ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@NislijeCZ, ti si bio u Novom Sadu pa znas dal je bio penal ili ne? ako nisi onda prestani sa isinuacijama
@sone, aj se malo umi, pa procitaj sta si napisao

e sad sto se tice teme, tuga, ali stvarno, Vjestica i Zuka dobili crvene, mogli smo da izgubimo da nije drugog Bozovica, Vosa imala nekih 12 kornera, ovo uopste nije dobro, komsinica ima 1-1 sa Bezanijom i sad ima igraca vise
bas ne valja

Evo ja se sad vratih sa utakmice. Svecano obecavam da vise necu ici! Prvo da izrazim svoje gadjenje prema domacoj publici. Znaci, ne navijacima vec gledaocima. Psovali su sve zivo, kao i Jokana. Coveka iz Novog Sada. Ne mogu da verujem. Penal za Partizan je bio cist, s tim sto je golman morao da padne crveni jer je gol bio prazan. Utakmica nikad gora, ne zna se ko je gori. Opet primamo gol iz prekida. Opet Moreira u napadu. A Maletic je u drugom poluvremenu igrao desnog beka! Jokan poceo k'o Kosan! Imali smo 2 ekstra sanse na kraju, Vojvodina jednu kada je Bozovic odbranio. Inace, ti korneri su bili smesni. Nije to bila inicijativa Vose vec nase nepromisljeno izbacivanje lopte.

Mila majko al' vas yebe Rajko!!! Raja je do yaya!!!8):lol::lol::lol:
Naravno da Raja ponavlja već "izlizanu priču", pošto su i rezultati Derbija već osam godina "izlizani"!!!

Al' te Raja napalio!!! Svaka mu čast!!!

Ne, al' stvaaatno Đole bilo bi već krajnje vrijeme da nas jednom dobijete!!! Klinci koji su rođeni u vrijeme vašeg zadnjeg trijumfa kod kuće jesenas kreću u treći razred osnovne škole!!! Još koju godinu pa će na Jugu da bude barem polovina grobiša koji nikad nisu ni pristvovali pobjedi Partizana na JNA (ako već i sad nije takav slučaj)!!!:roll::cool:

Godinama nas na JNA "yebete" ko' uštrojeni!!! Samo šuplje priče i raznorazna bezvezna opravdanja
!!!

Meni pricas ja sam jedni jedinu pobedu doziveo na stadionu kad je bilo 4:2 a ovo sve od 2000 to i neracunam tad nisam pratio fudbal...
SRAMOTA ali ******....
Ali sta ces PFC FOREVER....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back