ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
boris_rezancev:
ne znam zasto dizu toliko partizan...........kad jos nisu imali pravi ispit.....to sto oni pobedjuju ove klubove po nasoj ligi to je k.... znamo mi na sta lici ova nasa liga.....ako su stvarno u formi ove sezone pokazace to na derbiju...tj ...tu cuvenu igru....
Поздрав јуначе. Видим волиш да пишеш бесмислене постове.
Стварно не знам колико си ти утакмица одгледао Партизна у овој сезони, мада сумњам да си уопште одгледао и пола сата неке наше првенствене утакмице, па да можеш да доносиш било какве закључке. Јесте, шкрипи у одбрани, али затио у нападу кидамо. Овај Партизан игра најбољи фудбал у протеклих неколико година. Атрактивно и ефикасно. Жлезда је ове сезоне постогла 4 (и словима: ЧЕТИРИ) гола, а Партизан је толико постигао на само једној утакмици. Иначе, у целом првенству смо постигли 20 голова, и то сваки из изграђене акције. То мора да се поштује.
Иначе, у којој лиги треба да игра Партизан? Да ли је Партизан бирао коју ће лигу да игра? Ова лига, каква да је, наша је и у њој треба показати снагу, и није уопште лако убедљиво надиграти све противнике, и све их победити.
Комшиницу треба послати из Хумске у улицу Матеје Кежмана, са 3-4 голова у мрежи.

Е да, питање за све навијаче комшинице, када ћете да окачите табелу Меридијан лиге, коју сте прошле сезоне тако поносно истицали и качили, када год се ушло у било какву полемику? Ако вам не одговара она, поставите УЕФА ранг листу.

Marauder:
Nesto prevelika ocekivanja imas od tima koji ima 1 pobedu nad Zvezdom u zadnjih 7 godina.
Вама је 4 комада дао Партизан са Маринковићем, Лазетићем, Бајићем у тиму. Једино што сада можеш да спомињеш, су ваше бедне 3 победе више у дербију, пошто је остало било нерешено. Нити пружате неке партије у Европи, нити у нашој лиги. Чекам, сваког тренутка да се спомене Бари.

Мараудер, де се денула табела Меридијан лиге? Шта те спутава да је окачиш?

Е да, питање за све навијаче комшинице, када ћете да окачите табелу Меридијан лиге, коју сте прошле сезоне тако поносно истицали и качили, када год се ушло у било какву полемику? Ако вам не одговара она, поставите УЕФА ранг листу.

Nisi to smeo da kažeš, sad ćeš navući bedu(tj. cigane :lol: ) na vrat

Sherlock:
Вама је 4 комада дао Партизан са Маринковићем, Лазетићем, Бајићем у тиму. Једино што сада можеш да спомињеш, су ваше бедне 3 победе више у дербију, пошто је остало било нерешено. Нити пружате неке партије у Европи, нити у нашој лиги. Чекам, сваког тренутка да се спомене Бари.

Мараудер, де се денула табела Меридијан лиге? Шта те спутава да је окачиш?

Mozda "samo" 3 pobede prosle sezone, ali u tom neporazenom nizu barem jednom godisnje smo bas dobijali. A kakvi su vasi rezultati protiv Zvezde u zadnjih 7 godina?

A kakve partije vi pruzate u Evropi? Okser, koga je OFK Beograd umalo izbacio, vas je pobedio sa 4:1 u Beogradu. Mislis, sta reci?

Аман, тражио сам ти табелу, са све смајлијем, а не да просипаш демагогију ту. Просто и једноставно, где је табела наше лиге да видимо стање? Прошле сезоне та табела ти је била најбољи аргумент, зашто не наставиш да је користиш?

Cekajte da se i ja umesam! Ajde zvezdasi, budite realni i kazite kada je zvezda igrala ovako kao Partizan? Nasa liga jeste losa, ali i Partizan i Zvezda su poslednjih godina pokazali da nije lako pobedjivati male klubove u kontinuitetu. Igraju bunker, a ti nemas motiv da igras protiv njih. Zato ovi rezultati Partizana dobijaju na znacaju. Partizanovci da vam kazem jednu stvar. Osvajamo titulu definitivno! A, za derbi, iskreno da vam kazem, tesko cemo da pobedimo. Cigani su tu, talicni u derbiju. Mislim da cemo da dobijemo neki crveni karton, a ako ne, ima da nam daju gol iz penala, ili posle neke greske, pa onda bunkerica do kraja meca. Vec vidim: Zvezda iz jednog suta do pobede, 10 sansi Jovetica, 3 stative, 5 puta vade sa gol linije... Daj boze da ne bude tako. Ali, nema veze. Osvajamo totulu, pa ako se napravio uprava koja ce sacuvati ovaj tim (uz jednog odbrambenog igraca, po moguctvu CRNCA), idemo u ligu sampiona! Pozdrav svima.

dulebass:
Mislim da cemo da dobijemo neki crveni karton, a ako ne, ima da nam daju gol iz penala, ili posle neke greske, pa onda bunkerica do kraja meca. Vec vidim: Zvezda iz jednog suta do pobede, 10 sansi Jovetica, 3 stative, 5 puta vade sa gol linije... Daj boze da ne bude tako.
ovo i mene plasi... al', na kraju... ipak je to jedna utakmica protiv tima koji je treceplasirani na tabeli... opet... sto bi moj drug Pepe rek'o: "ako igraju protiv cigana kao da se igra ispred zgrade, u pivo, nabicemo im 5 komada"... ako ponovo pocnu sa nekim taktickim sranjcima da dave, procicemo kao u citiranom postu... zna se taktika cigana u derbiju... sto grublje, sto vise provokacija, sto vise faulova na sredini terena i eventualno iznudjivanje nekog penala (za njih, naravno) ili slobodnog udarca da se balonka ubaci u sesnaesterac...
i ja i dalje tvrdim da je najvece pojacanje nase u derbiju to sto je kosanovic na njihovoj klupi... jer je to najgori srpski trener koji postoji... nadam se da ce ostati jos par godina na vreloj ciganskoj klupi...

dulebass:
Cekajte da se i ja umesam! Ajde zvezdasi, budite realni i kazite kada je zvezda igrala ovako kao Partizan? Nasa liga jeste losa, ali i Partizan i Zvezda su poslednjih godina pokazali da nije lako pobedjivati male klubove u kontinuitetu. Igraju bunker, a ti nemas motiv da igras protiv njih. Zato ovi rezultati Partizana dobijaju na znacaju. Partizanovci da vam kazem jednu stvar. Osvajamo titulu definitivno! A, za derbi, iskreno da vam kazem, tesko cemo da pobedimo. Cigani su tu, talicni u derbiju. Mislim da cemo da dobijemo neki crveni karton, a ako ne, ima da nam daju gol iz penala, ili posle neke greske, pa onda bunkerica do kraja meca. Vec vidim: Zvezda iz jednog suta do pobede, 10 sansi Jovetica, 3 stative, 5 puta vade sa gol linije... Daj boze da ne bude tako. Ali, nema veze. Osvajamo totulu, pa ako se napravio uprava koja ce sacuvati ovaj tim (uz jednog odbrambenog igraca, po moguctvu CRNCA), idemo u ligu sampiona! Pozdrav svima.

Uf brate u pravu si... :roll: :!:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back