ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2018 / 2019

Da li je prvenstvo reseno na +14 za Crvenu Zvezdu?

• Da, za nase uslove to je nenadoknadiva prednost.

glasova: 5 55,6%
  • Ne, poraz u derbiju i jedan kiks ponovo otvaraju trku.

glasova: 4 44,4%

• Ukupno glasova
    9
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pise se da i vi hocete Krasica.
Krasic je rekao da zeli kod nas. Fener medjutim razmislja kako da ga se resi na najbezbolniji nacin.U narednim danima treba da padne Fenerova odluka.
Bez brige Krasic dolazi kod nas.Sad da li na pozajmicu ili ne,videcemo.
I ako ponude vise para od nas,nece to nista da odluci,covek ima para koliko hoce.
A i on zelu LS a ne LE..

Poslednja izmena:
Krasic je rekao da zeli kod nas. Fener medjutim razmislja kako da ga se resi na najbezbolniji nacin.U narednim danima treba da padne Fenerova odluka.
Bez brige Krasic dolazi kod nas.Sad da li na pozajmicu ili ne,videcemo.
I ako ponude vise para od nas,nece to nista da odluci,covek ima para koliko hoce.
A i on zelu LS a ne LE..

On je rekao da je Grobar jos ranije.

Krasiću da je do fudbala, odavno bi raskinuo ugovor i otišao negde da igra. Ovako tavori u Turskoj bez veze, ladi jaja i uzima pare nizašta. Ko zna na šta njegova igra liči i da li uopšte trenira redovno. Uostalom, ima ugovor do sledeće godine.

Kao Lane pred kraj karijere u Liverpulu. Stim sto je ovaj valjda jos uvek nije pred kraj karijere jer ima 30 godina.

Aj da vidim tekst u kome Krasic da je kaze grobar nekazem da nece doci kod vas ali sam siguan da nije grobar a jos sigurniji da tako nesto nebi izjavo...jer kad got sam cito uvek je pazljivo vago izjave i govorio da je navijac Vojvodine...kao klinac je bio navijac Zvezde ali sa 18 godina je u Vosi posto kapiten tamo doziveo najlepse trenutke i logicno da se veze za taj klub i da mu je pri srcu...Iz postovanja prema navijacima Vojvodine nije spominjo Zvezdu izmedju ostalog Vosa mu je dala sansu covek to ceni pa nije hteo da nas spominje da gura prst u oko i onako 'nabrijanim ocu reci iskomplexiranim' slaninarima...

hahahhaha gle stvarno a ja se ovde penim...znam da je ranije izjavljivo da navja samo za Vojvodinu...a imo sam info od ortaka ciji je rodjak treniro snjim Krasa mu dao prve kopacke ovaj rece Milos je Zvezdas onda su mene farbali...Kolko su pouzdane ove novine?...Ako je grobar nek je nek mu je sa srecom...

hahahhaha gle stvarno a ja se ovde penim...znam da je ranije izjavljivo da navja samo za Vojvodinu...a imo sam info od ortaka ciji je rodjak treniro snjim Krasa mu dao prve kopacke ovaj rece Milos je Zvezdas onda su mene farbali...Kolko su pouzdane ove novine?...Ako je grobar nek je nek mu je sa srecom...

I on i Lane su se prijavljivali da su navijaci Vojvodine da ne bi ispao problem sa Firmom ali u sustini obojica su premazani drugim bojama samo je bilo pitanje kada ce priznati.
Pa ne znam Puls nije neka novina tipa Kurir ili Alo pa da se ispucavaju nekim bombasticnim naslovima. A ovo je neki opusten razgovor i pitanja citalaca. Trebalo bi da je tacno.

Poslednja izmena:
Krasić je igrao za drugi tim Fenera, tako da neće biti da je baš zapušten.
Partizan ima veće šanse da ga dovede, pitanje je da li je uopšte Zvezda i u kontaktu sa njim, mada mislim da se bi on možda bolje uklopio u Zvezdinu igru nego u našu.
Neozbiljni, pa ti nas zaebavaš :D Kao da Partizan i Zvezda imaju neku igru. Na svakoj polusezoni promene pola tima, o kakvoj tu igri može da se priča.

