Skeeter
Domaćin
- Poruka
- 3.497
izgleda miljkon i neki hungar ataker vec bivsi...
sve se nema...
sve se nema...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
B92 javlja da je otiso za 6ipo bez procenata....A prava cena je cujem 3ipo tolko ce vama leci ustvarihttps://www.sportske.net/vest/domac...da-mancester-sitiju-ovo-su-brojke-422945.html
Ras-kan-ta-va-nje svega postojeceg. Moze i vatroment da se pusti u Ljutice Bogdana za ovakav posao. Svaka cast!
Video sam cenu od 8 000 000 funti, kako god Partizanu nece leci pare i pokrasce se, mora Vucela da ima za tompuse, debeli za konfekciju a Vazura za svoj biznis. Ova goMnarska uprava mi je toliko odvratna da nemam reci.B92 javlja da je otiso za 6ipo bez procenata....A prava cena je cujem 3ipo tolko ce vama leci ustvari
Sve sam to i predosecao da ce tako biti. Ako je tako bilo sa Filipom za koga se kud i kamo culo, kako li je opapoljen novac od Ilica onda... Ne svice zora u Srbiji, pre ce na tamnoj strani Meseca.B92 javlja da je otiso za 6ipo bez procenata....A prava cena je cujem 3ipo tolko ce vama leci ustvari
Pa videcemo mladji Ilic se izgleda u Veroni izborio za mjesto startera...Nije nista cudno da se ulozi lova u nekog klinca iz mladjih kategorija to ste se ti i Zheks opasno istripovali rezon vam je "ma gde ce Zvezda imati talentovanog klinca to vucic mulja sa arapima a mi smo najbolja skola u evropi"...Meni je komicno raspravljati o transferu Ilica da li je cist...jer je to 101 mantra po kojoj radi chelzi a i pogotovo siti...za nas za klinca relativno fina lova jer smo pohlepni za njih sica...koju uvek mogu izvuci...a ako ispadne klase ispadne suler ne nikom nista tako da ono...Udji na wikipediju pa vidi koliko i Chelzi i Siti vukljali klinaca po pozajmicama zadnjih godina...Sve sam to i predosecao da ce tako biti. Ako je tako bilo sa Filipom za koga se kud i kamo culo, kako li je opapoljen novac od Ilica onda... Ne svice zora u Srbiji, pre ce na tamnoj strani Meseca.
Mi i jesmo najbolja skola u Evropi. Cisto da potvrdimo to. Sa Ajaksom mrtva trka.Pa videcemo mladji Ilic se izgleda u Veroni izborio za mjesto startera...Nije nista cudno da se ulozi lova u nekog klinca iz mladjih kategorija to ste se ti i Zheks opasno istripovali rezon vam je "ma gde ce Zvezda imati talentovanog klinca to vucic mulja sa arapima a mi smo najbolja skola u evropi"...Meni je komicno raspravljati o transferu Ilica da li je cist...jer je to 101 mantra po kojoj radi chelzi a i pogotovo siti...za nas za klinca relativno fina lova jer smo pohlepni za njih sica...koju uvek mogu izvuci...a ako ispadne klase ispadne suler ne nikom nista tako da ono...Udji na wikipediju pa vidi koliko i Chelzi i Siti vukljali klinaca po pozajmicama zadnjih godina...
Tedic recimo tesko da ce zaigrati za Siti...ali te 3 milke ce bez problema izvuci sutra za njega...
Mi i jesmo najbolja skola u Evropi. Cisto da potvrdimo to. Sa Ajaksom mrtva trka.
Filip Stevanovic je izmislio fudbal i za Ilice i za koga vec a odlazi za cifru koja je smesna. Na kraju ce stvarno propasti kao Zivkovic i nije jedini koga je Partizan sahranio i koga ce unistiti. Sve za saku dolara ili ako nema dolar, moze rucak u kafani...
Siti je pojam za muljavine i za pranje para, kao i za korupciju. Vise puta potvrdjeno, ali zbog evropskih sudova koji su postali kriminalizovani poput onih u Srbiji, njima se gleda kroz prste. A nije ni Siti kriv, kriva je uprava Partizana sto pada na nivo apsolutne moralne 0, i radi na stetu kluba.
Kazem ti, pustite vatroment za ovaj transfer.
Za skolu se sam uveri. Engleski znas.de brate sta ti je? Ovo ni Zheks ne prica
I kakvi su ti ovo postovi sto se bahatis nije tvoj stil a ne stoji ti bre...A kladim se da Ilice nisi ni gledo...a znas da nemaju pojma?...
Sto se tice malog Stevanovica ima stofa samo on nije ono za sta ga prestavljaju videcemo ima nekih stvari u njegovoj igri koje bodu oci da li jos fizicki nije formiran da li je do toga nisam nacisto samo vidim da "to nije to" i ne govorim ostrasceno uopste naprotiv u interesu mi je da stanjcate asove zbog repke...poredjenje sa Zivkovicem je neumesno Zivkovic je doprinosom i znacajom za ovoga bio svemirski brod...
Uživo: Partizan poveo iz penala, pa imao još jednu šansu!
Ovo je najjaci naslov ikad![]()

PA ZAR OPET KO INDJIJA????Ne ja bogami sto bi rekli u Crnoj Gori.
Zivkovic potom saponjic su doneli titulu prvska sveta pa propali ko rajkovic golman...de brate sta ti je? Ovo ni Zheks ne prica
I kakvi su ti ovo postovi sto se bahatis nije tvoj stil a ne stoji ti bre...A kladim se da Ilice nisi ni gledo...a znas da nemaju pojma?...
Sto se tice malog Stevanovica ima stofa samo on nije ono za sta ga prestavljaju videcemo ima nekih stvari u njegovoj igri koje bodu oci da li jos fizicki nije formiran da li je do toga nisam nacisto samo vidim da "to nije to" i ne govorim ostrasceno uopste naprotiv u interesu mi je da stanjcate asove zbog repke...poredjenje sa Zivkovicem je neumesno Zivkovic je doprinosom i znacajom za ovoga bio svemirski brod...
Zavrsava ove godine karijeru. Zbog sulude odluke FSS-a o broju mladih igraca na terenu, sansu su dobijali oba mladja golmana u domacem prvenstvu. Prvenstveno Popovic, koji se katastrofalno pokazao. Momentalno Partizan nema pravo resenje za poziciju golmana. Uzasan propust koji ce nas kostati ako se u sledecem prelaznom roku ne popravi.Jel nije Stojković svo vrijeme prvi golman?