FK Partizan 2020/2021

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da imaju ovakav pristup svakoj utakmici, mozda bi nesto i uradili. Mislim tu i na dobro i na lose.

Ostalo je klasika, cigani ostali 90min sa svim igracima zahvaljujuci Elvisu, masu kontri prekinuli i ostali zivi, samo ostajanje onog debila Sanoga na terenu 92min je sramota. Elvis izvrsio pritisak na odbranu pred penal, i bas je navalio da svira nesto pa je docekao priliku.

Ja ne znam zasto svi komentatori pricaju kako je Markovic brz igrac, onu kontru za 2:0 je morao da realizuje.

Ja sam inace gledao bez zvuka jer sam pratio i Totenhem usput, i kad sam video komesanje posle "kornera", mislio sam da je jos tada Elvis svirao penal zato sto je Kantai pao u 16. :hahaha: Al' ne lezi vraze, samo je cekao.

.
LAZtvlu.jpg

.
Касапин са бандажиранимм зглобом и фиксираним палцем млатара руком и убада играча у око!

Па јбг, дешава се... само што не памтим утакмицу да се овако нешто десило. Да играч изађе јер му је противник забо палац у око!

Оваква врсте неопрезне игре је црвени картон, али човек је прошао са жутим и када је човеку изврнуо колено на супротну страну, па чему онда драма.

Иначе, други дерби са којег Сума завршава на хирургији...

.

Poslednja izmena:
.
Да је остао Сума ово бисмо изрутинирали са 4-5 комада, и да су играли Канга и Иванић, уопште не видим шта би они ту променили.

Највише ми жао Зеке, као што сам и рекао раније да не треба да игра од почетка.

Сума је за три класе изнад свих осталих играча и то се видело када је изашао.

Ово моје размишљање ни на који начин не утиче на право свих који га не подносе да наставе то да раде.

.

.
Станоје је извео поставу где се неки играчи малтене никада нису видели и ови међугалактички шампиони, краљеви малих утакмица чупају се на зликовачке фаулове, срамотно суђење и пенал.

.

Предлажем да се са овим вучићевим лоповима више не играју утакмице, једино тако могу да узму три бода.

Уместо тога нека организују двосатно шутирање пенала.

Какви су то балвани и преваре.

Sve na stranu, ali je Stanojević tako pičkasto ušao u ovaj derbi da nemam reči.
Bez klasičnog špica, sa nekom vrste čekalice protiv protivnika koji ti se nudi...
Onda one kretenske izmene, uvođenje raspalog Smiljanića, drugog levog beka i Vitasa umesto odličnog Markovića.

Imali smo lepu priliku da ih dobijemo i propustili smo je.

O penalu ne bih trošio reči. Elvis je celu utakmicu čekao bilo kakvu situaciju u našem šesnaestercu kako bi pokazao na belu tačku i na kraju ju je dočekao.

Poslednja izmena:
ovaj stevanović šutnuo na prazan gol i utripov'o da je nešto. čuj "opet smo pokazali da smo bolji", kad opet? 1 pobeda u poslednjih 9 derbija ne računajući kup. i da li je realno da godine gospodnje 2020. "lola" smiljanić igra u partizanu, koji krš od tima.
U tim derbijima do boda su rupasi dolazili uz penale, iz auta, i cesto posle prekida..

Vatrometom proslavlja ju gol iz penala jer drugacije ne ide....

Vatrometom proslavlja ju gol iz penala jer drugacije ne ide....
И све то преноси мандовска аренаспорт Зозе Пањковића уживо.
Таман помислиш да су на дну од кога нема горе они ме демантују.
Биће бар разлога за спрдњу са крцунијом.

.
Након преспаване ноћи, да честитам комшијама велики успех (који је мени тешко пао) у јучерашњем дербију, освојен бод и, после скоро 7 и по сати игре у претходним утакмицама, постгнут гол "малом" Партизану.

Ето, да кажем имали су пех да им се два "кључна" играча заразе ковидом 19 и не наступе у овом мечу. Наравно, тим који има 100+ играча на платном списку без проблема је надоместио, а за сваки случај ту се нашао и судија.

Партизан није имао таквих проблема, осим што се Шћекић нешто жалио, па није наступио, али су ту била два дебитанта у тиму који су се непосредно пред утакмицу упознали са осталим играчима, а да пре тога никада заједно нису играли, С. Марковић и Јојић.

Током игре, комшије су оствариле потпуну доминацију где је утакмица завршена са њиховим поседом 60+ минута.

Наравно, та доминација имала је и своју цену, па је крајње добронамерни судија доделио чак 9 (девет) жутих картона, наспрам Партизанових 3 (три).

Очигледан је напредак у односу на њихов претходни успех који је завршио без голова, са два играча Партизана на хирургији ВМА, али су обојица остали у игри.

Овог пута се очигледно радило на техници која је сада усавршена и после свега петнаест минута само један играч је директно превезен на ВМА, на операцију. Дефинитивно правац који треба даље усавршавати у европским утакмицама јер доноси опипљив резултат.

Такође је одржан континуитет у светском првенству у досуђеним пеналима, па треба поздравити и овај успех српског фудбала и сваки прави љубитељ спорта у Србији требало би да се радује овом успеху, као што је била дирљива и радост навијача овог српског гиганта у рупи, који су жељно очекивани гол поздравили величанственоим ватрометом који су овековечиле камере верне аренаспорт1.

Коликогод ми тешко пада овај резултат, не могу а да пониово не честитам овај изванредан резултат уз величанствен приказ радости после постигнутог гола након скоро 7 и по сати игре.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back