Rakar
Zainteresovan član
- Poruka
- 234
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Stevanović se ne šali, kazne samo pljušte
Zbog nepoštovanja Pravilnika o ponašanju kažnjeno već tri igrača Partizana. Kašnjenje na večeru 100 evra!
Nedavno je trener Partizana, Goran Stevanović, podelio igračima Pravilnik o ponašanju, ali izgleda da ga nisu shvatili ozbiljno.
To su na svojoj koži najbolje osetili Aleksandar Radosavljević i Marko Lomić koji su zbog kašnjenja na večeru kažnjeni sa po 100 evra.
"Nema ljutnje. takva su pravila. Zakasnio sam i platiću 100 evra", kaže Marko Lomić.
Kaznu je morao da plati i Nemanja Tomić.
"Zakasnio sam samo minut, na neki trening ili istezanje, ali sam morao da platim 100 evra", jada se Tomić.

Подршка лее,за ухапшене Гробаре,не дајте се браћо наша,с'вама смо до победе.Гробарио леее,ајмо сви још гласније,нек' се овом песмом сруше црно-беле ћелије!!! СЛОБОДА ГРОБАРИМА!!
ako ovde pricas o podrsci onima koji su uhapseni zato sto su ubili Tatona, ti si decko skroz bolestan i treba ti lecenje... .
koja odvala...Udri Plavi po dzepu ramazene zvezdice![]()
Ejh?koja odvala...
SLOBODA ZA GROBARE!
Moreira: "Čine sve da me oteraju...muka mi je od svega"
Šok u Turskoj, Moreira otvorio dušu. Nađ mu rekao da ne računaju na njega, Stevanović mu saopštio suprotnu stvar. Kaže da nije dete, da zaslužuje veći respekt i da želi da ide, pošto ga iz kluba teraju. Igrao kad mu je umrla majka, razočaran u ponašanje ljudi u klubu. Ostao samo zbog navijača.
Bomba u Humskoj. Almami Moreira je otvorio dušu. Portugalac je saopštio medijima neverovatne stvari.
„Teraju me iz Partizana. Albert Nađ mi je pred polazak u Antaliju rekao da je klub dobio ponudu, da je ona dobra i za Partizan i za mene, i da klub više ne računa na moje usluge“, šokirao je Moreira novinare.
Dakle, iako je potpisao ugovor pre nekoliko meseci, sada ne računaju na njega. Odnosno to je bila poruka uprave, to jest koordinatora, Alberta Nađa.
Novi šok ga je sačekao u Antaliji gde mu je trener Stevanović rekao da na njega računa.
„Neću da se igraju sa mnom. Ja sam odrastao čovek nisam dete. Potpisao sam novi ugovor jer sam želeo da ostanem zbog navijača, posle ovoga samo želim da napustim Partizan. Ok je, nisam dovoljno dobar za klub, ali to treba da mi saopšte ranije, ne 11 dana pre prelaznog roka“, dodaje najbolji igrač Partizana u protekle dve godine.
On dodaje da je čuo da je problem plata, ali da umesto da se njemu obrate, ljudi iz kluba pričaju sa novinarima.
„Trebalo je da porazgovaramo u četiri oka, da se dogovorimo, a ne ovako“, dodaje iznervirani Portugalac.
Moreira kaže da želi da ode jer mu je muka od svega, da jedino ugovor može da ga zadrži, ali da će, ako treba igrati i za Teleoptik. Demantuje da je njegov problem dolazak Saše Ilića.
„Voleću uvek klub i Beograd i ove sjajne navijače. Ponoviću da imam stav i da što vreme više prolazi cenim direktora Tomića. Ako je problem nastao zbog toga, žao mi je, sa 31 godinom, razmišljam svojom glavom“, zaključio je Moreira.
Na kraju je pomenuo igranje protiv Apoela, iako mu je dan ranije umrla majka. Rekao je da je to njegova odluka, ali da je mislio da zaslužuje veći respekt od strane čelnika kluba.
Vi dajte vaš komentar, naš imate u rubrici "U fokusu".
nema sta nedaj se, nego idi, ostavi trulez
sunce im pokvareno poklonice titulu nikad goroj Zvezdi, a mi cemo biti u njihovoj situaciji, mozda i goroj, u roku od godinu dana
a Sundjer Bob Stevanovic je posebna prica
Stevanović navijačima: "Ne brinite, uživaćete na proleće"
http://www.sportske.net/vest/domaci...ma-ne-brinite-uzivacete-na-prolece-14161.html