Tusenfryd
Poznat
- Poruka
- 7.674
Nema toga još, može samo kao drugi strani da se uči, dve godine.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ozbiljno?To je problem o kom se kasnije (ne) razmišlja. Meni se plače kad vidim ko sve studira srpski.![]()
Ozbiljno?
Ja sam razmisljao o tome da se odlucim na kraju za srpski,ali nije valjda da tamo idu uglavnom losi djaci? Je l' to 'slab smer'...?![]()
sve odgovore na sva pitanja imaš na forumu filološkog fakulteta, tako da je stvarno besmisleno da se i ovde kucaju. ima par tema, videćeš, o spremanju prijemnog, najčešća pitanja, zamke, itd, prelistaj malo
Sa cije si ti grbace sisla?Ja sam primetila da su ljudi sa Filoloskog veoma nadobudni. To sto studiraju neki jezik, misle da su ga i izmislili. Vecina predavaca je nestrucna, a vecina studenata je pobegla od motike, da bi ovde mogli da se baskare po Beogradu, preko grbace svojih napacnih roditelja.
Sa cije si ti grbace sisla?![]()
Sa cije si ti grbace sisla?![]()
Slabo ti isao latinicni Bukvar.Ni sa cije. Ja sam sama zaradljivala za svoj djeparac.
Onda imas govornu manu.
A da li vredi upisati filoloski fakultet? Iskreno, obozavam jezike. Ali, ipak sebe zamisljam kao poslovnu zenu u buducnosti.![]()