- - - - - - - - - -

I on i Lane su se prijavljivali da su navijaci Vojvodine da ne bi ispao problem sa Firmom ali u sustini obojica su premazani drugim bojama samo je bilo pitanje kada ce priznati.
Pa ne znam Puls nije neka novina tipa Kurir ili Alo pa da se ispucavaju nekim bombasticnim naslovima. A ovo je neki opusten razgovor i pitanja citalaca. Trebalo bi da je tacno.
Daj, nije valjda da verujete da stvarno ima neko ko navija za Vojvodinu ;)

Neozbiljni, pa ti nas zaebavaš :D Kao da Partizan i Zvezda imaju neku igru. Na svakoj polusezoni promene pola tima, o kakvoj tu igri može da se priča.

Nebitno što promene, bitan je sistem.
Zvezda je uvek potencirala igru po bokovima, za razliku od nas, pošto smo mi uvek igrali uže, onu našu igru kratkih pasova.
Tako da je Krasić možda pogodniji za taj Zvezdin sistem.

P.S. To da li je Krasić Grobar ili Zvezdaš nema važnosti.
Čovek hoće da se vrati na fudbalsku scenu, zabode još neki dobar ugovor, a Partizan bi mu to omogućio kroz LŠ ili LE.
On ako dođe ovde, neće ostati duže od jedne sezone.

Ипак Звездини навијачи су и даље уз свој вољени клуб.

Звезда је живот, све остало су ситнице!

delije03.jpg

Сад знамо где је један део пензија завршио.:per:

Рекоше директни штићеници његовог преосвештенства, безгрешног и праведног Коферчета! :klap::per:

Komšija, okle pare za Krasića i Brandaa kad dugujete petnes miliona? :lol:

Не брини, скупило се на Студентском тргу последњих (пљачкашких) година...

Ako se ispostavi da je ova vest tačna,to je onda sramota !

Ако је тачно, више него срамота! :thumbdown:

... ili poslati skaute u Argentinu, Urugvaj, Kolumbiju itd. da pogledaju nekoga na preporuku... ...

Дневнице, хотели, ручкови, проводи, тра ла ла... :dash:

Nebitno što promene, bitan je sistem.
Zvezda je uvek potencirala igru po bokovima, za razliku od nas, pošto smo mi uvek igrali uže, onu našu igru kratkih pasova.
Tako da je Krasić možda pogodniji za taj Zvezdin sistem.
То је променљиво, некад Партизан игра овако, а некад Звезда. Памтим да у неким историјским сагледавањима златног доба и Партизана и Звезде, Партизан је био тај којем се приписивала игра дугим пасовима.

А сад се то мења од тренера до тренера. Знамо да је Просинечки форсирао игру кратких пасова па су га заебавали да копира игру Барселоне само што да би тако играо мораш да имаш и Барселонине фудбалере :) .

Реално, у постојећим приликама, мораш да игру поставиш сходно играчима које имаш а не обрнуто. Не можеш да играш преко крила ако у 16 немаш играча који може да удари лопту главом, и тако даље, не можеш да играш "до ноге" ако немаш играче који ни против Чукаричког нису у стању да саставе 3 паса у континуитету. Тако да прво ако можемо да набавимо неке фудбалере, па после да причамо о томе како треба да се игра.

Причамо о Красићу. По мени, погрешно је њега посматрати као обично крило. Красић је играч који уме да у трку повуче лопту напред, тиме додаје темпо нападу и отвара могућности саиграчима, то му је главна одлика. Тачно је да се при томе завлачи више на десну страну, по мени и више него што би требало, али његова главна улога је пре свега у организацији напада, а што може да се употреби и за неке варијанте по крилу, то је у његовом случају чист бонус. Проблем је што таква игра захтева врхунску физичку припремљеност, а питање је да ли Красић то има. Такође, такав играч је велики потрошач лопти, а не можеш то да приуштиш са човеком који је ван форме. Тако да то са Красићем је ризик. Верујем да би он могао да подигне форму, али за то би му требало једно 5-6 месеци, и таман када се то деси, оде он. Тако да не знам да ли је потребнији он Партизану (или Звезди) или Партизан/Звезда њему.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back