ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E ajmo redom...
Kao predigra prvenstvene utakmice odigrana je utakmica trećeg kola turnira Partizan 2007. u kategoriji kadeta. Partizan je pobedio vršnjake Real Madrida "samo" sa 3:0. :D
26.08.2007. 18:34
Kadeti Partizana osvojili turnir "Partizan 2007."

521_0.jpg

523_0.jpg

Kadeti FK Partizan pobedili su svoje vršnjake iz Real Madrida sa 3:0 (1:0) i tako osvojili prvo mesto na turniru Partizan 2007.

Strelci su bili: Drpljanin u 19' i 71' i Roksa u 49'.
U prethodna 2 kola kadeti Partizana su pobedili vršnjake Fiorentine i Vitesea.

ACF Fiorentina – FK Partizan 0:1 (0:0)

Teren: SC Partizan – Teleoptik
Gledalaca: 400

Sudija: Radovan Ćeramilac - Beograd
Pomoćnici: Mihajlović i Sulejmanović - Beograd

Strelac: Vojkan Miljković u 70’

ACF Fiorentina
1 Paolo Pincio , 2 Lorenco Tafi, 3 Andrea Bagnai , 4 Daniele Morritti, 5 Max Taddei, 6 Niccolo Nencioli, 7 matteo Calamai, 8 Alessandro de Vitis, 9 Giacomo Fei, 10 Federico Carraro, 18 Pietro Iemello, 12 Mattia Semboli, 13 Lorenzo Nocenzi, 14 Edoardo Basso, 15 Alessio Fatticcioni, 16 Michele Camporese, 17 Sebastiano Angelica, 11 Silvestro Natale

Trener: Federico Guidi

Partizan
1 Marko Nikolić, 2 Nebojša Gavrilović, 3 Nebojša Mezei, 4 Vojkan Miljković, 5 Nikola Konjević, 6 Milan Savić, 7 Aleksandar Đoković, 8 Adem Ljajić, 9 Marko Šćepović, 10 Darko Roksa, 11 Miljan Drpljanin, 12 Uroš Miljković, 13 Aleksandar Trajković, 14 Jovica Lukić, 15 Vladimir Marjanović, 16 Đorđe Antonić, 17 Nikola Jovanović, 18 Miloš Ostojić

Trener: Dušan Trbojević
Partizan - BV Vitesse 4:2 (2:1)
Strelci: Ljajić u 14' i 26', Roksa u 62' i Đoković u 77' za Partizan ,a za Vitesse Leuwol u 44' i Propper u 71'.
Stadion: SC Partizan - Teleoptik
Gledalaca: 1.000

Sudije: Dejan Filipović - Beograd
Pomoćnici: Kašanski i Mohora iz Beograda

Delegat: Dušan Đekić

Partizan
1 Marko Nikolić, 2 Nebojša Gavrilović, 3 Nebojša Mezei, 4 Vojkan Miljković, 5 Nikola Konjević, 6 Milan Savić, 7 Aleksandar Đoković, 8 Adem Ljajić
9 Marko Šćepović, 10 Darko Roksa, 11 Miljan Drpljanin
Rezerve:
12 Uroš Miljković, 13 Aleksandar Trajković, 14 Jovica Lukić, 15 Vladimir Marjanović, 16 Đorđe Antonić, 17 Nikola Jovanović, 18 Miloš Ostojić

Trener: Dušan Trbojević

BV Vitesse
1 Patric Ter Mate, 2 Tom Vink, 3 Raynic Damasco, 4 Marciano Leuwol, 5 Nando Wormgoor, 6 Davy Propper, 7 Muhamed Asanovski, 8 Hamza Tagherbit, 9 Robert Meijer, 10 Marko van Ginkel, 11 Ted Heijckmann
Rezerve:
12 Benny Jansen, 14 Mike Vreekamp, 15 Toby Brinier, 16 Adnane Tighadouini, 17 Gregory Viereck, 18 Just Berends, 19 Remco Van Ginkel.

