Neozbiljni pesimista
Elita
- Poruka
- 18.635
Osei je fizički izuzetno jak igrač, dobar momak, ali mislim da nije kvalitet za Zvezdu.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Krasic je rekao da zeli kod nas. Fener medjutim razmislja kako da ga se resi na najbezbolniji nacin.U narednim danima treba da padne Fenerova odluka.Pise se da i vi hocete Krasica.
Krasic je rekao da zeli kod nas. Fener medjutim razmislja kako da ga se resi na najbezbolniji nacin.U narednim danima treba da padne Fenerova odluka.
Bez brige Krasic dolazi kod nas.Sad da li na pozajmicu ili ne,videcemo.
I ako ponude vise para od nas,nece to nista da odluci,covek ima para koliko hoce.
A i on zelu LS a ne LE..
Kakve veze ima što je grobar?I Grbić je Delija pa je otišao kod vas.On je rekao da je Grobar jos ranije.
Kakve veze ima što je grobar?I Grbić je Delija pa je otišao kod vas.
Krasiću da je do fudbala, odavno bi raskinuo ugovor i otišao negde da igra. Ovako tavori u Turskoj bez veze, ladi jaja i uzima pare nizašta. Ko zna na šta njegova igra liči i da li uopšte trenira redovno. Uostalom, ima ugovor do sledeće godine.
Kao Lane pred kraj karijere u Liverpulu. Stim sto je ovaj valjda jos uvek nije pred kraj karijere jer ima 30 godina.
hahahhaha gle stvarno a ja se ovde penim...znam da je ranije izjavljivo da navja samo za Vojvodinu...a imo sam info od ortaka ciji je rodjak treniro snjim Krasa mu dao prve kopacke ovaj rece Milos je Zvezdas onda su mene farbali...Kolko su pouzdane ove novine?...Ako je grobar nek je nek mu je sa srecom...
Neozbiljni, pa ti nas zaebavašKrasić je igrao za drugi tim Fenera, tako da neće biti da je baš zapušten.
Partizan ima veće šanse da ga dovede, pitanje je da li je uopšte Zvezda i u kontaktu sa njim, mada mislim da se bi on možda bolje uklopio u Zvezdinu igru nego u našu.
Daj, nije valjda da verujete da stvarno ima neko ko navija za VojvodinuI on i Lane su se prijavljivali da su navijaci Vojvodine da ne bi ispao problem sa Firmom ali u sustini obojica su premazani drugim bojama samo je bilo pitanje kada ce priznati.
Pa ne znam Puls nije neka novina tipa Kurir ili Alo pa da se ispucavaju nekim bombasticnim naslovima. A ovo je neki opusten razgovor i pitanja citalaca. Trebalo bi da je tacno.
Daj, nije valjda da verujete da stvarno ima neko ko navija za Vojvodinu![]()
Neozbiljni, pa ti nas zaebavašKao da Partizan i Zvezda imaju neku igru. Na svakoj polusezoni promene pola tima, o kakvoj tu igri može da se priča.
Ипак Звездини навијачи су и даље уз свој вољени клуб.
Звезда је живот, све остало су ситнице!
Сад знамо где је један део пензија завршио.![]()
Komšija, okle pare za Krasića i Brandaa kad dugujete petnes miliona?![]()
Ako se ispostavi da je ova vest tačna,to je onda sramota !
... ili poslati skaute u Argentinu, Urugvaj, Kolumbiju itd. da pogledaju nekoga na preporuku... ...
То је променљиво, некад Партизан игра овако, а некад Звезда. Памтим да у неким историјским сагледавањима златног доба и Партизана и Звезде, Партизан је био тај којем се приписивала игра дугим пасовима.Nebitno što promene, bitan je sistem.
Zvezda je uvek potencirala igru po bokovima, za razliku od nas, pošto smo mi uvek igrali uže, onu našu igru kratkih pasova.
Tako da je Krasić možda pogodniji za taj Zvezdin sistem.
’Grof’ Božović godinu dana u Zvezdi
Crnogorski fudbalski trener Miodrag Božović potpisao je jednogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom sa opcijom produžetka saradnje na još godinu dana.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2015&mm=06&dd=01&nav_id=999113
Митровица цела црно бела.Verujem da ima ali da je rodjeni Novosadjanin i da je ponikao u Vojvodini. Tesko drugacije da ce navijati za Vojvodinu.