Fenomen Ceca

ocekivao zato sam samo video jednom njenu sliku i cuo jednu pesmu i malo ono gledo sa cuvene svadbe.... real je drugo nesto sasvim deseto...mene bi napr mnogi streljali ovde da mogu ali u realu se svi zacude kako sam ja nesto sasvim deseto :lol:

ahahhaha....znaci, da te nema na temi bilo bi steta...
a koji si pojma nemam, al nema veze...posto me i ne zanima :lol:

ma bre video si da sam fina i kulturiska,a vidi ovde kako se svadjam ko ciganka :malav:
to ti kazem,to sto je neko fin ne znaci nista ;)

nis ti bila fina..tis bila zena koja je treperila i iz nje izbijala strast koju nije mogla da obuzda ni na koji drugi nacin osim francuskim manirima :lol:

a ceca nema manire a iz nje izbija slicno, samo se smejte, ali ona nema regresioni mehanizam da stilom ili manirima oslobodi onaj deo sebe koji bi to potro.. ona to radi sarmom i neposrednoscu.

nis ti bila fina..tis bila zena koja je treperila i iz nje izbijala strast koju nije mogla da obuzda ni na koji drugi nacin osim francuskim manirima :lol:

a ceca nema manire a iz nje izbija slicno, samo se smejte, ali ona nema regresioni mehanizam da stilom ili manirima oslobodi onaj deo sebe koji bi to potro.. ona to radi sarmom i neposrednoscu.

je l mogu ja da kazem koji si
posto sam te prva provalila takoreci raskrinkala :malav:

cccc... ko bi reko da su bosanke tako lose lazljivice :roll:

cek da se naguzim pa zagnjuri nos....
jel to ono znaju li vasi roditelji da ste *****, odgovori sa da ili sa ne?:zcepanje:
misim jel to uvreda ili kompliment kad nekom kazes da je losa lazljivica?:aha:

- - - - - - - - - -

tis mene raskrinkala davno erektivnim nabojem za koji sam zaboravio da postoji u tom intenzitetu :lol:

definitivno je maki:rotf:

tis mene raskrinkala davno erektivnim nabojem za koji sam zaboravio da postoji u tom intenzitetu :lol:

lejdiz end dzentlemn a sada big lale :malav:
Marlon_Brando.jpeg

Back