Trener: Jan Jongbloed (golman reprezentacije Holandije koji je branio u finalu svetskog prvenstva 1974. u Nemačkoj)
A onda posle kadeta dolazi prvi tim Partizana i pokazuje svoju dominaciju protiv ekipe Banata. Otvorena igra kakvu bi vratila publiku na stadione da se praktikuje i među drugim ekipama naše lige.
Prvenstvena utakmica "Meridian super lige - 3. kolo
Beograd, 26.08.2007.
Stadion Partizan, početak u 19:30 h
Sudija: Paunović Igor - Kladovo
Gledalaca: 8.927
Strelci: Markovski u 23', Diarra u 43', Jovetić u 61', , Lazić Djordje u 70',
Moreira u 80'
, Milošević u 84'

Partizan:
1 Božović, 3 Rukavina, 4 Rnić, 8 Juca, 10 Moreira, 14 Lazić Dj., 17 Tošić, 21 Mihajlov, 26 Diarra, 35 Jovetić, 37 Obradović.
Rezerve:
30 Radosavljević, 5 Sikimić, 9 Veselinović, 11 Lazetić, 18 Lazić Predrag, 31 Mitrović, 33 Maletić.

Banat:
1 Filipović, 4 Savić, 5 Milošević, 12 Mitrović, 15 Markovski Marko, 17 Markovski Aleksandar, 20 Stojaković, 21 Trnavac, 23 Jovandić, 25 Branković, 30 Marinković Nenad.
Rezerve:
22 Pustinjaković, 7 Stupar, 9 Petković, 10 Vasić, 13 Veselinov, 16 Babić, 18 Vujović.
I tako... Partizan ubeležio još jednu pobedu, treću u 3 kola. Jovetić dao već 3-i gol na 3-oj prvenstvenoj utakmici, Diarra i Đorđe Lazić se upisali u listu strelaca.

Samo napred Partizan ale ale... :) :) :)

Šta ti nije jasno sad?
To je pesma koja se već godinama peva na jugu a to "ale ale" je odavnina preuzeto od italijanskih navijača kao navijački detalj u pesmama jer je pevljivo. Mnogi navijači to ubacuju u svoje pesme.

A ta pesma ide ovako:
Mi volimo, mi bodrimo,
samo jedan klub na svetu celom
i pevamo svaki dan
samo napred Partizan

(posle se nastavlja u "ale ale")

Neko_novi:
Nemojte se paliti bez potrebe mogu da kazem da sam 99% siguran da ni Partizan ne bi prosao Pandure iz Glazgova. Jednostavno losa liga utice dosta na kvalitet a bogami i iskustvo igraca, jer je ponekad i u iskustvu stvar kao sto je danas bio slucaj sa Zvezdom.

Pa ja nemogu da garantujem da bi partizan prosao rangers ali mislim da bi sa ovakvim timom u mecu sa plavcima bio favorit.

Haller:
Pa ja nemogu da garantujem da bi partizan prosao rangers ali mislim da bi sa ovakvim timom u mecu sa plavcima bio favorit.
Pa vidis u ovakvim utakmica je stvar u iskustvu a mi cim dobijemo nekog kvalitetnog, iskusnog fudbalera odmah ga prodamo(generalno za sve klubove u Srbiji). Zato smatram da dok neki preduztnici ne budu predsednici klubova nece biti ekipa iz Srbije u Ligi Sampiona.

Vest glasi ovako...
28. avgust 2007.
Stjepanović i Ćetković u Partizanu?

Dvojica fudbalera prvaka Crne Gore, Zete iz Golubovaca, Slaven Stjepanović i Marko Ćetković, mogli bi da do kraja prelaznog roka, 31. avgusta, postanu članovi beogradskog Partizana, saznaje B92. Stjepanović i Ćetković bili su najzapaženiji igrači Zete u dvomeču sa Glazgov Rendžersom, a u ekipi Partizana pojačali bi konkurenciju na sredini terena i u napadu.

Podgoričke 'Vijesti' objavile su da u upravi podgoričkog šampiona u saradnji sa Predragom Mijatovićem, sportskim direktorom madridskog Reala, pokušavaju da nađu angažman svojim igračima, a da je Mijatović, navodno, procenio da je za njih najbolje da karijeru nastave u Partizanu.

Pregovori između Zete i Partizana počeli su u ponedeljak, pišu 'Vijesti', a Ivan Tomić i Gordan Petrić posmatrali igrače crnogorskog šampiona protiv Budućnosti.

