ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a evo ostalih-15.07. 17:00 Ventspils - Dudelange
15.07. 17:30 Inter Turku - S. Tiraspol
15.07. 18:00 WIT Tbilisi - Maribor
15.07. 18:45 Levski - Sant Julia
15.07. 19:50 M. Haifa - Glentoran
15.07. 20:00 Debrecen - Kalmar
15.07. 20:00 Tirana - Stabaek
15.07. 20:15 FC Kopenhagen - Mogren
15.07. 20:30 Salzburg - Bohemians D.
15.07. 20:30 Wisla - L. Tallinn
15.07. 20:30 Zrinjski - Slovan
15.07. 21:15 Hafnarfjordur - Aktobe
EUROPSKI KUPOVI: Europe League - kvalifikacija
14.07. 20:45 50 Crusaders 0 - 0 Rabotnicki (0 - 0)
16.07. 15:00 Zestafoni - Helsingborg
16.07. 17:00 Milano Kumanovo - S. Belupo
16.07. 17:00 Naftan - Gent
16.07. 17:30 Flamurtari Vlore - Motherwell
16.07. 17:30 Zilina - Dacia Chisinau
16.07. 18:00 Din. Minsk - Tromsö
16.07. 18:00 Honka - Bangor
16.07. 18:00 Liepajas Metalurgs - Din. Tbilisi
16.07. 18:00 Sevojno - FBK Kaunas
16.07. 18:00 Zimbru - Ferreira
16.07. 18:30 Bnei Yehuda - Dinaburg
16.07. 18:30 M. Donetsk - MTZ-RIPO
16.07. 18:45 Skonto Riga - Derry City
16.07. 19:00 Anorthosis - Fk Petrovac
16.07. 19:00 Cherno More - Iskra-Stal Ribnita
16.07. 19:00 Elfsborg - Haladas
16.07. 19:00 Rosenborg - Karabakh
16.07. 19:00 Sigma Olomouc - Fram
16.07. 19:00 Suduva - Randers
16.07. 19:00 Vetra - HJK Helsinki
16.07. 19:15 Rapid Vienna - Vllaznia
16.07. 19:15 Sturm Graz - Siroki Brijeg
16.07. 19:30 Aalborg - Slavija Sarajevo
16.07. 19:30 Basel - Santa Coloma
16.07. 19:30 Omonia - HB Torshavn
16.07. 19:30 Steaua Bucharest - Ujpest
16.07. 19:30 Tobol Kostanay - Galatasaray
16.07. 20:00 Differdange - Rijeka
16.07. 20:00 Gorica - Lahti
16.07. 20:00 Legia - Ol. Rustavi
16.07. 20:00 Velenje - CZ Beograd
16.07. 20:05 Brondby - F. Tallinn
16.07. 20:15 FK Sarajevo - Trnava
16.07. 20:30 Falkirk - Vaduz
16.07. 20:30 Juvenes/Dogana - Polonia W.
16.07. 20:45 Breda - Grandzasar Kapan
16.07. 20:45 St. Patricks - Valletta
16.07. 21:15 KR Reykjavik - Larissa

Ocekivan rezultat , vidi se da Kleo predstavlja dobro pojacanje , Ilic je potvrdio da na mestu krilnog igraca je veoma dobar,cvrst,jak u duelima i svakako korisniji nego Ljajic , Krstajic stabilan pozadi , jak u skoku jedini hendikep desni bek , vidi se da mali Stevanovic jos nije za jace utakmice , treba da se kali kroz domace prvenstvo a ne kvalifikacije za ligu sampiona , bice interesantno videti raspored u poslednjoj liniji kada zaigra Obradovic i ko ce biti pomeren na desni bok ,u svakom slucaju nevezano za slabasni Ril ohrabrujuci start sezone za Partizan

Ocekivan rezultat , vidi se da Kleo predstavlja dobro pojacanje , Ilic je potvrdio da na mestu krilnog igraca je veoma dobar,cvrst,jak u duelima i svakako korisniji nego Ljajic , Krstajic stabilan pozadi , jak u skoku jedini hendikep desni bek , vidi se da mali Stevanovic jos nije za jace utakmice , treba da se kali kroz domace prvenstvo a ne kvalifikacije za ligu sampiona , bice interesantno videti raspored u poslednjoj liniji kada zaigra Obradovic i ko ce biti pomeren na desni bok ,u svakom slucaju nevezano za slabasni Ril ohrabrujuci start sezone za Partizan

е баш тако

Odlicno odradjeno............
jako mi se svidela igra Partizana veceras bez obzira na kvalitet i rang protivnika imalo je sta da se vidi....
Kleo je fenomenalno igrao,postigao jedan gol i imao je nekoliko sjajnih suteva i driblinga,to nam je najace pojacanje iako bas nisam gotivio Klea.........,Ilic je fenomenalno igrao i sve vise i vise me odusevljava....Sto se tice same igre jako mi se svidelo funkcionisanje odbrane,Gavrancic i Djordjevic dobro funkcionisu....primetio sam da je i dodavanje preciznije i lepse....
na to ne utice mnogo kvalitet protivnika ;)
Bilo je i sjajnih akcija...........i moze se reci da je ovaj rezultat na neki nacin i ocekivan...
A teren na kome su igrali je odlican......
mislim sta reci.................cekamo laganicu u Beogradu 23. i pravac dalje u nove pobede

SVAKA CAST GROBARIMA KOJI SU DOSLI DA BODRE NAS TIM!
Njihova podrska je svakako imala svoj uticaj!

