gost 274070
Domaćin
- Poruka
- 4.803
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad napunis 150.000 ljudi na uscu onda pljuj... pa nek je i mica trofrtaljka, to treba znati i umeti. brenu napr mnogi ocima ne mogu mnogi da vide ali zena zna posao, seljancura da, primitivka sigurno, ali kada dodje do posla radi ko safhauzen.
Tako je njen posao je izuzetno ozbiljan, nesto kao operacija mozga...mada moguce da po svojoj ozbiljnosti spada u rang naucnog istrazivanja grafita...

pa da znas kolko je ozbiljan ne bi se ovoliko nalupavala sa lose provoktaivnim postovima na koje mislis da se iko przi
dzaba menadzeru i organizaciji kada 90 posto svega sto se desava na koncertu odlucuje bos a to je u ovom slucaju ona.... njihovo je samo da ispostuju zahteve molbe ili zelje kako kome upadne...
na proslom koncetu nisu znali gde da nabave barco displeje ona zena okrenula mob i iz austrije doslo za dan...
Lepo je videti kako obozavaoci plasticnih cece i jece razmisljaju...

Isto je urnebesna njihova blamaza kada vec pricamo o organizaciji koncerta ovakvim citiranim ljubiteljima in plastikus fantastikus fazona je misaona imenica Ivan Tasovac i sve sto ide uz njegovu organizaciju i kvalitet...samo cece.. jecu ne bi tako ni sa motkom pa taman da nisam hebo 20 godina
a ti znas o oraganizaciji koncerta i onome sta je sve vezano za isto ko marica![]()
Isto je urnebesna njihova blamaza kada vec pricamo o organizaciji koncerta ovakvim citiranim ljubiteljima in plastikus fantastikus fazona je misaona imenica Ivan Tasovac i sve sto ide uz njegovu organizaciju i kvalitet...
dok je list svirao zene su imale obicaj da dizu suknje i skidaju ono ispod i bacaju na binu pa nikom to nije smetalo...i ja vama uvazena gdjo....![]()

e'o topim se k'o cvarak kad mi vi to ka'ete![]()

bas me kopka
sto je srbi toliko vole
zena je nepismena,vulgarna,kriminalac i folirant,ali otkad se pojavila bila je obozavana
ima specifican glas,ok
posle operacija nije ni losa u licu (mada telo uzas) al zar je to bitno,ona je pevaljka,ne model
ma zanima me ceo taj fenomen,sta vi mislite
sto mrze karleusu a vole cecu,iako su iste![]()
Nametnuto je
Ljudi se povode za masom...![]()
lekar i pacijent ne idu zajedno![]()

bas me kopka
sto je srbi toliko vole
zena je nepismena,vulgarna,kriminalac i folirant,ali otkad se pojavila bila je obozavana
ima specifican glas,ok
posle operacija nije ni losa u licu (mada telo uzas) al zar je to bitno,ona je pevaljka,ne model
ma zanima me ceo taj fenomen,sta vi mislite
sto mrze karleusu a vole cecu,iako su iste![]()
Nametnuto je
Ljudi se povode za masom...![]()
samo cece.. jecu ne bi tako ni sa motkom pa taman da nisam hebo 20 godina
a ti znas o oraganizaciji koncerta i onome sta je sve vezano za isto ko marica![]()
Tako ove strasno in pojave daju sebi za pravo reci kako je ozbiljna muzika bila ljakse, verovatno igraju ovu igricu
![]()
Moraju i infantilne jedinke da se iskazu...

Sad sam siguran da si ti BorisNarodnjak u duši
![]()