ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
29. jul 2009. | Izvor: B92, Bild
Herta želi Gavrančića
12046487614a701cbac0c39691191274_big.jpg

Predstavnici berlinske Here posmatraće Gorana Gavrančića na meču kvalifikacija za Ligu Šampiona između APOEL-a i Partizana.

Kako piše nemački ’Bild’, Herta je zainteresovana da dovede štopera ’crno-belih’ Gorana Gavrančića, čime bi se popunila rupa u odbrani odlaskom Josipa Šimunića u Hofenhajm. Istovremeno, Herta u proseku ima najnižu odbranu u Bundesligi i Šimunić je bio jedini igrač koji je bio visok preko 190cm, tako da je dovođenje visokog štopera prioritet za četvrtoplasirani tim prošlogodišnje Bundeslige.

Kapiten Herte Arne Fridrih potvrdio je da je klubu neophodno pojačanje u odbrani.

„Posle odlaska Šimunića, potreban nam je štoper koji je visok preko 190 centimetra“, rekao je Fridrih.

Nemački list veruje da bi cena za Gorana Gavrančića bila ispod milion evra pošto iskusnom štoperu ugovor sa Partizanom ističe 31. decembra 2009. godine.

Gavrančić je pre Partizana osam godina igrao za Dinamo iz Kijeva, a za reprezentaciju je odigrao 27 utakmica.

U slučaju prelaska u Hertu, Gavrančić bi bio treći Srbin u berlinskom klubu posle Gojka Kačara i Nemanje Pejčinovića, koji će naredne godine nastupati kao pozajmljen igrač.
---
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2009&mm=07&dd=26&nav_id=373319
Znači neverovatno!!! Ej bre, pred svaku utakmicu se plasira priča da nekog traže, nekog navodno prodajemo. :dash: Ivan Tomić je jasno rekao da može da ide samo Obradović, a da ulaskom u LŠ ne bi morao niko jer bi se finansijska situacija onda popravila i zatvorila finansijska konstrukcija. Ali jok, ovi novinari moraju da pišu nešto i kvare atmosferu. :evil: :evil: :evil:
Gavran ne ide nigde! Prvo zbog toga što se u Partizanu računa na njega jer njegovim odlaskom bi u odbrani imali mali broj igrača, s obzirom da se evo i Krstajić povredio. Drugo, nema potrebe za prodajom, a ako bude imalo potrebe ide Obradović i njegov transfer je dovoljan.

moje vidjenje utakmice posle prvog poluvremena... apoel se skroz usredsredio na odbranu i sredinu terena i ne moze da nam da gol jos 3 utakmice da igramo ovako... ako se izuzme neka greska odbrambenih igraca koji su, zaista, strasno neozbiljni... Stevanovic, cak i posle zutog kartona, previse agresivan... rizikuje jako mnogo da do kraja dobije i drugi zuti... nadam se da ce ga Jokanovic spustiti malo na zemlju sad... Djordjevic i Gavrancic sasvim korektno obavili pos'o... Obradovic, vidi se da je ispao iz forme... Petrovic ispod svog nivoa... ono sto me je i plasilo jeste da se ne pogubi u prvoj jacoj utakmici... to mu se desava upravo sad... Tomic, los... ocekivano... posle svih onih intervjua proteklih dana u novinama i televiziji, kako cemo dobiti sa 2:0 najmanje, a on ce dati gol... da ne pricam o iscrpljenosti koja se javila posle 35 minuta igre... mislim da Vujevic mora na poluvremenu u igru... ilic se takodje poprilicno uklopio u sivilo koje je predvodjeno Moreirom i Kleom, koji je, takodje, proteklih dana u novinama forsiran vise i od Etooa ili Ronalda... Diara je imao dve dobre sanse (ona treca je bio cist ofsajd) i pored nedosudjenog penala za njih (kada je Stevanovica lopta udarila u ruku), nista se nije desilo... misljenja sam da, ako udju sa malo vecim mudima u igru i ne izigravaju zvezde, dace 3 gola apoelu jer, realno, kiprani nisu nista posebno... nadam se da nece cekati da se sve zavrsava u Beogradu jer kad je jedna utakmica u pitanju, svasta moze da se desi...
znaci, da sam trener Partizana, izbacio bi' Tomica, ubacio Vujevica i cekao zadnjih 15 minuta da u igru udje i Washington, umesto Klea, pa da pokusa da glavom spusti neku loptu Diari... ne bi poremetilo mnogo igru u odbrani i na sredini, al' mislim da bi unelo pometnju u njihovu postavku, jer je ocigledno da oni najvise paznje pridaju sredini terena, koja bi se u tom slucaju preskocila..

