FK Partizan 2020/2021

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Partizan 1986/1987

142584842_1630304910490719_1122655885988639297_o.jpg

Gde je i sta radi Zeljko Pantic, a i ovi njegovi saborci sto ga prate i podrzavaju u vezi Stanojevica?
Od 11:00
А што шта ради Пантић у вези овог који каже поштује много тај савез који критикује, и заслужено је циганија прва по њему!!!????

А што шта ради Пантић у вези овог који каже поштује много тај савез који критикује, и заслужено је циганија прва по њему!!!????
Ocekivao sam te.. ;)
Leki, Pantic je par puta izjavio da Stanojevic radi u interesu saveza. Pa mi nesto nije jasno.. Odakle sad ova njegova izjava. Zasto bi ovako na finjaka iznapusavao savez, Zvezdu a i medije?

Poslednja izmena:
Ocekivao sam te.. ;)
Leki, Pantic je par puta izjavio da Stanojevic radi u interesu saveza. Pa mi nesto nije jasno.. Odakle sad ova njegova izjava. Zasto bi ovako na finjaka iznapusavao savez, Zvezdu a i medije?
:D
Па ако саслушамо целу изјаву и није то неки велики помак у његовом случају, изнео је критику на рачун савеза поводом нечега што се спрема а то не би требало да се дешава, није ни поштено ни коректно према осталим клубовима ту се слажем, али поштује тај исти савез и то каже, два пута је то рекао, и крцунија је заслужено прва по њему, значи сви ови лоповлуци којима се служе годинама су ваљда поштени!

Видећемо наставак...

Иначе одавно не пратим кокезанију па нисам знао да бандера срБства није послала играче на ову турнеју.

Наравно мењање правила у сред сезоне како им одговара је само по себи скарадно али навикли смо.

:D
Па ако саслушамо целу изјаву и није то неки велики помак у његовом случају, изнео је критику на рачун савеза поводом нечега што се спрема а то не би требало да се дешава, није ни поштено ни коректно према осталим клубовима ту се слажем, али поштује тај исти савез и то каже, два пута је то рекао, и крцунија је заслужено прва по њему, значи сви ови лоповлуци којима се служе годинама су ваљда поштени!

Видећемо наставак...

Иначе одавно не пратим кокезанију па нисам знао да бандера срБства није послала играче на ову турнеју.

Наравно мењање правила у сред сезоне како им одговара је само по себи скарадно али навикли смо.

Kolega
A kad je Tole vas puvao i duvao tad je bilo OK ?
Ja nesto ne vidim da vama nesto fali sto se tice broja stranaca. Nije Zvezda vama kriva sto ste vi ispali ranije iz Evrope pa sad nema pas za sta da vas ujede sto se tice finansija.
Zvezda je od utakmica iz Evrope uspela da izvuce neku banku i sad to koristi. E sad, to sto se tice pravila pa je sad nasao Stanoje da se buni jer je ocigledno skontao sta mu nedostaje, to je vec drugi problem.

Kolega
A kad je Tole vas puvao i duvao tad je bilo OK ?
Ja nesto ne vidim da vama nesto fali sto se tice broja stranaca. Nije Zvezda vama kriva sto ste vi ispali ranije iz Evrope pa sad nema pas za sta da vas ujede sto se tice finansija.
Zvezda je od utakmica iz Evrope uspela da izvuce neku banku i sad to koristi. E sad, to sto se tice pravila pa je sad nasao Stanoje da se buni jer je ocigledno skontao sta mu nedostaje, to je vec drugi problem.
Много поштовани колега,
као прво Толе нас није пувао и дувао, иначе би до сада знали и како се то дешавало.

Као друго Толе не може да буде алиби за данашњи лоповлук, јер тако не доказујеш неки измишљени Толетов криминал него аминујеш овај, то је ваљда јасно.Иначе Толету да се поклоните до пода када га спомињете јер је спасио твој клуб да се не угаси а иамо је све разлоге да то уради.

Као треће правила треба да буду једнака за све клубове а не да један клуб одређује правила свима како му одговара, а у овом случају му одговара јер су довели играча баш из ЕУ па због тога траже да се играчи из Европе воде као домаћи како би му обезбедили место у екипи, а имају превише странаца, а имају још играча из Европе, да су довели играче са Новог Зеланда тражили би да се само играчи са Новог Зеланда воде као домаћи, безобразлук.

Као четврто, а тиче се финансија, Партизан много боље стоји од Звезде и то је чињеница, и не доводи прескупа појачања, а играче продаје за паре које Звезда може само да сања, јер нико неће да плати играче лоповског клуба, па иду за џабе.Последњи пример је јако добар за разумевање ситуације у највећем лоповском клубу у Европи.Звезда је већ дужна око 50 милиона евра, и то до јануара прошле године, дакле пре короне, па дуг сада годину дана касније без икаквих прихода може да буде само већи поготово знајући да имају преко 110 играча на платном списку које морају да плаћају, што је неки рекорд вероватно, тако да неки играчи чак неће ни да оду јер било где другде не би имали толику плату, Сулејманов случај, а ту су и текући трошкови клуба.Није искључено да играчи имају енормне плате јер управа узима проценат за себе.Пенал мајстор Боаћко је ето отишао за џабе а клуб му дуговао 6 заосталих плата, а дугује се свима, и запосленима и играчима. У таквој ситуацији клуб потписује сто и ког играча по реду који ће да кошта када се сабере трансфер, око милион и по евра евра са бонусима, плус плата за две и по године, пола милиона по години, милион и по, плус порези на то све, сигурно око четири милиона само на једног друголигашког играча.Реци ми ко нормалан послује тако.Немој само да буде када се то буде гасио тај лоповски клуб, па што, па како, ево баш због овога.

Што се погубљеног Станоја тиче већ сам нешто одговорио Ђомли, само бих додао да он увођење тог правила да сви играчи из ЕУ имају статус домаћих, што нема нигде у Европи, сматра нормалним али да се то уради на крају сезоне, а не у току сезоне пред крај прелазног рока, толико о њему.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back