doc.smash
Domaćin
- Poruka
- 4.206
Potpuno te razumem. Tebi je posao da budes lepa, pa zavrsi taj filoloski i budi negde sekretarica, prevodilac i sta te briga.
Ajd samo nemoj ti davati savete!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Potpuno te razumem. Tebi je posao da budes lepa, pa zavrsi taj filoloski i budi negde sekretarica, prevodilac i sta te briga.
Ajd samo nemoj ti davati savete!.I dalje ne kontam kako ne kontaš da te zrela populacija na forumu odavno ižvakala,i da je konačno skontala te tvoje ,,jezičke,, sposobnosti
![]()
Uh, kako ste vi svi veliki i zreli.
Ti si dojadila svima na ovom forumu![]()
pitaj je sta upisuje jer meni nece da odg please![]()
Ona i filološki ne idu zajedno...ona bi bila sramota za lingvističku i filološku struku
![]()
Ona i filološki ne idu zajedno...ona bi bila sramota za lingvističku i filološku struku
![]()
Za lingvisicku i filolosku struku u Srbiji je svako ko ista zna sramota.
Da li neko zna sta znaci izraz na engleskom jeziku : forte niche ?
Forte je napred/snaga...
a ovo drugo nisi dobro napisao...![]()
Pa sta cu dopada mi se'Riscanine,zasto diras Modernu pevacicu? A? Nestasan si![]()
Na italijanskom je Forte snaga/napred/jacina i tako to moze i moc Potere-Power!Fort je utvrdjenje,a za forte ne znam,vjerovatno nesto slicno![]()
Pa sta cu dopada mi se
Daleko bilo...![]()
Na italijanskom je Forte snaga/napred/jacina i tako to moze i moc Potere-Power!
A na engeskom je to valjda Force(forte) e sad verovatno je nesto pogresno napisao!
Pa kazu-ko se svadja-taj se voli...
A sta joj fali?
Eto ti ga na
Nemacki i Italijanski taj sam, a englski mi je u ''podrumu''![]()
a el moz sa srpskog na nem i ital?
![]()
U principu mozes, ali zavisi gde...Imam jedno pitanje, htela bih da upisem filoloski ali nznm da li u Beogradu ili u Kragujevcu, sta vi mislite? I jel se literatura cita sve na engleskom i jel tesko, ako neko zna neka mi odg i imam jos jedno pitanje ako upisem prvi engleski mogu li da predajem francuski ako ga upisem kao drugi jezik?![]()
imam jedno pitanje, htela bih da upisem filoloski ali nznm da li u Beogradu ili u Kragujevcu, sta vi mislite? I jel se literatura cita sve na engleskom i jel tesko, ako neko zna neka mi odg i imam jos jedno pitanje ako upisem prvi engleski mogu li da predajem francuski ako ga upisem kao drugi jezik?