FK Partizan 2020/2021

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni se ko klincu cinio uvjek Iliev kao "real deal" a Kezman hype...
Samo Iliev se bas kod vas dugo zadrzo pa zabagaovo pa onda imo neke glupe transfere...pa se vraco....
Ja imam teoriju da ljudi koji su znali fudbala koji su tehnicari neke stvari bolje vide od ostalih bolje procenjuju igrace...Neke stvari odmah na prvu vide osjete...Nemora znaciti da ce taj igrac napraviti karijeru ali vidis ima to u sebi na ovoga se vredi "kladiti" ulagati...
Sto naravno ne znaci da ce biti dobri treneri to nema veze jedno s drugim....
Dejo Savicevic se provaljivo kao trener ali na prelazu generacija secam se da je prepozno Ljuboju naprimer a niko nije imo pojma ko je ovaj...
Pa Ilieva sam ovde branio da zna posao koliko god bila dobra zajebancija sa "bombama" i umeo je da promasi ali isto tako dok se on pito imali ste nekoliko izvrsnih igraca..."Pogadjali" sa pojacanjima na kljucnim pozicijama...

Od cara do Samrok Stanoja... :pop: :andjeo:
56A146B4-2E83-43EB-A31F-3CC90E7DBD32.jpeg

Jbt ovo kako je krenulo bice Katai predriblao igraca, aha, odma sumnjivo, kako moze, odakle njemu znanja da dribla, namestaljka!
Svaki penal vam je sumnjiv, svaki preokret, svaki malo veci broj golova, ma sta, svaki gol...
To je dijagnoza ozbiljna.

Sto ne pitate kako smo Liberecu dali 4 komada za pola sata, to je isto ko ovo veceras.. Jel i to namesteno?
Ne pada vam na pamet kad mozemo jednoj od najboljih ceskih ekipa, da mozemo i hebenom Zlatiboru...... Zglajznuli ste bas debelo...

To sve radite iz nemoci, ocaja i straha.... Pravite vanredno stanje i urlate, a vi kad ste sami sebi dosudjivali penale tad je sve bilo regularno i potaman...
Pritom nemate nikakav alibi u Evropi... Mi izdominirali cetvrtu godinu i nastavljamo... Nemamo razloga da se stidimo bilo koje pobede...
Ni evropskih ni ovih domacih, a to pokusavate da plasirate.... Gazimo, ne stajemo, dominiramo, i boli nas kkurac sta vi blebecete... Placi groblje placi...

Ako bi uzo arhivirane teme Partizana i pratio ponasanje njihovih navijaca tacno bi mogao uspostaviti kad u kom trenutku su prsli ko lajsna i kako je dijagnoza naglo krenula da jacha....
Ako pogledate danas svi pozdravljaju stavove Zeljka Pantica i je samo to nego im je to glavni izvor informisanja i duhovni vodja....
Ja pamtim dane na forumu nije to tako bilo davno kada bi neko okacio Zeljka Pantica vecina grobara bi se samo nasmejala i rekla nosi ovu budalu...samo nam je on falio....
Tako da ono situacija je ozbiljna!

Poslednja izmena:
A srecom imamo vas neiskompleksirane Zvezdase koje imate vise upisa na Partizanovoj temi nego na Zvezdinoj i ovde glumire portparole Tvorzanu i sudijskog organizaciji ko da vam zivoti zavise od toga. Sve je ok, prvenstva su regularna a nase sudije su najbolje u Evropi... da ne bude da sam iskompleksirani Grobar.

Ne pada vam na pamet kad mozemo jednoj od najboljih ceskih ekipa, da mozemo i hebenom Zlatiboru...... Zglajznuli ste bas debelo...
Liberec je sezonama unazad izmedju 5og i 9og mesta u Ceskoj. (A i trenutno je 5ti) Gent je 12ti u Belgiji. Sa njima ste pokazali da mozete da igrate i dobili ste ih. Na malo tvrdjoj mini zvanoj Hofenhajm niste mogli, iako su im toliki igraci bili odsutni. Znaci, jedno je pobeda, drugo je sa kim igras, a trece je rezultat. Ove pobede ove sezone vam vise znace nego onih 2:0 sa Liverpulom, ma koliko se vi bacali u trnas prvaka sveta, u blatu ste sa timovima malenih zemalja i kapaciteta stadiona od 12-15 hiljada. I da stvar bude cudna, strepite.

Apropo penala, pa vi na svakoj imate penal i u 50% slucajeva se dogodi spiridon ples, faul na 18m, i rodicev skok u bunar... i kako onda covek to da ne prokomentarise. Komentarisi i ti takve za Partizan slobodno, nece se niko ljutiti. A Zlatibor, to ste u cast navijaca (jednog od vlasnika kluba) dobili, inace briga je vas za to propalo takmicenje.

Ne brate 🤣 tebe licno krivim za ovakve pojave kao sto je ovaj phoney on je "byprodukt" tvoga djelovanja znas nisi ti takav al to su rezultati nazalost 🤣

Terminalna faza 😂

Ali ako ces mi reci da Zeks gresi za kritike savezu... onda stvarno... hajde da ga kritikujemo za nedokazane tvrdnje za Lakovica, i povremenu ostrascenost, ali ako ti zaista mislis da nam je savez postao bolji sa Kokezom, onda stvarno...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back