real izgubi od slabijih timova ali zato cisti jake klubove
celsiju ni abramovic ne pomaze ,vi morate da promenite naziv stadiona ,kluba, rekonstrukcija kompletna da bi krenuli ka vrhu ,dzaba vam pare kad nemate rezultate
vi za 20 godina mozete samo mozda da osvojite 1 eventualno 2 lige sampiona i par nekih kupova jer je to realnost ,ozbiljno
tako da to sustizanje reala i celsija je za ne poredjenje,real je bio najbolji klub 20 veka ,toliko o tome,a celsi da bude najaci u 21 veku,nebih rekao lose vam se pise
a to preuzimanje igre nemoj da me zasmejavas please!!!!
celsi mi je bio pa jak klub kad su bili zola,flo i ostali (koji su bili na tebeli 6,7?)
celsi mora jos mnogo da uci !!!!!!!!!!! murinho vam je i donosio i neke rezultate a sad ovaj gavran avram ne bih rekao,mnogo ulazete a veoma malo prikazujete
real je dao 150mil dolara za pojacanja pa vidi 11 utakmica kod kuce i sve pobede ,koji je skor celsiju kod kuce???,real u gostima igra dosta efikasno,koji je skor celsija u gostima??
REAL JE KRALJEVSKI KLUB ,a celsi je samo namazan klub ,cak mislim da su vam i navijaci na stadionu sede kao roboti(nebi me cudilo i da su oni malo dobili money'a da navijaju)
od najacih igraca ja koliko vidim niko ne spominje da bi zeleo da zavrsi karijeru u celsiju , ili da ode u taj klub,morate te jos
da ucite ,ne postaje se pravi klub za 5,6 godina
aj djeticu
poz celsi pa pisi kad stignijes
Ti pricas o trenutnoj formi Reala,ciste jake klubove ove godine...i to do sad...polako ne moze dovijeka da traje dobra forma...
Po meni najbolju formu je imao Arsenal kada je vezao 49 bez poraza...daleko je Real od toga(vi pucate od Almerije)...Celzi je vezao u vrijeme Murinja 40 bez poraza...ta forma i ova forma Reala ne mogu da se poredjuju a smatra se da je ovo jedna od najboljih sezona jednog spanskog kluba...Nije to ni blizu dominaciji! A tek da ne pricamo kako igrate u gostima u Ligi sampiona...
``celsiju ni abramovic ne pomaze ,vi morate da promenite naziv stadiona ,kluba, rekonstrukcija kompletna da bi krenuli ka vrhu `` ovo je neko podsmijavanje bez argumenata...od kad kod nas traje era Abramovica vi nas treba da sustignete a ne mi vas;-) (kad pogledamo trofeje)
da osvajamo svake 3 godine po jednu Ligu sampiona stizemo vas za 27...da ne pricamo o tome kada bismo vezali osvajanje Lige sampiona ili osvajali samo svake 2 godine...sasvim je realno ocekivati da osvojimo za 30 godina...9 Liga sampiona...mozda je za 20g pretenciozno ali nije nemoguce...
Kada je bio tu Zola bili su 3.,4.,5. a ne 6.,7. ...osvojili su kup uefa i super kup...i nijesu bili uopste losa ekipa...za njih se tada pricalo ono sto se danas govori za Sevilju a Sevilja je izabrana za najbolji klub u prosloj sezoni!
skor Reala je 11-0-0 kuci a u gostima 7-2-3
skor Celzija je 8-5-0 kuci a u gostima 8-2-3
kad se ovo pogleda...mozemo zakljuciti da je manje vise stanje isto...jer mi smo promijenili trenera kada je sezona vec pocela uveliko...
tu dolazimo do jos jednog zakljucka da je Engleska liga jaca od Spanske lige i da je nama mnogo teze...jer Celzi je sa ovakvim skorom tek treci a Real dominira sa istim...
U Ligi sampiona mi smo se bolje pokazali...a kad se pogledaju kupovi...a da tu ste vec ispali...a mi i tamo nizemo pobjede...
Mi smo za ovu sezonu potrosili oko 60 miliona a vi 150 miliona...

Svaka cifra je u nasu korist!
Jedina vasa prednost je sto ce se vas fudbal svidjeti vecoj narodnoj masi...
Ali to pravim navijacima nije bitno vec namazanim kao sto su Realovi...jer njima je estetika ispred rezultata...
pisi i ti drugar;-)