ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2018 / 2019

Da li je prvenstvo reseno na +14 za Crvenu Zvezdu?

• Da, za nase uslove to je nenadoknadiva prednost.

glasova: 5 55,6%
  • Ne, poraz u derbiju i jedan kiks ponovo otvaraju trku.

glasova: 4 44,4%

• Ukupno glasova
    9
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rade Krunić (Borac Čačak), Matos (Novi Pazar), Mirko Ivanić (Vojvodina), Milan Rodić (Zenit), Srđan Plavšić (Spartak)...Tog Matosa neznam protiv Zvezde je delovo dobro al nije ubedljivo i nisam fan tih brazilaca sa nasih livada...Krunic i Ivanic su zanimljivi igraci ali nama trebaju krilni igraci...a na gomilanje na pozicajama gde imamo Ristica i Grujica...

Opet najavljuju 'srpskog ronalda' Radonjica...ja bih ga doveo ovo mu je i poslednja sansa da napravi kaijeru vec je pred 20tom a ako dodje dolazi za dz...vazio za je za najtalentovanijeg igraca svoje generacije...
Jel iko zna sta je sa onim Jovovicem iz Sutjeske jel on potpiso odgledah njegov klip i neznam na koju foru on moze igrati u Zvezdi...

Tisi izgleda neki mnogo mlad. Ne znaš kakve legende su bili Sead Sušić, Bleki Bogićević i Srba Stamenković. Pa za njima i Milko Đurovski. :mrgreen:

Ili sam ja mlad ili si ti star :)

Čuo sam priče o Blekiju kad je ukrao autobus u pijanstvu... na pripremama reprezentacije mislim... Milko Đurovski kažu nije puno pio, ali je bio gadne naravi...

Nego jesi vidio Prosinečkog kako izgleda?

Ili sam ja mlad ili si ti star :)

Čuo sam priče o Blekiju kad je ukrao autobus u pijanstvu... na pripremama reprezentacije mislim... Milko Đurovski kažu nije puno pio, ali je bio gadne naravi...

Nego jesi vidio Prosinečkog kako izgleda?
Za Milka je išla priča da se mnogo kockao. A Prosinečkog nisam zagledao, nije moj tip. ;)

Ima to predanje za Blekija i autobus, ne znam šta je tačno ali verovatno se malo preteruje, kao i za Šekija i njegovo čuveno brisanje cipele novčanicom od zaboravio sam koliko dinara. Šeki je tu skoro priznao da jeste brisao cipele ali da je novčanicu sačuvao :D

http://www.redstarbelgrade.info/rsb/intervju/460-vladislav-bogicevic-bleki.html

Evo vam jedan intervju Blekija za one koji nisu citali...Gledo sam par njegovih utakmica covek je tolko bio nonsalantan a i samouveren da je to zastrasujuce oce srce da te strefi a istovremeno si odusevljen mogu misliti kako je vama bilo koji ste ga gledali uzivo...Joj kakavih je sve likova bilo u Zvezdi i toj staroj jugi sto je igralo u reprezentaciji...Ja se odmah setim onoga golmana Simovica utakmice sa Bugarima 'ljudi moji jeli to moguce' e taj je yebo svim budala majku prvo mrtav ladan izleti sa gola na nekih 30 metara "Kud Simovicu?" i primimo gol pa onda posle ispucava loptu da joj efej desno nedje sansa za Bugare on brani pa neka polukontra za Bugare on izlece kod aut linije van 16terca...pa pre gola Radanovica u onoj situaciji 3 na 1 za Bugare brani dva puta...ma celu utakmicu nije imo nijednu normlanu intervenciju opet kazem mogu misliti kako je bilo vama koji ste to uzivo gledali ja sam gledo snimak i bio zaprepascen ubedjen da lik nije normalan....

Taj Milko je smesan lik bio je predoredjen da bude 5ta Zvezdina Zvezda a on je mislio da je veca fora da bude 'prvi' koji je presao u Partizan da je veci od kluba da je Bog ostalo je istorija Zvezda na krovu Evrope a Milko as Groningena :hahaha: danas kad citas njegov intervju vidi se da mu je krivo pa se pere od toga pravda sa nekom pricom 'upakovanom' u nekim principima uz sve to sa nekim nadmenim stavom a iscudjava se kako nije pozeljan na marakni i nesto proziva...putuj igumane...jos smo ti davno protiv Reala rekli sta mislimo o tebi a ti idalje misli kako da se operes i sta bi bilo kad bi bilo...

:lol:

11406847_1130994890251397_8549554247774060422_n.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back