Fenomen Ceca

kad napunis 150.000 ljudi na uscu onda pljuj... pa nek je i mica trofrtaljka, to treba znati i umeti. brenu napr mnogi ocima ne mogu mnogi da vide ali zena zna posao, seljancura da, primitivka sigurno, ali kada dodje do posla radi ko safhauzen.

Tako je njen posao je izuzetno ozbiljan, nesto kao operacija mozga...mada moguce da po svojoj ozbiljnosti spada u rang naucnog istrazivanja grafita...

Tako je njen posao je izuzetno ozbiljan, nesto kao operacija mozga...mada moguce da po svojoj ozbiljnosti spada u rang naucnog istrazivanja grafita...

pa da znas kolko je ozbiljan ne bi se ovoliko nalupavala sa lose provoktaivnim postovima na koje mislis da se iko przi :lol:

dzaba menadzeru i organizaciji kada 90 posto svega sto se desava na koncertu odlucuje bos a to je u ovom slucaju ona.... njihovo je samo da ispostuju zahteve molbe ili zelje kako kome upadne...

na proslom koncetu nisu znali gde da nabave barco displeje ona zena okrenula mob i iz austrije doslo za dan...

pa da znas kolko je ozbiljan ne bi se ovoliko nalupavala sa lose provoktaivnim postovima na koje mislis da se iko przi :lol:

dzaba menadzeru i organizaciji kada 90 posto svega sto se desava na koncertu odlucuje bos a to je u ovom slucaju ona.... njihovo je samo da ispostuju zahteve molbe ili zelje kako kome upadne...

na proslom koncetu nisu znali gde da nabave barco displeje ona zena okrenula mob i iz austrije doslo za dan...

Lepo je videti kako obozavaoci plasticnih cece i jece razmisljaju...i onda se ljudi cude sto su lekarima male plate, sto akademici rade ko taksisti...

Ceca je jos i sofisticirana naspram nasih raznih pevaca i pevacica koji na youtube imaju visemilionske preglede po spotu.
Nisam verovala ko sve pise tekstove za njihove pesme, muziku i aranzmane. Klinci koji veze sa muzikom nemaju, kao kad bih ja uzela da pisem libreto, zato sto mi je dosadno. I jos da se nadje neka budala to da mi plati.
Uz to Ceca ne bi bila Ceca kad ne bi bila popuno nedostupna za medije, jako retko moze da se vidi na televiziji, ne bavi se tracevima, ne odgovara na prozivke, uvek nasmejana, uredno mase srpskom zastavom na koncertima...
Na drugoj strani Karleusa je postala ekspert za sva pitanja, gostuje u svim mogucim emisijama, cak i u Utisku nedelje gde je stigla da prozove Jovana Cirilova u vezi njegovog seksualnog opredeljenja, dokle on misli da krije da je gej?! I uopste u svom maniru do kraja nije primetnila da je preterala, cak i kad je Cirilov pao u vatru i kad je pokusao da joj objasni kako je njegovo seksualno opredeljenje samo jedno od mnogih aspekata njegove licnosti.

Njihove muzike sto se tice, o ukusima ne vredi raspravljati. I u roku isto tako ima dosta kukolja. Prilicno komercijalizovan pravac cije su glavne prednosti bile upravo dostupnost i jednostavna forma, pa su svi klinci iz kraja svirali po nekim garazama, bez nekog narocitog poznavanja muzike. Mnogi od njih cvrsto ubedjeni da su spoznali neke slobode, a zapravo imitirajuci neciji tudji zivot, uz obavezne zestoke kritike prema onima koji im nisu slicni. Pa ni prica o poremecenim vrednostima vezano za ovu vrstu sunda ne pije vodu. Prosek je uvek prosek. I uopste to nije slucaj samo kod nas.

samo cece.. jecu ne bi tako ni sa motkom pa taman da nisam hebo 20 godina :hahaha:

a ti znas o oraganizaciji koncerta i onome sta je sve vezano za isto ko marica :lol:
Isto je urnebesna njihova blamaza kada vec pricamo o organizaciji koncerta ovakvim citiranim ljubiteljima in plastikus fantastikus fazona je misaona imenica Ivan Tasovac i sve sto ide uz njegovu organizaciju i kvalitet...

Isto je urnebesna njihova blamaza kada vec pricamo o organizaciji koncerta ovakvim citiranim ljubiteljima in plastikus fantastikus fazona je misaona imenica Ivan Tasovac i sve sto ide uz njegovu organizaciju i kvalitet...

mozemo i o ozbiljnoj muzici kad god zazelis... svaki ljubitelj muzike mora da poznaje sve zanrove i da ceni masovnost publike koja u nekom zanru nalazi potvrdu svog identiteta... i ozbiljna muzika je nekad bila ljakse... :lol: dok je list svirao zene su imale obicaj da dizu suknje i skidaju ono ispod i bacaju na binu pa nikom to nije smetalo...

Tako ove strasno in pojave daju sebi za pravo reci kako je ozbiljna muzika bila ljakse, verovatno igraju ovu igricu
tumblr_mof1mgkxtu1qzbs6po1_r2_500.jpg

Moraju i infantilne jedinke da se iskazu...

bas me kopka
sto je srbi toliko vole
zena je nepismena,vulgarna,kriminalac i folirant,ali otkad se pojavila bila je obozavana
ima specifican glas,ok
posle operacija nije ni losa u licu (mada telo uzas) al zar je to bitno,ona je pevaljka,ne model
ma zanima me ceo taj fenomen,sta vi mislite
sto mrze karleusu a vole cecu,iako su iste :neutral:

Nametnuto je :aha:

Ljudi se povode za masom... :confused:

Upravo ovo citirano i nešto veoma bitno: Medijska promocija od strane Minimaxa i PINK-a + velik broj dosta dobrih pesama sa solidnim tekstovima koji ulaze u uši (Marina Tucaković dok se nije u potpunosti odala alkoholu :D ) + Puno novca za produkciju i reklamu (stečen na razne načine).
I to bi bilo to.
Napominjem da njenu muziku slušam samo kad sam prisiljen okolnostima (slavlje) i da ne mogu da podnesem njen glas...samo realne činjenice sam napisao.

bas me kopka
sto je srbi toliko vole
zena je nepismena,vulgarna,kriminalac i folirant,ali otkad se pojavila bila je obozavana
ima specifican glas,ok
posle operacija nije ni losa u licu (mada telo uzas) al zar je to bitno,ona je pevaljka,ne model
ma zanima me ceo taj fenomen,sta vi mislite
sto mrze karleusu a vole cecu,iako su iste :neutral:

Nametnuto je :aha:

Ljudi se povode za masom... :confused:

samo cece.. jecu ne bi tako ni sa motkom pa taman da nisam hebo 20 godina :hahaha:

a ti znas o oraganizaciji koncerta i onome sta je sve vezano za isto ko marica :lol:

Sad sam siguran da si ti Boris :D Narodnjak u duši :D

Tako ove strasno in pojave daju sebi za pravo reci kako je ozbiljna muzika bila ljakse, verovatno igraju ovu igricu
tumblr_mof1mgkxtu1qzbs6po1_r2_500.jpg

Moraju i infantilne jedinke da se iskazu...

aj... o cemu cemo? u shubertu, moskovskom, cage-u, o tehnici goulda, mozda o faureu, a mozemo i o chesnokovu posto vidim da vam je ortodoxna muzika prijamcila za srce :hahaha:

- - - - - - - - - -

Sad sam siguran da si ti Boris :D Narodnjak u duši :D

logika ti je ko da se prezivas bizetic :lol:

Back