FLUID
Poznat
- Poruka
- 7.917
:shock: Navedi negde da si u svetu video da onaj ko vodi navijanje sedi na vrhu tribine! :? Kad budeš to video a ti onda idi kod vođa navijača pa preloži, kaži da si video to tamo i tamo i da misliš da tako treba.pagi:neke od stvari koje me nerviraju kod mog kluba:
- to sto vodje navijaca stoje dole kod ograde, i onda zapocnu pesmu i nista se ne cuje u gornjim redovima juga, svi naculje usi kao bolidi da bi prepoznali pesmu, a oni se dole deru nesto "pevajte da vam ne bi dosli gore"...po dodji gore kretenu...kad bi uopste znao kako se prostiru zvucni talasi otisao bi na najvisu tacku juga, i tu zapocinjao pesmu,da te svi cuju...uzas
A šta bi ti za koreografiju? Da nećeš možda konfete i prskalice? Još bi nam onda samo falile novogodišnje kape.pagi:- navijacka koreografija je uzas...nadam se da je vise do para problem nego do ideja...inace bio sam na utakmici protiv rijeke na istoku pre par godina,i idu neki klinci dele balone, crne i bele, nose ogromnu kutiju, tek kaze jedan drugom (bas kod mog sedista) "daj bolje da sakrijemo, pa sutra prodamo na pijaci"...lol

Ne vidi se pomak u funkcionisanju jer ti ne vidiš. Samo pogledaj način kako se prate potencijalna pojačanja što je urodilo plodom. Menjaja se struktura kluba u hodu. Sada mesto generalnog sekretara više neće imati onolika ovlašćenja koja je imao Zečević. Razbija se taj monopolistički položaj jedna funkcije. Nemoj da pričaš kad ne znaš i ne pratiš.pagi:- a sto se uprave tice, najvise me nervira sto se ne vidi nikakav pomak u funkcionisanju, sve je isto kao pre 15god...a tada smo bili u komunizmu...i dalje na stadionu ne mozes da kupis normalan sok, nosis novine da bi seo na sediste...semafor je cudo tehnike bio pre 50god...
A to što ti tražiš sok na stadionu, takve ljude ne mogu da razumem. Dođeš da odgledaš tvoj voljeni tim tih sat i po + pauza, a tebi je stalo do soka.

Klub je do skoro dugovao neke pare igračima, a ti tražiš novi semafor.

Od ovih tvojih predloga bi se osvrnuo na ovo u vezi marketinga i delom u vezi medija.pagi:imam par predloga:
- svaki ozbiljan fk ima ozbiljnu marketinsku agenciju iza sebe, ne znam da li je mi imamo, ali tu nesto ne funkcionise...
bile su ideje o pfc tv...to je super ideja, ali ne da bude 24 sata o partizanu, sa sve nekim glupostima, i reprizama...vec da se iznajmi na nekoj stanici par sati nedeljno, u kojima ce se emitovati profesionalno snimljene vesti,reportaze i sl o partizanu...
Marketinška agencija ne funkcioniše? :shock: Zašto stičem utisak da ti ništa ne pratiš što se tiče Partizana?
Da li i ovo nije marketing http://shop.011shop.co.yu/user/category.jsp?f_cat_id=66&f_shop_id=9&f_lang_id=1 ?????????????????????????????????
Šta bi ti hteo? Da ti dođu na vrata i nude sve ovo što možeš da vidiš na tom linku?

A da ne pominjem i humanitarne akcije gde učestvuju Partizanovi igrači, kao što je davanje krvi, obilazak raznih domova i sl. itd. Prošle sezone su gosti Partizana bila i deca sa Kosova, što je jedan lep gest.
A klubovi prijatelja i navijača Partizana...???

Partizan ima svoju radio-stanicu - MIP radio, kao i svoj časopis "Samo Partizan". Šta je to nego marketing???KLUBOVI PRIJATELJA I NAVIJAČA FK PARTIZAN
"Dobro došli u crno - beli svet"
Od osnivanja do danas, neodvojni i dragoceni deo Partizana su i njegovi navijači. Njihova želja da budu što bliže klubu, kao i uzvratna želja Partizana da što tešnje sarađuje sa njima, ostvarena je kroz formiranje klubova prijatelja.
Rezultat ovakve saradnje u 2005. godini je još osam novoosnovanih klubova prijatelja - Smederevo, Inđija, Jagodina, Ruma, Babušnica, Herceg Novi, Nova Pazova i Kraljevo, sa preko 4.000 članova.
U pripremi je formiranje klubova prijatelja u Kačarevu, Krupnju, Vranju, Zvorniku, Novom Beogradu, Soko Banji, Milićima (Republika Srpska), Bleljina (Republika Srpska), Vukovar (Hrvatska)..., koji će do kraja ove godine dobiti status punopravnih klubova prijatelja FK Partizan.
Saradnja sa klubovima prijatelja proširuje se svakodnevno i obogaćuje raznovrsnim sadržajima od kojih posebno treba izdvojiti promotivne aktivnosti za 4. oktobar - dan osnivanja Partizana, nagradne igre i prikazivanje filmskog materijala iz istorije kluba preko lokalnih TV stanica, gostovanje veterana Partizana u gradovima gde se formiraju klubovi prijatelja, organizovanje velike nagradne igre u kojoj učestvuju svi članovi kluba prijatelja itd.

Partizan ima svoju web televiziju gde možeš ako se pretplatiš da pratiš sve utakmice sa Stadiona Partizana, kao i da pregledaš arhivu. A tu je i MIP radio ako ne hvataš frekvenciju tog radija antenski.Fudbalski klub Partizan ima stalna glasila: časopis "Samo Partizan", koji izlazi četiri puta godišnje i radio-stanicu MIP.
"Samo Partizan" je list velikog formata, izuzetne tehničke opreme i grafičkog dizajna koji kreira veliki majstor posla Slobodan Mašić.
MIP radio u svom programu ima niz originalnih priloga o FK Partizan, ali i o ostalim klubovima našeg Sportskog društva.
Svake jeseni FK Partizan izdaje publikaciju kojom predstavlja snage kojima raspolaže, planove i sportske i poslovne ambicije pred početak fudbalske sezone.
Kažeš nema marketinške agencije? Siguran si? Znam da nisi.

Sreća pa sam naučio sva slova.pagi:...e jos kad bi neko imao ovo da procita...