Ma kad hoće da stoje na terenu neka gube! Šta očekivati kad misle da mogu na taj način nešto da urade? Dva gola razlike je mnogo i prema prikazanom možda i previše, ali kad protivnik iskoristi svoje šanse poraz je neminovan. U revanšu ako se ne opamete i krenu bez kalkulacija biće jako teško, ali ja i dalje verujem u prolaz dalje i NARAVNO idem u Jug.

Jokane nabi u dupe tu diplomu zajedno sa onima koji su ti je dali (Vermez, Dule i Ljupko)
Vasington ti na klupi, mi celo drugo poluvreme gadjamo Dijaru koji je metar i sumska jagodica u glavu sa 50 metara, kakvog to smisla ima, krila su ti potpuno zatvorena kao i Moreira, nemoguce je da ni Dijari ni Kleu ne pada na pamet da se ubace po krilu i naprave visak
kakav raspad protiv jedne solidne ekipe, ali ne posebno kvalitetne
mi smo vracali protiv QPR 6-2 u BG, moze da se vrati i ovo, ali sa Jokanom tesko

hteo sam da sacekam kraj utakmice, da proverim, pa da ti kazem da su igrali 1:1 zato sto su u prvoj dobili 4:1... e, moje trube.. znaci, ovo je sramota... ako nekoga ne mrzi, neka se vrati kroz novine danas, da vidi samo naslove te unapred dobijene utakmice na kipru... apoel je truba ekipa... branili su se i iz dve greske dali dva gola... jos smo mi imali srece posto su promasili jos jednu ili 2 odlicne sanse... sutevi sa 20 metara.... sve u svemu, pamtim odlicno jos uvek utakmicu protiv bajerna iz minhena, gde je bilo 0:3 u Bgdu... postava sa srednjim redom Sasa Ilic, Sasa Ivic... i onu bezvoiljnost... na to me je veceras podsecala ova utakmica... zaista ne znam kako to da nazovem... znam da bi' ih ja sad sve redom sad ispljuvao u svlacionici... i oduzeo im platu mesecnu... bez da iko sme rec da kaze.... ne zato sto su izgubili, nego zato sto su toliko lajali kako ce vec danas sve da bude gotovo... Jokanovic je, ipak, prevelika ***** za to... posle vecerasnje utakmice, izvinjavam se svima koji nisu verovali u njega... bili su u pravu... sa sve izmenama u vidu fejse, knezevica i bogunovica... koji su uneli neverovatnu promenu u igri, kao sto smo mogli da primetimo... sve u svemu.. tuga, cemer i jad...

hteo sam da sacekam kraj utakmice, da proverim, pa da ti kazem da su igrali 1:1 zato sto su u prvoj dobili 4:1... e, moje trube.. znaci, ovo je sramota... ako nekoga ne mrzi, neka se vrati kroz novine danas, da vidi samo naslove te unapred dobijene utakmice na kipru... apoel je truba ekipa... branili su se i iz dve greske dali dva gola... jos smo mi imali srece posto su promasili jos jednu ili 2 odlicne sanse... sutevi sa 20 metara.... sve u svemu, pamtim odlicno jos uvek utakmicu protiv bajerna iz minhena, gde je bilo 0:3 u Bgdu... postava sa srednjim redom Sasa Ilic, Sasa Ivic... i onu bezvoiljnost... na to me je veceras podsecala ova utakmica... zaista ne znam kako to da nazovem... znam da bi' ih ja sad sve redom sad ispljuvao u svlacionici... i oduzeo im platu mesecnu... bez da iko sme rec da kaze.... ne zato sto su izgubili, nego zato sto su toliko lajali kako ce vec danas sve da bude gotovo... Jokanovic je, ipak, prevelika ***** za to... posle vecerasnje utakmice, izvinjavam se svima koji nisu verovali u njega... bili su u pravu... sa sve izmenama u vidu fejse, knezevica i bogunovica... koji su uneli neverovatnu promenu u igri, kao sto smo mogli da primetimo... sve u svemu.. tuga, cemer i jad...

де си бре риле:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back