dulebass
Domaćin
- Poruka
- 3.336
meni se uopste ne svidja sto su prodali Stevanovica... decko je dobro pokrivao celu stranu i znao je da uputi centatsut... dao je i par gola, sto je za odbrambenog igraca sasvim dovoljno... tvrdim da bi ga za godinu dana prodali bar duplo skuplje a pitanje je koliko od transfera ide klubu.... ne svidja mi se ideja o kojoj neki pricaju a to je da Djordjevic predje na desnu stranu i da pokriva... spor je... ne svidja mi se uopste sto prodaju igrace ako vec nisu u finansijskoj krizi...
sa druge strane, jako mi je drago sto su Diari stavili do znanja da je igrac Partizana i da nece da ga prodaju ako nije u interesu kluba... to je dobro da se njemu zapuse usta i da se spusti na zemlju (priznajem da me je bas razocarao svojim ponasanjem!) a i da pokazu drugim igracima da sa klubom nema sale.... posebno me je odusevila izjava Tomica kad je,iznerviran, izjavio da "ga niko nije terao da potpise ugovor!'... to je pravi nacin...
Da, samo sto Dijara igra lose, odnosno znatno slabije nego pre, a to nikome nije u interesu. Cujem da je Sinisa Stevanovic odlicno resenje na desnom beku. Neko na nasem sajtu spomenuo onog Kamberovica iz Sevojna. Nije ni on los.
Mene najvise plasi oodbrana. Dali smo 17 golova na 3 utakmice, ali konstantno primamo golove. Staticni su igraci prilikom prekida, a uzasno su spori.