ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vladimir Beara je Srbin Dalmatinac.. Sisic je SLO, a Isahu nije mesto na spisku posto je fazon u aljbancima i balkanskim musljimanima.. a robi je pola srbin, tako da mozete i Sinisu da stavite na spisak kao polutana ;) Krmpotic je Srbin...

a i slazem se da rasprava ide u krug tako da je bolje da se pobrise ovo :)

Poslednja izmena:
FK "Stub Srpstva":

1.Tomislav Ivkovic
2.Ivan Jurisic
3.Enes Besic
4.Goran Juric
5.Miralem Zjajo
6.Refik Sabanadzovic
7.Sanibal Orahovac
8.Sulejman Halilovic
9.Elvir Bolic
10.Sead Susic
11.Ardijan Djokaj

Izmene:

Zufer Avdija
Miralem Zjajo
Muhamed Aval Isah
Srebrenko Repcic
Husref Musemic
Mirnes Sisic
Srebrenko Repcic
Vladimir Beara
Zlatko Krmpotic
Cvijetin Blagojevic
Robert Prosinecki

Ovo je velika glupost od teme i rasprave,ali kad si vec poceo...:whistling:

Ajde, ajde........pa nije to sramota posto ste ionako JSD..........a i basket si pomesao...:rotf::rotf::rotf:

:hahaha:ih bre jugosloveni, grobari...sto ste nezgodni............Pa bratstvo i jedinstvo je valjda vasa najveca vrlina i zaista ne vidim ni jedan razlog da se stidite tog vaseg ideala..........Pa do pre par godina ste skandirali
"Tito partija - crno bela armija" a sada ne znate ko je Kujtim Salja!!!!!!!

Ja nisam nabrajao vase fudbalere po nacionalnoj niti verskoj osnovi vec sam samo sastavio partiyanovih idealnih 11 na svim pozicijama.
U ostalom, da li sam preskocio nekoga od vasih asova koji su igrali fudbal na stadionu JNA?
:hahaha:

P.S.
da sam kojim slucajem zeleo da vas zezam pomenuo bih i ubojiti kineski tandem Djija i liu

:hahaha:ih bre jugosloveni, grobari...sto ste nezgodni............Pa bratstvo i jedinstvo je valjda vasa najveca vrlina i zaista ne vidim ni jedan razlog da se stidite tog vaseg ideala..........Pa do pre par godina ste skandirali
"Tito partija - crno bela armija" a sada ne znate ko je Kujtim Salja!!!!!!!

Ja nisam nabrajao vase fudbalere po nacionalnoj niti verskoj osnovi vec sam samo sastavio partiyanovih idealnih 11 na svim pozicijama.
U ostalom, da li sam preskocio nekoga od vasih asova koji su igrali fudbal na stadionu JNA?
:hahaha:

P.S.
da sam kojim slucajem zeleo da vas zezam pomenuo bih i ubojiti kineski tandem Djija i liu

Pa vi se busate da ste "stub srpstva","srpski klub" itd,a imali ste toliko zelenih i kockastih u svojim redovima.A da ne napominjem ove "uvozne" tipa Fumasa,Suzuki...Sve veliki talneti svetskog fudbala

Pa naravno..............nabrojao samo drim tim JSD-a koji sluzi za primer svakom jugoslovenu.

Ako je Partizan bio JSD u Jugoslaviji i sta je tu tebi cudno? U Jugoslaviji postojao JSD i to je bas neverovatno. Sada kada je Srbija vise nije JSD i kraj. Ne razumem sta si hteo da izvedes time sto si napisao igrace druge vere? Jel bi trebao Real Madrid da se stidi igraca koji su igrali za njih a ima ih svih vera, boja i nacionalnosti.

Ako si dosao da zatrujes ovu temu sto ti je verovatno bio cilj onda ajde da upropastimo ovaj forum i da sada Grobari na Zvezdinoj temi pljuju sve zivo i nazivaju Zvezdase siptarima i ustasama. Iskuliraj se malo od tih gluposti nego citaj knjigu ili se obrazuj nekako, previse je zle krvi u tebi a moderator bi mogao da obrise ove gluposti koje vredjaju ne samo svakog Grobara nego i svakog normalnog coveka.

