Bagzi MD
Poznat
- Poruka
- 7.215
knjizevnostma kakvo ti je to pitanje?! fakultet ima dvadesetak smerova, za svaki je različito
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
knjizevnostma kakvo ti je to pitanje?! fakultet ima dvadesetak smerova, za svaki je različito
To je,cuo sam,najtezi ispit u prvoj godini...?!Polozih danas savremeni engleski. Uhh, sreci nikad kraja)))
Polozih danas savremeni engleski. Uhh, sreci nikad kraja)))
To je,cuo sam,najtezi ispit u prvoj godini...?!
Je l' dobije ko 10 na tome?
Svaka cast
Kako ti je bilo na prijemnom prosle godine, daj neke utiske, koliko si bodova imao?
Koliko si se spremao za prijemni?Na prijemnom je bilo okej, asistenti maksimalno korektni, procenat prisutnih 90:10 u korist lepseg pola, malo sam se usr'o jer niko iz moje skole (ni iz mog grada) nije upisivao Filoloski, tako da sam sve vreme blejao sam...
Imao sam 81 bod. U skoli sam bio 2 puta vr. dobar, 2 puta odlican, a posto jezik znam savrseno, nije bio problem da uradim prijemni lepo.
Fax je okej, malo sam se razocarao kad sam skont'o da studije nisu zanimljive koliko sam mislio da jesu (ima jako obimnih predmeta, kol'ko god sam mislio da znam jezik - skapirao sam da toliko i ne znam mali milion gramatickih izuzetaka, fonetskih pravila, a sve to jel'te treba nauciti), no, objasnjeno mi je da su to osnove, a da se pre nego sto se krene na izucavanje bilo kakve dublje materije, mora savrseno ovladati osnovama!
Ako imas jos nekih pitanja, go ahead![]()
Nije najtezi, al' je najobimniji i najdosadniji. Fonetika+prevod+akcenat+konverzacija. Smor. Ja sam dobio 7, a ima i par desetki.
Nije najtezi, al' je najobimniji i najdosadniji. Fonetika+prevod+akcenat+konverzacija. Smor. Ja sam dobio 7, a ima i par desetki.
Na prijemnom je bilo okej, asistenti maksimalno korektni, procenat prisutnih 90:10 u korist lepseg pola, malo sam se usr'o jer niko iz moje skole (ni iz mog grada) nije upisivao Filoloski, tako da sam sve vreme blejao sam...
Imao sam 81 bod. U skoli sam bio 2 puta vr. dobar, 2 puta odlican, a posto jezik znam savrseno, nije bio problem da uradim prijemni lepo.
Fax je okej, malo sam se razocarao kad sam skont'o da studije nisu zanimljive koliko sam mislio da jesu (ima jako obimnih predmeta, kol'ko god sam mislio da znam jezik - skapirao sam da toliko i ne znam mali milion gramatickih izuzetaka, fonetskih pravila, a sve to jel'te treba nauciti), no, objasnjeno mi je da su to osnove, a da se pre nego sto se krene na izucavanje bilo kakve dublje materije, mora savrseno ovladati osnovama!
Ja bi najradije upisao neku prirodnu nauku(npr fiziku) i pored nje isao na filoloski faks da usavrsim nemacki ili francusi...Moguce je na dva faksa u isto vreme?
By the way Stivi,izvrsio si invaziju na Lingvin teren...Jos malo,pa sredi krvava bitka![]()
Da, ali posle ne može da ga završi.mada, nešto da ti kažem: nema ko ne upiše srpski, to je stvarno jedna od lakšeupisujućih grupa
Oh, koliko puta sam ovo rekla... Prošle godine je devojka sa katedre sa srpski pitala mog druga (koji takođe studira srpski) ko je napisao Bibliju. Mis'iiiiiiiim.Meni se plače kad vidim ko sve studira srpski.![]()
Oh, koliko puta sam ovo rekla... Prošle godine je devojka sa katedre sa srpski pitala mog druga (koji takođe studira srpski) ko je napisao Bibliju. Mis'iiiiiiiim.![]()