малог Данила за атентат на, а кога би друго него Вучића.
Мсм, постали су саставни део овог лудила.
.
.Dulo od kluza...Tako ce proci i ovaj Sir Shamrock. Od Sharloa..ako vas neizvuche Bajbek![]()
Meni je najjaca reakcija zapanjene javnosti "oo zar se i to moze" na snimke kamera i telefonskih poziva. Onda ti dodje vodja i prica kako ljudi mesecima nestaju itd, pa do o oppziciji. A niko da pomisli u glavi da je posle prvog nestanka drzava mogla da reaguje i da posle prvog iznosenja u torbama pohapsi sve spektakularno kao sada, ili posle prvih na pola recenice pretnji onom smradu iz kk. Ne, cekalo se da ovo sve bude nakupljen materijal, pa ako se osili,izmakne kontroli, ili obavi zadatak, da mogu da ih sve puste niz vodu. Oni se medjusobno pocistili i drzava pobrisala mrvice i pokupila slavu. Samo to ovde retko ko kapira..
Поновиће опробани рецепт из кошарке.
Када нису могли ништа да ураде, отерани су Дуле и Даниловић, Дулету забрањено да се враћа и инсталирали су своје људе.
Тај рецепт се сада спроводи и у фудбалу.
Вазура остаје, Вучелић ће да остане трајно на боловању и инсталираће неког СНС правника који неће много да се меша у свој посао.
И најтужнији су ми ови цигани који сада нешто ликују иако се овде не ради ни о спорту ни о некаквим унутрашњим свађама и проблемима, већ о једној сировој самовољи једног погубљеног типа који више не зна где удара. Ено, у скупштини СНС Бакарец објашњава у директном преносу како је у ствари Ђиас спремао чуваре малог Данила за атентат на, а кога би друго него Вучића.
Мсм, постали су саставни део овог лудила.
.
"Nevolja nevolju privlači