sarabubasara
Poznat
- Poruka
- 9.927
0:1 za Zvezdu.
Gol dao Burzanovic,odbrana je probala sve da uradi ali nije im se dalo...
Gol dao Burzanovic,odbrana je probala sve da uradi ali nije im se dalo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Penal nije bio, ali faul jeste.
opet se nesto bunimo na sudiju, a najzalosnije je to sto je on bio mozda najbolji akter na terenu
da krenemo od nasih (o njihovima necu da pisem), Bozovic nesiguran, Djordjevic nas umalo kostao gola na kraju, Vjestica prosek, Obradovic isto, Jovanovic je plasio da predje centar, probijali ga kad su hteli, Zuka jedini koji zasluzuje prelaznu ocenu, Ednilson los, Bambi pobedio u jednom duelu i mi dali gol, ostalo lose, Maletic vrlo los, Jovetic i Moreira pogubljeni u ovakvoj formaciji
Jokane sta si uradio od onog tima, ja kapiram da tu nema Rukavine, al ja se ne secam da smo mi nekad igrali ko stekare, gori si od Vermeza, bolje idi sad da ne postanes novi Jesa
nasa igra (mada se to tesko moze nazvati igrom) je podsecala na Liverpulovu, guraj loptu napred mozda nesto uradimo, a mi nemamo igrace koji mogu da dobiju duel ko Tores ili Dzerard
mnogo, mnogo lose, ako mi sa ovim timom mislimo da jurimo LS bolje da se samoubijemo iz zasede
.
И да,добиј те нас једном мајку му на оном вашем лавору,или ћемо ми звездаши
да славимо деценију постојања ваших комплекса!!!![]()