ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
videlo se zbog cega Lazic ne sme da igra po desnoj strani, po meni ne bi trebalo uopste da igra
on uopste nije trcao i Rukavina je morao da pokriva celu stranu i normalno Kormoran je dva puta napao zadnju liniju i dao 2 gola
u buduce Maletic od pocetka i bice mnogo bolje
jedna znacajna sudijska greska, Rukavina je faulirao Koromana i nije dobio zuti i ovaj se zesce iznervirao i posle 20 min iznervirao sudiju i dobio crveni
znaci sledeci put bez Lazica i bice mnogo bolje

lepo sam rekao ljudi dizu partizanovu igru ......a on za protivnike ima banat ,napredak i ostalu mrsu

Ma nemoj mi reci...:lol::lol::lol:
I Zvezda je imala klubove koji i nisu nesto (npr. Cuka), pa je na trecem mestu!!!ZASTO???
I jos nesto...niste pobedili tako da mozete da pricate do sutra da ste bolji!!!Sto se tice samo Partizan-Crvena Zvezda veceras je rezultat pokazao da ste isti 2:2 ... :lol::lol::lol: a koje je generalno bolji pokazuje tabela !!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Potrošili ste parice na pojačanja, ponadali se da možete u ligu šampiona...ali dobro...nadali ste se!!!
bilo bi lepo da su prosli u ligu sampiona ali jbg. nije im se dalo :cry: :cry: :cry:

A i drugi gol što je zvezda dala je bio baš šugav...tj. nikakav...a Koromana baš žalim

Koromana ne mogu da smislim!!!Odvratan je (ne mislim u fizickom smislu)...odvratan je kao pojava...kada ga vidim poludim koliko me nervira!!!
Ali moram priznati da je on (bar za sada) jedini igrac koji nesto vredi u Zvezdi!

Видим девојчице се преселиле на нашу тему, и сад нас шатро подјебавају, употребљавају смајлије, срећни су, морам признати и имају добар разлог за то. Ово им је највећи успех у сезони. Нерешено са Партизаном. Није мала ствар. А да смо заслужили да нас зезају, заслужили смо. Играли смо на свом терену нерешено са тимом из средине табеле. И то смо још примили 2 комада.

Иако овај резултат, гледано једнодимензионално у фазону Мустанга, није уопште лош, ја сам много разочаран. Разочаран сам партијом комплетне одбране, разочаран сам празним минутима у игри, разочаран сам због одсуства агресивности, једноставно, много смо најављивали, а на терену спровели мало тога. Генерално, када је требало да покажемо највише, ми смо показали најмање. Не знам шта се догодило са нашим играчима, те нису играли онако како су играли у претходним мечевима. Компликовали су цео меч. Када год смо одиграли, брзо и једноставно, дали смо гол. Није требало толико покушавати кроз средину, требало је ширити игру, и извршити пресинг на задњу линију Звезде. Допустили смо им превише слободе у игри. То они и јесу и нису искористили. Реално, могли су да дају још који гол. Такође, имао је и Партизан прилика, могли смо и ми врло лако до победе, међутим, ја сам много више очекивао, с ' обзиром да нам је ово једина иоле јача и важнија утакмица, за неких 5-6 месеци.

Наравно, морам да се осврнем још једном на нашу задњу линију. Невероватно лоше издање, допустили су оној палској пички да умува два комада, допустили су да их претрчи као на пољанчету. И Молина је имао два слалома кроз нашу одрбану. Стварно невиђена брука и срамота, за Рукавину, Михајлова, Сикимића и оног клинца Лазевског. Ово је директни доказ, да ми без побољшања у задњој линији, не можемо да будемо озбиљан тим. Напад, иако слабији него иначе, испунио је своју дужност. Дали смо два гола, и имали пар добрих прилика. То је мало, и нажалост, није било довољно за три бода, делом због тога што нам је одбрана бушна к'о швајцарски сир, а делом због неочекиване статичности играча напада и средине терена у појединим тренуцима утакмице. По мени, Жука је вечерас био један од најгорих на терену. Имао је мали милион непрецизних пасова и изгубљених лопти. Био је и сувише нервозан.

Само морам да напоменем да је суђење било изузетно слабо.

Што се тиче мусавих, цигани једном цигани увек. Поново неспортско понашање, поново излежавање на терену, од прве секунде другог полувремена. А о оном идиоту Ранђеловића, који је показао средњи прст Гробарима, могу само да кажем, као и на текми: "Жена ти је ***** Иване, Иване, Иване!"

Сада, атмосфера и навијање је било фантастично. Девојчице се нису чуле уопште. Одржали смо им јавни час, на тему: ''Како се навија и како се бодри вољени клуб''. Завршићу овај пост песмицом, која се чула више пута вечерас:
''ЗАШТО ЋУТИТЕ? ЗАШТО ЋУТИТЕ И ЗАШТО ЋУТИТЕ? ***** ЦИГАНСКЕ!''

