aca89
Početnik
- Poruka
- 18
Mnogo pricate, MArakana ce vas pojesti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dobar sajt.FLUID:Šta ti je obrt kapitala! Za Bojana Zajića ako je dato 100.000, a sada vredi 1.300.000.![]()
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/28707/bojanzajic/profil.html
Dobar sajt.
Imali neki na srpskom ili engleskom koji ima cijene igraca?
Vidi, vidi, Vanjor je stigao. Dobro se vratio. I gde su te školjke i morski ježevi?Vanjor:Samo da pozdravim Grobare.Vratio sam se sa odmora i sad stižem da se javim na forum.Odlična igra protiv Čuce.Svaka čast.

)Eh što ne potpisa bar na 3 godine... :-?Stevan Jovetić danas potpisuje ugovor
Najmlađi milioner otvara sef Partizana
Autor: A. Anđelić | 24.08.2007 - 09:47
![]()
Najbolji strelac Partizana u novoj sezoni, Stevan Jovetić, danas će potpisati prvi profesionalni ugovor. Za mladog reprezentativca Crne Gore, koji će tek drugog novembra napuniti 18 godina, bundesligaš Hanover bio spreman da plati cela tri miliona evra, ali je konačna odluka donešena, Jovetić će i u buduće nositi crno-beli dres sa brojem 35 na leđima.
- Dogovor je bio da po povratku iz Podgorice, gde sam imao reprezentativne obaveze, potpišem ugovor sa Partizanom i to će se danas i ostvariti. Bez obzira na ugovor ja sam i do sada bio fudbaler Partizana, samo što ću od sada zvanično biti profesionalac - kaže Jovetić.
Pored Hanovera, mladog fudbalera je još prošle zime hteo da angažuje Keln, a trener Krištof Daum lično ga je ugostio, da bi se tokom prošlog proleća za njega se zainteresovao i Čelsi.
- Da postoji interesovanje u inostranstvu za mene saznao sam samo iz novina. Nikakvog kontakta nisam imao sa Čelsijem niti nekim drugim klubom. Prošle zime sam bio u Kelnu, međutim nisam mogao da odem u Nemačku, jer nisam imao 18 godina. Lično sam zadovoljan što definitivno ostajem u Partizanu, jer mi je želja da vratimo trofeje na naš stadion.
Dugokosi napadač je nastavio golgetersku seriju (na šest mečeva osam golova) i u mladoj reprezentaciji Crne Gore na meču protiv Slovenije.
- Dobro je krenulo, samo da se tako nastavi. Nije mi na prvom mestu da baš ja postignem gol, već da ekipa pobedi, ali naravno da mi je drago kada se i ja upišem u strelce.
I pored pogotka Jovetića, mladi „sokolovi“ su ipak poraženi od vršnjaka iz Slovenije.
- Odigrali smo mnogo slabije nego protiv Bugarske i zato smo pretrpeli poraz. Ne treba mnogo da se sekiramo, jer ovo je samo prijateljska utakmica, na kojoj je selektor Vlaisavljević isprobavao razne kombinacije za nareni meč u kvalifikacijama protiv Engleske. Pored toga u timu nije bilo ni Simona Vukčevića. Do meča sa Englezima je ostalo dovoljno vremena da ispravimo stvari koje nisu valjale na prošloj utakmici. Siguran sam da ćemo pružiti mnogo bolju partiju i potruditi se da napravimo iznenađenje.
Jovetić se već okrenuo narednom meču sa Banatom, koji se igra u nedelju.
- Na meču protiv Slovenije dobio sam jedan udarac, ali nije ništa ozbiljno. Juče sam trenirao sa ekipom i biću spreman za nedelju. Očekujem da Partizan protiv Banata nastavimo seriju pobeda i da i posle trećeg kola ostanemo na vrhu tabele - dodao je Jovetić.
Bio sam na planinu Taru.Nema školjki ali ima kupinaFLUID:Vidi, vidi, Vanjor je stigao. Dobro se vratio. I gde su te školjke i morski ježevi?)

Ajde već jednom da donesu odluku ko je predednik Partizana da se Tomić i Petrić više ne zlopate i da ne znaju ni sa kime sarađuju ni koja ovlašćenja imaju. Napokon da se sredi situacija jer Bjeković postaje penzioner, a Zeka će odskakutati u nepoznatom pravcu.U Humskoj odlučuju o predsedniku
Babović na čelu Partizana
Autor: A. Anđelić | 26.08.2007 - 00:01
Milija Babović će biti novi predsednik Partizana, saznaje „Blic“. Odlučujući faktor za pristanak uspešnog srpskog biznismena da preuzme vodeću funkciju u Humskoj jeste zahtev doskorašnjeg direktora Nenada Bjekovića za odlazak u penziju.
