Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
АЈМО ПАРТИЗАН
Gde???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
АЈМО ПАРТИЗАН
Znači neverovatno!!! Ej bre, pred svaku utakmicu se plasira priča da nekog traže, nekog navodno prodajemo.29. jul 2009. | Izvor: B92, Bild
Herta želi Gavrančića
![]()
Predstavnici berlinske Here posmatraće Gorana Gavrančića na meču kvalifikacija za Ligu Šampiona između APOEL-a i Partizana.
Kako piše nemački ’Bild’, Herta je zainteresovana da dovede štopera ’crno-belih’ Gorana Gavrančića, čime bi se popunila rupa u odbrani odlaskom Josipa Šimunića u Hofenhajm. Istovremeno, Herta u proseku ima najnižu odbranu u Bundesligi i Šimunić je bio jedini igrač koji je bio visok preko 190cm, tako da je dovođenje visokog štopera prioritet za četvrtoplasirani tim prošlogodišnje Bundeslige.
Kapiten Herte Arne Fridrih potvrdio je da je klubu neophodno pojačanje u odbrani.
„Posle odlaska Šimunića, potreban nam je štoper koji je visok preko 190 centimetra“, rekao je Fridrih.
Nemački list veruje da bi cena za Gorana Gavrančića bila ispod milion evra pošto iskusnom štoperu ugovor sa Partizanom ističe 31. decembra 2009. godine.
Gavrančić je pre Partizana osam godina igrao za Dinamo iz Kijeva, a za reprezentaciju je odigrao 27 utakmica.
U slučaju prelaska u Hertu, Gavrančić bi bio treći Srbin u berlinskom klubu posle Gojka Kačara i Nemanje Pejčinovića, koji će naredne godine nastupati kao pozajmljen igrač.
---
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2009&mm=07&dd=26&nav_id=373319
Ivan Tomić je jasno rekao da može da ide samo Obradović, a da ulaskom u LŠ ne bi morao niko jer bi se finansijska situacija onda popravila i zatvorila finansijska konstrukcija. Ali jok, ovi novinari moraju da pišu nešto i kvare atmosferu.

Gde???

FLUID:Prošle godine sa ovom istim timom Apoela na Kipru Šalke je igrao 1:1.

E onda je bilo 1:1 u Nemačkoj. Znam da je jedan rezultat bio je 1:1.Da ne bude posle da mi izmisljamo.
http://www.uefa.com/competitions/uefacup/history/season=2009/round=15284/match=303933/index.html
E onda je bilo 1:1 u Nemačkoj. Znam da je jedan rezultat bio je 1:1.

Šta ti nije jasno? Znam da je bilo u jednoj utakmici 1:1, a u drugoj 1:4. Samo nisam znao da je Šalke igrao kući 1:1.
Šta ti nije jasno? Znam da je bilo u jednoj utakmici 1:1, a u drugoj 1:4. Samo nisam znao da je Šalke igrao kući 1:1.

hteo sam da sacekam kraj utakmice, da proverim, pa da ti kazem da su igrali 1:1 zato sto su u prvoj dobili 4:1... e, moje trube.. znaci, ovo je sramota... ako nekoga ne mrzi, neka se vrati kroz novine danas, da vidi samo naslove te unapred dobijene utakmice na kipru... apoel je truba ekipa... branili su se i iz dve greske dali dva gola... jos smo mi imali srece posto su promasili jos jednu ili 2 odlicne sanse... sutevi sa 20 metara.... sve u svemu, pamtim odlicno jos uvek utakmicu protiv bajerna iz minhena, gde je bilo 0:3 u Bgdu... postava sa srednjim redom Sasa Ilic, Sasa Ivic... i onu bezvoiljnost... na to me je veceras podsecala ova utakmica... zaista ne znam kako to da nazovem... znam da bi' ih ja sad sve redom sad ispljuvao u svlacionici... i oduzeo im platu mesecnu... bez da iko sme rec da kaze.... ne zato sto su izgubili, nego zato sto su toliko lajali kako ce vec danas sve da bude gotovo... Jokanovic je, ipak, prevelika ***** za to... posle vecerasnje utakmice, izvinjavam se svima koji nisu verovali u njega... bili su u pravu... sa sve izmenama u vidu fejse, knezevica i bogunovica... koji su uneli neverovatnu promenu u igri, kao sto smo mogli da primetimo... sve u svemu.. tuga, cemer i jad...