Tusenfryd
Poznat
- Poruka
- 7.674
Nema toga još, može samo kao drugi strani da se uči, dve godine.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)Ozbiljno?To je problem o kom se kasnije (ne) razmišlja. Meni se plače kad vidim ko sve studira srpski.![]()
Ozbiljno?
Ja sam razmisljao o tome da se odlucim na kraju za srpski,ali nije valjda da tamo idu uglavnom losi djaci? Je l' to 'slab smer'...?![]()

sve odgovore na sva pitanja imaš na forumu filološkog fakulteta, tako da je stvarno besmisleno da se i ovde kucaju. ima par tema, videćeš, o spremanju prijemnog, najčešća pitanja, zamke, itd, prelistaj malo
Ovde je atmosfera prijatnija, tamo baš nešto i nisu druželjubivi.Sa cije si ti grbace sisla?Ja sam primetila da su ljudi sa Filoloskog veoma nadobudni. To sto studiraju neki jezik, misle da su ga i izmislili. Vecina predavaca je nestrucna, a vecina studenata je pobegla od motike, da bi ovde mogli da se baskare po Beogradu, preko grbace svojih napacnih roditelja.

Sa cije si ti grbace sisla?![]()
Sa cije si ti grbace sisla?![]()
Slabo ti isao latinicni Bukvar.Ni sa cije. Ja sam sama zaradljivala za svoj djeparac.

Onda imas govornu manu.

A da li vredi upisati filoloski fakultet? Iskreno, obozavam jezike. Ali, ipak sebe zamisljam kao poslovnu zenu u buducnosti.![]()