Mrzi me da pišem u vezi derbija na široko.
Uglavnom se znaju najbolji akteri meča, ali oni najgori su bili Mihajov, kome je Koroman 2 puta pobegao, i njihov Gaj, kome je Diarra 2 puta testirao savitljivost kičme i tako ubeležio dve asistencije za 2 gola Partizana.
Otprilike sam znao da će biti čupavo, jer Zvezda uvek kada je najgora derbi igra najbolje. Iznenađujuće ovoga puta. Ali me raduje nešto drugo. Jedan kvalitet više koji smo dobili ove sezone. A to je da je Partizan psihološki jaka ekipa koja ume da se vrati u igru i na tako važnom meču. Poslednjih godina to nije krasilo crno-bele.
U suštini sam zadovoljan rezultataom. Raduje nastavak efikasnosti, održana bodovna razlika i dalji raspored u prvenstvu ide na ruku Partizanu.

P.S.
Ono što me fascinira to je da su prvi koji su počeli da se javljaju na Partizanovoj temi u toku utakmice upravo oni što kukumavče kada neki Grobar napiše i jednu jedinu reč na njihovoj temi. Ja neću nazivom da okvalifikujem tu pojavu. Zna se kako se ta pojava naziva. To je dobar pokazatelj nečijih strahova i još koječega.

Нисам спомињао појединачни учинак играча. Само сам запазио да је Жука био најгори. Лазић није одиграо ништа посебно, као уосталом ни Тошић. Једино, из средине је Мореира био колико - толико солидан.
И један је Сале капитен, Лазић то не може да буде, али може да буде солидан играч, који итекако користи клубу. Он не игра на позицији десног крила, па нисам ни очекивао неку бриљантну игру. Његова позиција је у средини, она на којој је Мореира, и Лазићев проблем је тај што он углавном иде у средину, и оставља празну страну. То је радио и када је играо лево, ради то и сада када игра десно.

lepo sam rekao ljudi dizu partizanovu igru ......a on za protivnike ima banat ,napredak i ostalu mrsu
Daj bre ne smaraj više sa tom demagogijom. Partizanova igra je lepršava, daje najviše golova, utakmice su zanimljive zbog svega toga i naravno je da se hvali igra. I Zvezda je igrala protiv istih ili protivnika sličnog kvaliteta pa nije pobeđivala sa 3-0, 3-1, 4-1 i 4-2. Mi tu ništa ne možemo da vam pomognemo. Zato idi negde plači zašto to nije tako.

Видим девојчице се преселиле на нашу тему, и сад нас шатро подјебавају, употребљавају смајлије, срећни су, морам признати и имају добар разлог за то. Ово им је највећи успех у сезони. Нерешено са Партизаном. Није мала ствар. А да смо заслужили да нас зезају, заслужили смо. Играли смо на свом терену нерешено са тимом из средине табеле. И то смо још примили 2 комада.

Иако овај резултат, гледано једнодимензионално у фазону Мустанга, није уопште лош, ја сам много разочаран. Разочаран сам партијом комплетне одбране, разочаран сам празним минутима у игри, разочаран сам због одсуства агресивности, једноставно, много смо најављивали, а на терену спровели мало тога. Генерално, када је требало да покажемо највише, ми смо показали најмање. Не знам шта се догодило са нашим играчима, те нису играли онако како су играли у претходним мечевима. Компликовали су цео меч. Када год смо одиграли, брзо и једноставно, дали смо гол. Није требало толико покушавати кроз средину, требало је ширити игру, и извршити пресинг на задњу линију Звезде. Допустили смо им превише слободе у игри. То они и јесу и нису искористили. Реално, могли су да дају још који гол. Такође, имао је и Партизан прилика, могли смо и ми врло лако до победе, међутим, ја сам много више очекивао, с ' обзиром да нам је ово једина иоле јача и важнија утакмица, за неких 5-6 месеци.

Наравно, морам да се осврнем још једном на нашу задњу линију. Невероватно лоше издање, допустили су оној палској пички да умува два комада, допустили су да их претрчи као на пољанчету. И Молина је имао два слалома кроз нашу одрбану. Стварно невиђена брука и срамота, за Рукавину, Михајлова, Сикимића и оног клинца Лазевског. Ово је директни доказ, да ми без побољшања у задњој линији, не можемо да будемо озбиљан тим. Напад, иако слабији него иначе, испунио је своју дужност. Дали смо два гола, и имали пар добрих прилика. То је мало, и нажалост, није било довољно за три бода, делом због тога што нам је одбрана бушна к'о швајцарски сир, а делом због неочекиване статичности играча напада и средине терена у појединим тренуцима утакмице. По мени, Жука је вечерас био један од најгорих на терену. Имао је мали милион непрецизних пасова и изгубљених лопти. Био је и сувише нервозан.

Само морам да напоменем да је суђење било изузетно слабо.

Што се тиче мусавих, цигани једном цигани увек. Поново неспортско понашање, поново излежавање на терену, од прве секунде другог полувремена. А о оном идиоту Ранђеловића, који је показао средњи прст Гробарима, могу само да кажем, као и на текми: "Жена ти је ***** Иване, Иване, Иване!"

Сада, атмосфера и навијање је било фантастично. Девојчице се нису чуле уопште. Одржали смо им јавни час, на тему: ''Како се навија и како се бодри вољени клуб''. Завршићу овај пост песмицом, која се чула више пута вечерас:
''ЗАШТО ЋУТИТЕ? ЗАШТО ЋУТИТЕ И ЗАШТО ЋУТИТЕ? ***** ЦИГАНСКЕ!''

Respect!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back