Видим девојчице се преселиле на нашу тему, и сад нас шатро подјебавају, употребљавају смајлије, срећни су, морам признати и имају добар разлог за то. Ово им је највећи успех у сезони. Нерешено са Партизаном. Није мала ствар. А да смо заслужили да нас зезају, заслужили смо. Играли смо на свом терену нерешено са тимом из средине табеле. И то смо још примили 2 комада.
Иако овај резултат, гледано једнодимензионално у фазону Мустанга, није уопште лош, ја сам много разочаран. Разочаран сам партијом комплетне одбране, разочаран сам празним минутима у игри, разочаран сам због одсуства агресивности, једноставно, много смо најављивали, а на терену спровели мало тога. Генерално, када је требало да покажемо највише, ми смо показали најмање. Не знам шта се догодило са нашим играчима, те нису играли онако како су играли у претходним мечевима. Компликовали су цео меч. Када год смо одиграли, брзо и једноставно, дали смо гол. Није требало толико покушавати кроз средину, требало је ширити игру, и извршити пресинг на задњу линију Звезде. Допустили смо им превише слободе у игри. То они и јесу и нису искористили. Реално, могли су да дају још који гол. Такође, имао је и Партизан прилика, могли смо и ми врло лако до победе, међутим, ја сам много више очекивао, с ' обзиром да нам је ово једина иоле јача и важнија утакмица, за неких 5-6 месеци.
Наравно, морам да се осврнем још једном на нашу задњу линију. Невероватно лоше издање, допустили су оној палској пички да умува два комада, допустили су да их претрчи као на пољанчету. И Молина је имао два слалома кроз нашу одрбану. Стварно невиђена брука и срамота, за Рукавину, Михајлова, Сикимића и оног клинца Лазевског. Ово је директни доказ, да ми без побољшања у задњој линији, не можемо да будемо озбиљан тим. Напад, иако слабији него иначе, испунио је своју дужност. Дали смо два гола, и имали пар добрих прилика. То је мало, и нажалост, није било довољно за три бода, делом због тога што нам је одбрана бушна к'о швајцарски сир, а делом због неочекиване статичности играча напада и средине терена у појединим тренуцима утакмице. По мени, Жука је вечерас био један од најгорих на терену. Имао је мали милион непрецизних пасова и изгубљених лопти. Био је и сувише нервозан.
Само морам да напоменем да је суђење било изузетно слабо.
Што се тиче мусавих, цигани једном цигани увек. Поново неспортско понашање, поново излежавање на терену, од прве секунде другог полувремена. А о оном идиоту Ранђеловића, који је показао средњи прст Гробарима, могу само да кажем, као и на текми: "Жена ти је ***** Иване, Иване, Иване!"
Сада, атмосфера и навијање је било фантастично. Девојчице се нису чуле уопште. Одржали смо им јавни час, на тему: ''Како се навија и како се бодри вољени клуб''. Завршићу овај пост песмицом, која се чула више пута вечерас:
''ЗАШТО ЋУТИТЕ? ЗАШТО ЋУТИТЕ И ЗАШТО ЋУТИТЕ? ***** ЦИГАНСКЕ!''