FK Partizan 2020/2021

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Azdejkovic navija za Zvezdanu... nemoj tako :) I njemu zvezda bila ko slava.Pogledajte prilog 753882
qZQI0NC.png
XUavRXg.png
yhwA6q0.jpg

Kako bi rekli iz grupe Familija "mala grupa pedera" se okupila da komentariše moje "fotomontaže" :lol:
Ne znam koje vi to sajtove za pederluk posećujete (možda iste one koje i vaš mentor Vuletić) ali ova vaša glodarska pederčina se ne krije.
Evo njegove fotke direktno iz septičke jame:

HCY1UPa.png

Ova tema ladno moze da promeni ime u Zvezda 2 a moderatorske funkcije dodeliti ovoj dvojici grobara koji do sada na podforumu fudbal apsolutno nijedan post nisu objavili koji ima veze sa fudbalskim terenom prosto za nepoverovati...

U prinicpu se pokzalo na slici ko navija za CZ sto je samo deo rasprave bio. Samo ne zaboravi da je upravo CZ fan Asana nazvao gej ikonom i otpoceo raspravu na tu temu, pa se povukao. :mrgreen: A o funkciji moderatora najbolje govori selekcija gde se moja slika o Branku koji lici na Vucicevica brise i smatra za uvredljivu, a ''vasa gej ikona'' (komentar) se ne smatra i jos uvek stoji ovde na ovoj temi.

Apropo utakmice sezone veceras (jedne od) nemamo sta puno za pricu. Sve osim pobede je glupo i za komentarisanje. Zato i nema neke velike navale komentara o samoj utakmici. Ocekujem pobedu a ako ne bude, bice bruuuuka!

Samo da vam javim pocinje vam tekma za malo jace od sat vremena...

Ovo kao kad snooze-ujes Sofa Score aplikaciju a ona se opet javi.

A o funkciji moderatora najbolje govori selekcija gde se moja slika o Branku koji lici na Vucicevica brise i smatra za uvredljivu, a ''vasa gej ikona'' (komentar) se ne smatra i jos uvek stoji ovde na ovoj temi.

To govori o tome da zvezdasi konstantno tasterisu i vrse pritisak, udbaska skola. Dok mi ocito ili se obracamo direktno ili ne. Sta drugo.

U prinicpu se pokzalo na slici ko navija za CZ sto je samo deo rasprave bio. Samo ne zaboravi da je upravo CZ fan Asana nazvao gej ikonom i otpoceo raspravu na tu temu, pa se povukao. :mrgreen: A o funkciji moderatora najbolje govori selekcija gde se moja slika o Branku koji lici na Vucicevica brise i smatra za uvredljivu, a ''vasa gej ikona'' (komentar) se ne smatra i jos uvek stoji ovde na ovoj temi.

Apropo utakmice sezone veceras (jedne od) nemamo sta puno za pricu. Sve osim pobede je glupo i za komentarisanje. Zato i nema neke velike navale komentara o samoj utakmici. Ocekujem pobedu a ako ne bude, bice bruuuuka!
Tebi brate cestitam na prvom postu koji ima iole veze sa imenom podforuma...ovo ostalo je extra materijal za neki blog moglo bi posluziti kao svojevrsni "blue print" nekom influenseru ili pak uticajnom twiterasu

Ovi nasi kao da prvi put vide bunkera. :namcor: Nisam siguran koliko je Nathovo mesto bas iza napadaca. I morao je realizovati onu priliku, a napadaci ne smeju nestrpljivo da zavrsavaju nekim sutevima bez mnogo izgleda. Ovi se dobro brane, i nasi nemaju strpljenja.

Ne treba biti samo nestrpljiv. Iskreno mi se cini da ce biti sve ok. Kiks neki uvek moze da se desi... Svakome... No videcemo. Hladna glava i ideja u napadu bi bila super. Za sada, izostaje po malo. Oslanja se na individualni kvalitet. No hajde da vidimo do kraja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back