RainbowSix
Veoma poznat
- Poruka
- 10.717
RTS (PROGRAM PREKO SATELITA)
16.55 FUDBAL: MERIDIAN SUPER LIGA, OFK BEOGRAD-PARTIZAN, PRENOS
16.55 FUDBAL: MERIDIAN SUPER LIGA, OFK BEOGRAD-PARTIZAN, PRENOS
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nekvalitetan fudbal???nordic_warrior:strasno nekvalitetan fudbal ali sta da se radi,vazna su tri boda.
nadam se da bi ovu sezonu mogli okoncati bez poraza pa iduceg avgusta uci u ligu sampiona
FLUID:Nekvalitetan fudbal???A šta je onda za tebe kvalitetan fudbal u utakmici punoj tempa i šansi? Da li si možda gledao neke druge utakmice prvenstva?
nordic_warrior:strasno nekvalitetan fudbal ali sta da se radi,vazna su tri boda.
nadam se da bi ovu sezonu mogli okoncati bez poraza pa iduceg avgusta uci u ligu sampiona
Jednom je rečeno da se na tribnu ne dolazi da se gleda utakmica nego da se navija.Posle je neko obrazložio da je svaka tribina za gledanje.Što je i u pravu.Rainbow Six:Taman posla da ljudi dođu na stadion da bi leđima okrenuti terenu pokušavali da odgonetnu šta hoće neki tamo vođa kojeg vide jasno kao "glavu špenadle" negdje na kraju tribina!!!![]()
![]()
Vođa je kao najpametniji pa je na vrhu tribina kako bi mogao istovremeno da gleda u navijače i da posmatra tekmu, a ovi ostali kao treba da budu toliki idioti i plate kartu kako bi gledali samo u njega!!! Poslije tekme on im fino samo saopšti rezultat i oni sretni idu kućama!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vođa je kao najpametniji pa je na vrhu tribina kako bi mogao istovremeno da gleda u navijače i da posmatra tekmu, a ovi ostali kao treba da budu toliki idioti i plate kartu kako bi gledali samo u njega!!! Poslije tekme on im fino samo saopšti rezultat i oni sretni idu kućama!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobro je da se uvek setite ko je bolji od vas pa makar i da igrate protiv Cukarickog.Djole LA:Meni je to extra kad uradimo,lepo izgleda a uglavnom uz to se peva: ZVEZDO, ZVEZDALE>>>>>>> :-D :-D
Da naglasim ono sto je bitno!!! Glagol mogu da koriste i pevaci.Alex.L:Ilke, Ilke, editovao si citat :wink:
Ako ipak jednom saznas bio bih ti zahvalan da i meni kazes jer mislim da je to jedna od jacih navijackih idiotarija koje se mogu vidjeti na stadionima!!!Vanjor:@RAINBOW
U čemu je fora kad u jednom trenutku cela tribina okrene leđa terenu i tako skaču par minuta?o se skoro na svakom meču dešava.Nikad mi to neće biti jasno.
Ejmin to that!Ejmin!Rainbow Six:Ako ipak jednom saznas bio bih ti zahvalan da i meni kazes jer mislim da je to jedna od jacih navijackih idiotarija koje se mogu vidjeti na stadionima!!!![]()
![]()
ps mozda im je vodja navijaca odlucio da on malo gleda tekmu pa se popeo na vrh tribine!!!![]()
![]()
Rainbow Six:Ako ipak jednom saznas bio bih ti zahvalan da i meni kazes jer mislim da je to jedna od jacih navijackih idiotarija koje se mogu vidjeti na stadionima!!!![]()
![]()
ps mozda im je vodja navijaca odlucio da on malo gleda tekmu pa se popeo na vrh tribine!!!![]()
![]()
Pa valjda, ako su iole razumni, dolaze prije svega da navijaju za svoj tim i da ispoštuju svoj klub, a ne da ističu nepoštovanje protivnika!!! Uostalom leđa su im podjednako okrenuta i vjastitoj i protivničkoj ekipi!!!goocha:Nepostovanje protivnika.
:-? Kako gde???Rainbow Six:Ispada da više dolaze iz mržnje prema protivniku nego iz ljubavi prema svom timu!!! Gdje je tu fudbal???![]()
![]()
![]()
Aha, znači navijačima iza ušiju!!! Kod vas je barem ok to što imate semafor u vrhu tribine pa htjeli to ili ne, morate da pratite tekmu!!!FLUID::-? Kako gde???Pa na terenu!
Nisi do sad gledao neku utakmicu, zar ne? :shock:
![]()
![]()
![]()
![]()
Rainbow Six:Pa valjda, ako su iole razumni, dolaze prije svega da navijaju za svoj tim i da ispoštuju svoj klub, a ne da ističu nepoštovanje protivnika!!! Uostalom leđa su im podjednako okrenuta i vjastitoj i protivničkoj ekipi!!!Kakav debilizam??? :-D
Ispada da više dolaze iz mržnje prema protivniku nego iz ljubavi prema svom timu!!! Gdje je tu fudbal???![]()
![]()
![]()
Kapira on to dobro ali ti nisi ukapirao kritiku.goocha:Ledja se okrecu protivnickim navijacima ,a i klubu.To se radi 3-4 minuta maksimum...Ako ti treba vise objasnjenja od toga,jbg.Sad mi je tesko da ti pisem citavu pricu o navijackom ultra pokretu... Ugl ili kapiras ili ne kapiras...
b92:Tandem Karadžić - Pitić u Humskoj?
Posle razgovora u Humskoj, najavljenih za sredu posle podne, trebalo bi konačno da bude jasno ko će to predvoditi Partizan sa predsedničke funkcije. Tomislav Karadžić i Goran Pitić naći će se oči u oči sa “prelaznom vladom” crno-belih i utanačiti sve detalje (ukoliko prihvate i definitivno funkcije) o budućoj saradnji. Pretpostavlja se da je Karadžiću namenjena predsednička, a Pitiću, kao svojevremeno u košarkaškom klubu, potpredsednička funkcija.