црна брада
Elita
- Poruka
- 21.097
А ту су и Брене,Розге,Драгане Мирковић...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledajte prilog 293305Pogledajte prilog 293304
Da, baš fino se skockala, samo da nauči da ne kupuje odeću tri broja manju.

ma garant je dobila...na poklon
a ne vjerujem da mozes bas birat broj dok je kamion u pokretu...![]()
ocekivao zato sam samo video jednom njenu sliku i cuo jednu pesmu i malo ono gledo sa cuvene svadbe.... real je drugo nesto sasvim deseto...mene bi napr mnogi streljali ovde da mogu ali u realu se svi zacude kako sam ja nesto sasvim deseto![]()
)Нејебица а очи гладне.Otkad je to u zemlji srbiji izresetana drolja fenomen
ocekivao zato sam samo video jednom njenu sliku i cuo jednu pesmu i malo ono gledo sa cuvene svadbe.... real je drugo nesto sasvim deseto...mene bi napr mnogi streljali ovde da mogu ali u realu se svi zacude kako sam ja nesto sasvim deseto![]()

Саћу га натерати да покаже личну карту.ko bi tebe streljo posle 66 poruka, ili si i ti neki kloncic?)
ma bre video si da sam fina i kulturiska,a vidi ovde kako se svadjam ko ciganka
to ti kazem,to sto je neko fin ne znaci nista![]()

ma garant je dobila...na poklon
a ne vjerujem da mozes bas birat broj dok je kamion u pokretu...![]()
molim da se ima obzira 

Нејебица а очи гладне.
ko bi tebe streljo posle 66 poruka, ili si i ti neki kloncic?)
Саћу га натерати да покаже личну карту.
Ja ne bih da se iznenadite ali mislim da joj je haljina taman![]()

nis ti bila fina..tis bila zena koja je treperila i iz nje izbijala strast koju nije mogla da obuzda ni na koji drugi nacin osim francuskim manirima
a ceca nema manire a iz nje izbija slicno, samo se smejte, ali ona nema regresioni mehanizam da stilom ili manirima oslobodi onaj deo sebe koji bi to potro.. ona to radi sarmom i neposrednoscu.

А кад извади силиконе,уметке,штаке итд?Ja ne bih da se iznenadite ali mislim da joj je haljina taman![]()
Ццц...још један педер.cek da se naguzim pa zagnjuri nos....
samo strogoСаћу га натерати да покаже личну карту.
))
)je l mogu ja da kazem koji si
posto sam te prva provalila takoreci raskrinkala![]()

jel to ono znaju li vasi roditelji da ste *****, odgovori sa da ili sa ne?cccc... ko bi reko da su bosanke tako lose lazljivice
cek da se naguzim pa zagnjuri nos....

tis mene raskrinkala davno erektivnim nabojem za koji sam zaboravio da postoji u tom intenzitetu![]()

tis mene raskrinkala davno erektivnim nabojem za koji sam zaboravio da postoji u tom intenzitetu![]()

Ovakvog alfa serijala nema vise