KOSTA-I-ANDRA
Početnik
- Poruka
- 41
Da mu osvetli stroboskopom grobnicu lol...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno kad je pokrala pola grčkih hitova. 90 i neke u atinskoj taverni bend zapeva pesmu a jedna drugarica će "pa ovo je ona Cecina o spavanju u njegovoj odeći"

Kako god,ja sam svoje zavrila ende
A za Karleusin koncert ( ono zasto sam i dosla na temu ) dakle, sve je laz,izmisljeno, bilo je svetski i onaj ko joj je to uradio, Bog neka mu vrati.

šta?? znači koncerta nije ni bilo???Kako god,ja sam svoje zavrila ende
A za Karleusin koncert ( ono zasto sam i dosla na temu ) dakle, sve je laz,izmisljeno, bilo je svetski i onaj ko joj je to uradio, Bog neka mu vrati.
karleuša lagala kako je poznata u grčku, kako je cene ovamo-onamo..kad ono mućak..dalje od skoplja niko nije čuo za nju..a cecu znaju grci i pevaju njene pesme..sad na koncert je iz soluna išlo 4 autobusa na koncert..
 )))
)))kad napunis 150.000 ljudi na uscu onda pljuj... pa nek je i mica trofrtaljka, to treba znati i umeti. brenu napr mnogi ocima ne mogu mnogi da vide ali zena zna posao, seljancura da, primitivka sigurno, ali kada dodje do posla radi ko safhauzen.

ma, naravno ama bas svi sanjamo da postanemo polugole plasticne kreature koji se krevelje za pare kad porastemo...
samo nas sramota da priznamo...
pa ti ne mozes ok jer si ti ipak amazonka a muskarci imaju urodjeni strah od zena koje su vislje od njih...ali ceca je bas skockana sasvim fino za svoje godine, a to ti kaze neko ko se iznenadio kada je video u realu kako je to jedna prijatna osoba.

pa ti ne mozes ok jer si ti ipak amazonka a muskarci imaju urodjeni strah od zena koje su vislje od njih...ali ceca je bas skockana sasvim fino za svoje godine, a to ti kaze neko ko se iznenadio kada je video u realu kako je to jedna prijatna osoba.

pa i ja sam prijatna osoba u realu,to nista ne znaci
sa pravim covekom znaci. iznenadila bi se

aj sto ne mogu
nego sto i necu
sram me bilo...
nego, sto si se iznenadio...u realu? sta li si ocekivo? i zasto?

Pogledajte prilog 293305Pogledajte prilog 293304
Pogledajte prilog 293305Pogledajte prilog 293304pa i ja sam prijatna osoba u realu,to nista ne znaci

sta samocekivao...ocekivao seljancuru i kalasturu laznu primitivku bez stila i ukusa sa lovom... ko sto znas nekim zeneme nikak lova ne pomaze da izgrade ukus ali sa njom sa bas bio na ?!
jos sam znao da je blizanac a oni su smor nad smorovima... nebitno, veruj mi na rec da ima stila i ukusa i za brenu je ministar kulture... sad sto je u takom drustvu to je druga prica...

danas pola postova ne kapiram
prevedi
Da, baš fino se skockala, samo da nauči da ne kupuje odeću tri broja manju.

sho srce? zar nije bilo obostrano?

Da, baš fino se skockala, samo da nauči da ne kupuje odeću tri broja manju.

sto li si onda to sve ochekivo...missim, odakle ti opce ideja...
missim, kapirash li ti opce sta si napisao?

ma bre video si da sam fina i kulturiska,a vidi ovde kako se svadjam ko ciganka
to ti kazem,to sto je neko fin ne znaci nista