![]()
Javna je tajna da budući predsednik i bivši direktor Partizana nisu bili u sjajnim odnosima i Babovićev pristanak je bio uslovljen odlaskom Bjekovića iz kluba. Naime, Bjeković je 15. maja pred bivšim Upravnim odborom podneo ostavku na mesto sportskog direktora, koja je prihvaćena, ali mu je istovremeno ponuđeno mesto savetnika predsednika za sportska pitanja. Bivši direktor je rekao da će razmisliti o tom predlogu, a u međuvremenu je zadržao kancelariju u klupskim prostorijama na stadionu, tako da se na prvi pogled nije mnogo toga promenilo. Zahtevom za penziju, situacija se potpuno promenila.
Dolazak Babovića na predsedničku funkciju trebalo bi da Partizanu donese mnogo stabilniju finansijsku situaciju, jer bi uz Babovića u Upravni odbor trebalo da dođu novi ljudi koji bi uneli svoj kapital u klub. Ideja generalnog sekretara Žarka Zečevića, koji je podneo ostavku i posle Izborne skupštine namerava da se potpuno povuče, jeste da crno-belima u narednom periodu prodaja fudbalera ne bude glavni izvor prihoda. Zbog toga je prošlog decembra na čelo tima iz Humske stigao Nenad Popović, međutim, prihodi od sponzora nisu bili onakvi kako su se u Partizanu nadali, i došlo je do razlaza.
Prema informacijama do kojih smo došli, budući predsednik će razdvojiti mesta predsednika Skupštine od funkcije prvog čoveka Upravnog odbora, a dolaskom Babovića otvoriće se vrata i za bivše asove poput Sava Miloševića i Slaviše Jokanovića. Što se tiče sadašnjih funkcionera, ne treba očekivati radikalne promene. Ivan Tomić će skoro sigurno ostati na sadašnjem mestu, samo što više neće biti vršilac dužnosti, već sportski direktor. Sadašnji zamenik Žarka Zečevića, Gordan Petrić će preuzeti mesto generalnog sekretara, ali će ta funkcija posle promene statuta kluba izgubiti sadašnje ingerencije, koje su praktično bile neograničene.
Cela priča o dolasku Milije Babovića trebala bi da bude završena na sutrašnjoj sednici Skupštinskog i Upravnog odbora, koji će izaći u javnost s tim predlogom. Predlog bi trebalo da izglasa Izborna skupština, koja će najverovatnije biti sazvana u toku iduće nedelje.
-------------------------
Danas protiv Banata
Partizan će, posle dva gostovanja, večeras (19.30) imati premijeru u Meridijan superligi pred svojom publikom, a u goste crno-belima dolazi Banat. U predigri ove utakmice (16.45) sastaće se kadeti Partizana s vršnjacima Real Madrida. Cena ulaznica za južnu tribinu na ovom meču iznosi 200, a za istočnu i zapadnu tribinu 400 dinara. Gledaoci koji dođu do kraja prvog poluvremena utakmice kadeta moći će besplatno da uđu na stadion.
:razz: 24.08.2007. 16:14
Moreira, Juca, Vitor Hugo i Diarra u Crno - belom butiku
Partizan je u ovoj sezoni doveo nekoliko stranih igrača, Portugalaca Moreiru, Brazilce Jucu i Vitora Huga, kao i Senegalca Diarru.
Na terenu su pokazali kvalitet, ali njihovo ponašanje van terena i sve veća popularnost u javnosti rezultirala je proširenjem asortimana crno - belog butika, koji je obogaćen novim proizvodima tj. brendiranim majicama pomenutih igrača.
U dogovoru sa Moreirom, Jucom, Vitorom i Diarrom kreirane su majice sa natpisom “Volim Partizan” na portugalskom i francuskom jeziku, dok za Jucu nije bilo dileme, broj 8 i nadimak koji su navijači Partizana sa odusevljenem prihvatili ; O Bombardiero Brasileiro do Partizan (Partizanov bombarder iz Brazila). Za majicu Vitora Huga iskorisćen je specifican autogram sa smajlijem.
Obzirom da je akcija marketiranja fudbalera prva akcija ove vrste u marketingu fudbalskih klubova u Srbiji, pozivamo sve kojima je Partizan u srcu da daju svoj komentar i eventualne predloge za brendiranje i marketiranje ostalih igrača FK Partizan.
Komentare i predloge možete da šaljete na email: marketing@partizan.co.yu
Majice su kreirane u saradnji sa "Modnim Studiom Gajić", a mogu se kupiti po promotivnoj ceni 1.500 dinara u crno - belom butiku na stadionu i crno - belom butiku na Terazijama.
Za druge se navija Partizan se voli!
Marketing FK Partizan
Foto izveštaj:
![]()
![]()
Samo toliko...Alex.L:Pa valjda Žuka i Ugo odnosno Moreira i Diara imaju iste majice, samo drugačije natpise.