- Poruka
- 23.504
Hajde Djole malo odmori!Djole LA:UVEK PROTIV CIGANA MURIJE I VLASTI SAMO ZA PARTIZAN CUVARI CASTI

PS: Pisi malim slovima. Ovde niko nije gluv.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hajde Djole malo odmori!Djole LA:UVEK PROTIV CIGANA MURIJE I VLASTI SAMO ZA PARTIZAN CUVARI CASTI
Каква гомила глупости и најгоре лажи."Karadžić je provereni i iskusan sportski radnik koji je mudrost pokazao na ranijih funkcijama. Iako će još neko vreme biti i predsednik Fudbalskog saveza Vojvodine, verujem da će se u potpunosti posveti organizaciji kluba. Nadamo se da smo u njumu dobili pravu ličnost koja je kroz više od tri decenije rada u fudbalu nebrojano puta dokazala svoje sposobnosti", rekao je Vukadinović.
Djole LA:Evo avatara za grobare..![]()
Strelci: Diarra u 34' i 64', Jeremić u 45', Lazevski u 54', Stjepanović u 90+2
Partizan: 1 Božović, 3 Rukavina, 5 Sikimić, 21 Mihajlov, 18 Lazevski, 8 Juca, 14 Lazić, 10 Moreira, 17 Tošić, 26 Diarra, 35 Jovetić.
Klupa za rezerve: 30 Radosavljević, 4 Rnić, 24 Knežević, 31 Mitrović, 33 maletić, 99 Stjepanović, 11 Lazetić
Ако немаш шта да кажеш боље ћути, испадаш глуп кад се фрљаш са речима које на знаш шта значе. Боље се ти врати одакле си дошао.DukeofSerbia:Браво Топаловићи!
Беше то ваша филијала као и Бежанија?
Neverovatno koliko ispadate smešni. Svaku pobedu Partizana vi komentarišete na najprizeminiji način, kao eto sve su to filijale Partizana. Tužno je što i ne znate šta to znači. Čujem ovih dana mnoge nebuloze. Sve mi to deluje izuzetno jadno. Ispade da je cela liga filijala Partizana. Ponavljate se kao izgrebana ploča. Partizan ima sa ovim kolom 6 pobeda i ispada da je pobedio 6 svoje filijale! Eto, i Vojvodina i OFK Beograd su Partizanove filijale. Da li je to zavladala panika i strah u vašim navijačkim redovima? Vaš problem i razlog kenjanja po forumima i ćoškovima.DukeofSerbia:Браво Топаловићи!
Беше то ваша филијала као и Бежанија?
Koliko znam Lazevski je štoper koji može da igra i po levoj strani. Inače, priključen je prvom timu Partizana iz Teleoptika i pripada jednoj od mnogih taletnovanih Partizanovih generacija koje su osvajale trofeje u mlađim kategorijama.Montezuma:...a ko je taj Lazevski...prvi put cujem...na kom mestu igra i odakle je dosao...???
FLUID:Koliko znam Lazevski je štoper koji može da igra i po levoj strani. Inače, priključen je prvom timu Partizana iz Teleoptika i pripada jednoj od mnogih taletnovanih Partizanovih generacija koje su osvajale trofeje u mlađim kategorijama.
FLUID:Koliko znam Lazevski je štoper koji može da igra i po levoj strani. Inače, priključen je prvom timu Partizana iz Teleoptika i pripada jednoj od mnogih taletnovanih Partizanovih generacija koje su osvajale trofeje u mlađim kategorijama.
FLUID:Neverovatno koliko ispadate smešni. Svaku pobedu Partizana vi komentarišete na najprizeminiji način, kao eto sve su to filijale Partizana. Tužno je što i ne znate šta to znači. Čujem ovih dana mnoge nebuloze. Sve mi to deluje izuzetno jadno. Ispade da je cela liga filijala Partizana. Ponavljate se kao izgrebana ploča. Partizan ima sa ovim kolom 6 pobeda i ispada da je pobedio 6 svoje filijale! Eto, i Vojvodina i OFK Beograd su Partizanove filijale. Da li je to zavladala panika i strah u vašim navijačkim redovima? Vaš problem i razlog kenjanja po forumima i ćoškovima.
boris_rezancev:ne znam zasto dizu toliko partizan...........kad jos nisu imali pravi ispit.....to sto oni pobedjuju ove klubove po nasoj ligi to je k.... znamo mi na sta lici ova nasa liga.....ako su stvarno u formi ove sezone pokazace to na derbiju...tj ...tu cuvenu igru....
brate al zvezdu ne dizu ove godine....zvezdu pljuju na sve strane da nema igru da ne moze gol da da..itd sto je i tacno u potpunosti..... dok partizan hvale na sve straneDjole LA:Pa brate moj Zvezda ni u domacem prvenstvu nemoze da pobedi cukaricki i borac...![]()
Zvezda nije nikakav ispit![]()
![]()