Nove klubove traže i Tumbasević i Radulović, a crnogorski mediji pominju i mogućnost da neki sadašnji igrači Zete od 1. septembra igraju za OFK Beograd.
... a jedan od komentara ovako...
GROBARI VJERUJTE MI NA RIJEC IMA CEMU DA SE RADUJEMO.
Ostavio sam i danas komentar na vijest da prelaze u vojvodinu, tada i sad vam kazem da sigurno potpisuju za Partizan, iz podgorice sam i poznajem stjepanovica, do petka ce sve biti zavrseno.
A ono sto zelim da vam kazem, posto ocigleno koliko vidim po komentarima niste svjesni, to su extra igraci. Za cetkovica moze da se kaze da je dobro pojacanje, a za stjepanovica to je vec posebna prica, odavno ga porede sa savicevicem a vjerujte mi da ima i zbog cega. Vidjecete da za nekoliko mjeseci NA PRIMER LAZICA, MALETICA KOJI SU DOSTA DOBRI, BICE SMIJESNO UPOREDJIVATI SA STJEPANOVICEM.
Njegova najveca karakteristrika je dribling u punom trku, brzi je sa loptom nego sigurno 80% igraca u ligi, i toliko lako prolazi da izgleda nemoguce, ima mnogo toga ali sam siguran da ce kroz najvise 2-3 mjeseca biti u prvih 11.
PARTIZANE JEDINI
PARTIZAN SAMPION
(DejanPG, 29. avgust 2007 01:28)
Po svemu sudeći nije nimalo loše. :)

jel video neko njega kako igra? nisam bas najpazljivije pratio utakmice izmedju Zete i Rendzersa... vrede li sta? za stopera, ne znam... mozda i treba pustiti ove klince da igraju... mislim da nam za msl ni ne trebaju bolji... a sledece godine, mozda pojacati i tu poziciju...
sta se desava sa predsednikom? kakva je situacija sa onim Karadzicem? citam sve neke oprecne informacije o njemu...

Mislim da nema ništa od tog Karadžića, izgleda da će Milija Babović da bude izabran. Bar tako se priča. A sledi nam i jedan oproštaj. :D
27. avgust 2007. | Izvor: Tanjug | MR
FK Partizan: Izbori 17. septembra

Skupština Fudbalskog kluba Partizan, na kojoj bi trebalo da bude izabran novi predsednik, biće održana 17. septembra, odlučili su u ponedeljak organi upravljanja kluba. Privremeni čelnik Partizana Dragoljub Vukadinović rekao je nakon sastanka da će Skupštini biti predložen jedan kandidat, a da su trenutno u opticaju tri imena, ali o njima nije želeo da govori. "Blizu smo rešenja za predsednika, kao i za članove Upravnog i Nadzornog odbora", rekao je Vukadinović posle višesatne sednice Skupštinskog odbora kluba.

Prema Vukadinovićevim rečima, budući predsednik Partizana mora da bude poznata ličnost, osoba koja zna da organizuje klub, da motiviše, da ima viziju, ali i čovek koji je sposoban da okupi tim kvalitetnih ljudi.

Vukadinović je dodao da se počelo sa tridesetak kandidata, pa je spisak sužen na 15, a potom se razgovaralo sa petoricom najboljih.

"Bilo je i onih koji su nas odbili, što zbog sukoba interesa, što zbog prezauzetosti", rekao je on.

Prethodnih dana kao kandidati za predsednika Partizana pominjani su biznismen Milija Babović i bivši predsednik FS SCG Tomislav Karadžić.

Skupština FK Partizan 17. septembra biće oproštaj Žarka Zečevića od kluba posle više od dve decenije provedene na funkciji generalnog sekretara.

Novinarima je rečeno i da su pooštrena disciplinska pravila u klubu, a prvi na udaru naći će se igrači koji su pod profesionalnim ugovorom.

To su za sada Nenad Mirosavljević i Bojan Šljivančanin, rekao je v.d. sportskog direktora Ivan Tomić, dodajući da Kipranin Nikos Asprogenis nije u toj grupi, jer je povređen.

Tomić je rekao da za sada nema ništa novo oko eventualnog povratka Vlade Ivića u Humsku, kao i da još nije jasna situacija oko Nikole Gulana.

29. avgust 2007.
Partizan u petak predstavlja Zećane

Slaven Stjepanović i Marko Ćetković, igrači prvaka Crne Gore Zete iz Golubovaca, biće u petak predstavljeni kao pojačanja beogradskog Partizana, potvrđeno je B92 iz uprave 'crno-belih'. Ivan Tomić i Gordan Petrić posmatrali su tandem Zećana u meču sa ekipom Budućnosti u Podgorici, a Stjepanović i Ćetković bili su najzapaženiji igrači ekipe iz Golubovaca u duelima sa Kaunasom i Glazgov Rendžersom u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Stjepanović je ofanzivni igrač sredine terena, rođen je 2. novembra 1987. godine u Brčkom, a u Zetu je došao iz tamošnje Lokomotive. Karijeru je počeo u Jedinstvu. Visok je 184cm, težak 73kg.