Јој бре гробари што се незгодни.............ја вас толико исхавлим због вашег југословенства (и у СФРЈ сте били једини југословенски клуб) а ви се још љутите на мене........

И да вас питам још нешто, постоји ли још неки клуб на свету чији је председник постао председник неке "пријатељске" државе???
То заиста не може свакоме да се догоди..........

Недам се да се нећете наљутити и због ове велике похвале?

Vracarac ae malo odjeebi ;)
Idi proslavi Djurdjevdan kako dolikuje.....:)
Cemu sad ova rasprava????

Што си ти неки нервозан човек...............ја хвалим ваше југословенство и пуну подршку братству и јединству а ти ме вређаш...............како ли би се тек наљутио да те назовем српским националистом?

Што си ти неки нервозан човек...............ја хвалим ваше југословенство и пуну подршку братству и јединству а ти ме вређаш...............како ли би се тек наљутио да те назовем српским националистом?

Hmmm...zaboravih i ja vas da pohvalim vase jugoslovenstvo....ipak nije mala stvar dati klubu ime PETOKRAKA (zvezda) ;) ........nastali ste na temeljima kluba FK Jugoslavija...:) ....svaka cast...
Ali drzava vam nije ostala duzna :) ....
nagradili su oni vas ,itekako...:)

General [email:
Dus@n;13794308]Hmmm...zabora[/email]vih i ja vas da pohvalim vase jugoslovenstvo....ipak nije mala stvar dati klubu ime PETOKRAKA (zvezda) ;) ........nastali ste na temeljima kluba FK Jugoslavija...:) ....svaka cast...
Ali drzava vam nije ostala duzna :) ....
nagradili su oni vas ,itekako...:)

Па наравно...........али ипак смо ту негде иза вас..............нисмо имали ту привилегију да постанемо ЈСД нити да наш председник касније постане председник неке суверене државе.......Еееееееееј, није то мала ствар........А и сами смо морали да правимо стадион, ЈНА нам није много помогла.

Јој бре гробари што се незгодни.............ја вас толико исхавлим због вашег југословенства (и у СФРЈ сте били једини југословенски клуб) а ви се још љутите на мене........

И да вас питам још нешто, постоји ли још неки клуб на свету чији је председник постао председник неке "пријатељске" државе???
То заиста не може свакоме да се догоди..........

Недам се да се нећете наљутити и због ове велике похвале?

Pa da pohvalim i ja vas,kao jednu od ekipa,cije je bivse rukovodstvo,odmah posle odlaska iz fotelja,naslo s' one strane rostilja

Па наравно...........али ипак смо ту негде иза вас..............нисмо имали ту привилегију да постанемо ЈСД нити да наш председник касније постане председник неке суверене државе.......Еееееееееј, није то мала ствар........А и сами смо морали да правимо стадион, ЈНА нам није много помогла.

E da.....
lepo je sto se originalni....to mi se jako svidja :)
Naziv Delije,nigde nikad nije postojao ...:)
A da......i Marakanu ste samo izgradili od temelja pa do "krova" :D
pohvalno,nema sta..
A i svidja mi se to sto ste imali dosta navijackih grupa u Kroaciji :)

Poslednja izmena:
E da.....
pohvalno,nema sta..

ispravka, rupu su iskopali :lol:
ima ona stara, zasto Marakana ne moze da se srusi? Zato sto se rupa zatrpava:hahaha:

E da.....
pohvalno,nema sta..

Pa to ti i ja kazem..........samo sam ljubomoran sto mi nismo uspeli da zasluzimo casni naziv JSD......a i ni jedan nas predsednik nije uspeo da postane predsednik neke drzave...

picture.php

:per:
Зашто на слици нема просторије са туш кабинама?
Мислите о томе :per:

Пошаљи СМС на број 2344 и донирај...За свега 100 динара можеш и сам учествовати у циркусу од овог циганског клуба.
picture.php
picture.php
picture.php

:per::per::per::per::per::per::per::per::per::per::per::per::per::per::per::per::per::per::per::per::per:

Нова акција "НОВИ ГРБ ЗА НОВИ ПОЧЕТАК"
picture.php

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back