ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nordic_warrior:
strasno nekvalitetan fudbal ali sta da se radi,vazna su tri boda.
nadam se da bi ovu sezonu mogli okoncati bez poraza pa iduceg avgusta uci u ligu sampiona

E da si ti meni ziv i zdrav... :shock: PA STA TREBA DA IGRAJU KO LIVERPUL :shock:
Ova utakmica je najbolja koju sam video u ovom prvenstvu,brza igra,precizna dodavanja.....STA OCES VISE............. :roll: ?????????????????????

Rainbow Six:
Taman posla da ljudi dođu na stadion da bi leđima okrenuti terenu pokušavali da odgonetnu šta hoće neki tamo vođa kojeg vide jasno kao "glavu špenadle" negdje na kraju tribina!!! :roll: :lol:
Vođa je kao najpametniji pa je na vrhu tribina kako bi mogao istovremeno da gleda u navijače i da posmatra tekmu, a ovi ostali kao treba da budu toliki idioti i plate kartu kako bi gledali samo u njega!!! Poslije tekme on im fino samo saopšti rezultat i oni sretni idu kućama!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
U čemu je fora kad u jednom trenutku cela tribina okrene leđa terenu i tako skaču par minuta?o se skoro na svakom meču dešava.Nikad mi to neće biti jasno.

Rainbow Six:
Taman posla da ljudi dođu na stadion da bi leđima okrenuti terenu pokušavali da odgonetnu šta hoće neki tamo vođa kojeg vide jasno kao "glavu špenadle" negdje na kraju tribina!!! :roll: :lol:
Vođa je kao najpametniji pa je na vrhu tribina kako bi mogao istovremeno da gleda u navijače i da posmatra tekmu, a ovi ostali kao treba da budu toliki idioti i plate kartu kako bi gledali samo u njega!!! Poslije tekme on im fino samo saopšti rezultat i oni sretni idu kućama!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

...mnogo je vaznije da se cuje vodja navijaca, dovoljno je desetak ljudi da prepozna i zapocne,i cela tribina bi planula za par sekundi...sta imas da ga gledas...ako si bio nekad na utakmici znas da lakse cujes sta neko prica iza tebe 10 redova, nago sta se neko dernja ispred tebe 2 reda...
...ok, ako vec stoji dole, neka se najvatreniji navijaci rasporede po vertikali, skroz do vrha tribine, a ne da se svi gomilaju dole kod ograde...

Vanjor:
@RAINBOW
U čemu je fora kad u jednom trenutku cela tribina okrene leđa terenu i tako skaču par minuta?o se skoro na svakom meču dešava.Nikad mi to neće biti jasno.
Ako ipak jednom saznas bio bih ti zahvalan da i meni kazes jer mislim da je to jedna od jacih navijackih idiotarija koje se mogu vidjeti na stadionima!!! :confused: :roll: :lol:

ps mozda im je vodja navijaca odlucio da on malo gleda tekmu pa se popeo na vrh tribine!!! :roll: :lol:

goocha:
Nepostovanje protivnika.
Pa valjda, ako su iole razumni, dolaze prije svega da navijaju za svoj tim i da ispoštuju svoj klub, a ne da ističu nepoštovanje protivnika!!! Uostalom leđa su im podjednako okrenuta i vjastitoj i protivničkoj ekipi!!! :roll: Kakav debilizam??? :-D
Ispada da više dolaze iz mržnje prema protivniku nego iz ljubavi prema svom timu!!! Gdje je tu fudbal??? :confused: :confused: :confused:

Rainbow Six:
Pa valjda, ako su iole razumni, dolaze prije svega da navijaju za svoj tim i da ispoštuju svoj klub, a ne da ističu nepoštovanje protivnika!!! Uostalom leđa su im podjednako okrenuta i vjastitoj i protivničkoj ekipi!!! :roll: Kakav debilizam??? :-D
Ispada da više dolaze iz mržnje prema protivniku nego iz ljubavi prema svom timu!!! Gdje je tu fudbal??? :confused: :confused: :confused:

Ledja se okrecu protivnickim navijacima ,a i klubu.To se radi 3-4 minuta maksimum...Ako ti treba vise objasnjenja od toga,jbg.Sad mi je tesko da ti pisem citavu pricu o navijackom ultra pokretu... Ugl ili kapiras ili ne kapiras...

b92:
Tandem Karadžić - Pitić u Humskoj?

Posle razgovora u Humskoj, najavljenih za sredu posle podne, trebalo bi konačno da bude jasno ko će to predvoditi Partizan sa predsedničke funkcije. Tomislav Karadžić i Goran Pitić naći će se oči u oči sa “prelaznom vladom” crno-belih i utanačiti sve detalje (ukoliko prihvate i definitivno funkcije) o budućoj saradnji. Pretpostavlja se da je Karadžiću namenjena predsednička, a Pitiću, kao svojevremeno u košarkaškom klubu, potpredsednička funkcija.

...sta mislite o ovome...?
...mislim je upravni odbor pobrkao redosled stvari...oni sednu, kontaju ko bi bio dobar predsednik i onda idu redom i smaraju ljude...
...valjda bi trebali potencijalni kandidati da se jave, izloze svoj plan, koliko para mogu da primame, koje sponzore, koje igrace...nesto kao izbor u realu (opet moja megalomanska razmisljanja :lol: )...zar ne...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back