Ćetković je 'polušpic', rođen u Podgorici 10. jula 1986. godine, igrao je za Crvenu stijenu i Mladost, visok je 170cm, težak 65kg.

"Završili smo sve sa Partizanom, i ja i Marko, tako da ćemo u petak potpisati ugovore sa 'crno-belima'," rekao je Stjepanović za podgorički sportski list 'Arena'.

Stjepanović i Ćetković su standardni članovi mlade reprezentacije Crne Gore.
Tomiću i Petriću svaka čast. Ljudi rade, ne zayebavaju se. Ova dva već izgrađena mlada igrača će biti pravo osveženje za još jaču konkurenciju u timu.

v.v.ilic:
navijaci Grobari.
E sad da napišem nešto i o ovome. Jeste već retro, ali neka bude retroaktivno. :D

Ovako kako UEFA kažnjava i kako je kaznila Partizan se ne vaspitavaju ni deca. Naime, i kod kazni postoji neki red. Ovde red nije postojao! Partizan je kažnjavan samo novčano za raznorazne baklje i petarde, a jedina veća kazna je bila kada je protiv Sportinga igrano pred praznim tribinama zbog incidenta protiv Rome. Ali i to je bilo prilično davno. Kazne trebaju da idu postupno od najmanje kao najvećoj sve prema težini učinjenog dela. Partizanu ni u jednom trenutku nije rečeno da je pod uslovnom kaznom, već su kažnjavali novčano, a onda odjednom najstožija kazna. To ne ide tako. Zamisli da dete kažnjavaš time što mu ne kupuješ neke stvari koje želi ili mu ne daješ za džeparac i onda odjednom za sledeću grešku mu rokneš šamarčinu, a da ga pre toga nisi upozorio na neki drugi način i kažnjavao strožije da razume kaznu. Partizan je trebao da dobije neke druge zabrane kao preventivu, npr. igranje toliko i toliko kilometara van Beograda ili igranje neke utakmice bez publike. Ovo što je UEFA uradila je pravni kriminal!!! Koliko vidim sad ove druge kažnjavaju postupno. Ali imaju lovu pa im se može.

neke od stvari koje me nerviraju kod mog kluba:
- to sto vodje navijaca stoje dole kod ograde, i onda zapocnu pesmu i nista se ne cuje u gornjim redovima juga, svi naculje usi kao bolidi da bi prepoznali pesmu, a oni se dole deru nesto "pevajte da vam ne bi dosli gore"...po dodji gore kretenu...kad bi uopste znao kako se prostiru zvucni talasi otisao bi na najvisu tacku juga, i tu zapocinjao pesmu,da te svi cuju...uzas
- navijacka koreografija je uzas...nadam se da je vise do para problem nego do ideja...inace bio sam na utakmici protiv rijeke na istoku pre par godina,i idu neki klinci dele balone, crne i bele, nose ogromnu kutiju, tek kaze jedan drugom (bas kod mog sedista) "daj bolje da sakrijemo, pa sutra prodamo na pijaci"...lol
- a sto se uprave tice, najvise me nervira sto se ne vidi nikakav pomak u funkcionisanju, sve je isto kao pre 15god...a tada smo bili u komunizmu...i dalje na stadionu ne mozes da kupis normalan sok, nosis novine da bi seo na sediste...semafor je cudo tehnike bio pre 50god...

imam par predloga:
- pre par godina oformljen je klub navijaca "topalovici"....poznate licnosti koje navijaju za partizan...sergej trifunovic bogdan diklic ...to je extra ideja, i to treba malo jace da zazivi...da dobiju svoj deo na zapadu, malo da promosu klub...
- svaki ozbiljan fk ima ozbiljnu marketinsku agenciju iza sebe, ne znam da li je mi imamo, ali tu nesto ne funkcionise...
- da ulaz na stadion u prvenstvu bude besplatan ako povedes svoje dete mladje od 10 god....time ce ta deca navici da idu na stadion...i na normalne nacine navijanja...
- bile su ideje o pfc tv...to je super ideja, ali ne da bude 24 sata o partizanu, sa sve nekim glupostima, i reprizama...vec da se iznajmi na nekoj stanici par sati nedeljno, u kojima ce se emitovati profesionalno snimljene vesti,reportaze i sl o partizanu...

...e jos kad bi neko imao ovo da procita...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back