Poslednja izmena:
@general dushan
koju si ti utakmicu gledao, pitam se bas... he... sto se tice odbrane koja dobro funkcionise, da te podsetim da je ril sinoc imao dve stopostotne sanse... a ril je amatarski klub... ponavljam... amaterski klub ciji su igraci do kraja utakmice trcali podjednako kao igraci Partizana... ocekivao sam da ih igraca Partizana iskidaju u poslednjih 20 minuta samo na snagu, ali se plasim koliko su oni fizicki spremni... podizanja kondicije kasnije ne moze da bude, ako bude bilo ritma sreda-subota... Djordjevic, jednostavno, ne trci dovoljno... i ono vracanje lopti njemu je totalna greska i nepotrebno.... nije on vezni igrac... i da podsetim samo da je, pred kraj utakmice, imao 5-6 lopti preko celog terena, potpuno nepreciznih... toliko o njegovom tacnom dodavanju... s' tim da ce bilo koji igraci bilo kog profesionalnog kluba mnogo bolje zatvarati prostor samim tim sto ce mnogo vise da trce... Kleo je za dva koplja bolji od Dijare koji, ako ste sinoc primetili, jednostavno nece da mu da loptu.... posebno onu jednu kontru koju smo imali kad je Dijara sutirao spicem sa 30 metra... sto se mene tice, on bi zaista trebao na klupu da sedne... najbolji potez sinocne utakmice je bio to sto Obradovic i Fejsa nisu igrali... Raca Petrovic je igrao samsvim fino, sa par gresaka, al' valjda je to normalno na pocetku sezone.... Brana Ilic je igrac utakmice... Tomic mi nista posebno nije uradio... tvrdim da Vujevic mora pre njega da igra jer je bolji igrac... i da ovaj ulazi samo zadnjih 20tak minuta... Krstajic, posebno, i Gavrancic su odigrali sasvim pristojno... kao sto sam naglasio posle utakmice sa Rabotnickim... imamo jako dobru skok igru i mozemo da budemo jako opasni ako se igra preko bokova, ili kad su prekidi...

@rile_laki_oblak
To što je Ril imao dve 100% šanse je samo posledica opuštanja posle visokog vođstva. Ništa to nije neobično kad se igra protiv takvih amatera kakav je Ril, do opuštanja dolazi kod svakog tima kad shvati da mu je protivnik "truba". Pa nisu igrali protiv bogalja, ovi svi imaju po dve noge, dve ruke i, naravno, glavu. :mrgreen:

Nije mi jasan mali Stevanović koji se uplašio ovih Velšana. Skoro nijedno dodavanje mu nije bilo precizno. Odlazak Ivana Stevanovića u Sošo je stvorio problem u zadnjoj liniji, iako su ga mnogi napadali zbog igre smatram da je to bilo neopravdano. Dečko je igrao pouzdano. Sad čitam komentare tih istih da ne valja ovaj Stevanović i da je onaj bio bolji. E pa sad, nije nego... :roll:

Što se tiče utakmice nema tu šta da se nešto preterano radujemo. Trening kao i svaki drugi. Raduje sigurnost koju nose sa sobom, a koja je došla sa iskustvom Krstajića u zadnjoj liniji. Kad se setim kako su se svi "s one strane" smejali kada je došao Taribo Vest, kao "taj će starac da vam pomogne ali malo sutra". Među "nasmejanim" likova je bilo i onih koji su navijali za Partizan. Kasnije se svima zaledio osmeh, ali to je ipak istorija. Nju ostavljamo nekim drugima. Gledajmo mi šta ćemo posle Rila i posle onih sledećih... :D

sto se Stevanovica (novog) tice, njemu je to bila prva zvanicna utakmica, ako se ne varam... pa jos i evropska... trebace vremena da se oslobodi, al' ono sto sam uzivo video protiv rabotnickog, mislim da je dobar igrac... sto se Stevanovica (starog) tice, ja i dalje tvrdim da je greska sto je bio prodan... po meni je bolje bilo prodati Obradovica nego njega... mada sam o tome vec pisao... meni se jednostavno ne svidjaju ti padovi u igri... tako je bilo i protiv rabotnickog... ja se nadam da je to bilo samo rutinsko odradjivanje posla, ali ako se desi protiv jace ekipe, oni ce to sigurno umeti da kazne... a kad udje nervoza u tim, gotovo... opet, mislim da imamo jaci tim nego prosle godine... mada je i dalje ocigledan nedostatak jos jednog veznog igraca poput Moreire...koji ce proigravati, ako Moreiru zatvore...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back