No Respect
Iskusan
- Poruka
- 5.401
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rodjo.... Mesto da svoje bristete svoje, vi montirate. Cccccc....
Treca slika montaza toliko ocigledna i toliko prezvakana... a ovaj tvoj prijatelj je samo obicna pedercina.. krem de la krem tog lobija navija za stub srBstva.. tu je i Ana

Profesija mu navijač... ali smešniji deo je što sprcao bar 40 ali i dalje mlad duhom... verovatno jedan od onih što su tukli Mišu Tumbasa.Ovaj No Respect ladno posećuje gej sajtove i forume u potrazi za fotkama likova koji navijaju za Partizan.
Pa genijalno
Kakav si odabrao nick za gej forum? Red Booty?![]()

A o funkciji moderatora najbolje govori selekcija gde se moja slika o Branku koji lici na Vucicevica brise i smatra za uvredljivu, a ''vasa gej ikona'' (komentar) se ne smatra i jos uvek stoji ovde na ovoj temi. Samo da vam javim pocinje vam tekma za malo jace od sat vremena...
A o funkciji moderatora najbolje govori selekcija gde se moja slika o Branku koji lici na Vucicevica brise i smatra za uvredljivu, a ''vasa gej ikona'' (komentar) se ne smatra i jos uvek stoji ovde na ovoj temi.
Ucili od najboljihOvo kao kad snooze-ujes Sofa Score aplikaciju a ona se opet javi.
To govori o tome da zvezdasi konstantno tasterisu i vrse pritisak, udbaska skola. Dok mi ocito ili se obracamo direktno ili ne. Sta drugo.

Tebi brate cestitam na prvom postu koji ima iole veze sa imenom podforuma...ovo ostalo je extra materijal za neki blog moglo bi posluziti kao svojevrsni "blue print" nekom influenseru ili pak uticajnom twiterasuU prinicpu se pokzalo na slici ko navija za CZ sto je samo deo rasprave bio. Samo ne zaboravi da je upravo CZ fan Asana nazvao gej ikonom i otpoceo raspravu na tu temu, pa se povukao.A o funkciji moderatora najbolje govori selekcija gde se moja slika o Branku koji lici na Vucicevica brise i smatra za uvredljivu, a ''vasa gej ikona'' (komentar) se ne smatra i jos uvek stoji ovde na ovoj temi.
Apropo utakmice sezone veceras (jedne od) nemamo sta puno za pricu. Sve osim pobede je glupo i za komentarisanje. Zato i nema neke velike navale komentara o samoj utakmici. Ocekujem pobedu a ako ne bude, bice bruuuuka!
Hvala od srcaTebi brate cestitam na prvom postu koji ima iole veze sa imenom podforuma...ovo ostalo je extra materijal za neki blog moglo bi posluziti kao svojevrsni "blue print" nekom influenseru ili pak uticajnom twiterasu

Dobar je bre Bari. Oce da pretera ponekad ali zna da bude i veoma realan. Kako mu dodjeAu sta napisa. Aj sad to na cirilici ako smes.
Nisam siguran koliko je Nathovo mesto bas iza napadaca. I morao je realizovati onu priliku, a napadaci ne smeju nestrpljivo da zavrsavaju nekim sutevima bez mnogo izgleda. Ovi se dobro brane, i nasi nemaju strpljenja.