FC Barcelona

pa deste barselonerosi
vidim neke teme tipa Barselona i Celsi (vise simpatizujem barsu jer je real protivnik)
inace sutra sevilja 2 barsa 1
real igra sa valjadolidom bice to verovatno 2:0
nego primakli ste se sada je +6 nije lose a bogami ovog vikenda moze da se vrati na +9 vrlo lako
picture182ji8.jpg
[/URL][/IMG]
poz

opala
real 7 valjadolid 0 ,kapitenski kao RAUL (7) moglo je do 10 ali i ovo je odlicno
opala
raul (2) guti (2) baptista roben i DRENTHE(buduca velika zvezda reala)
barselonerosi sada je +8 ozbiljno bogami sa obzirom da sledece nedelje barsa gostuje saragosi a real igra u gostima sa betisom
poz

hahahahahaha,pogledaj gol razliku reala a pogledaj gol razliku barse????
celsi propali,koji je na tabeli
koliko ima celsi ukupno bese pehara lige sampiona dal bese 20 ili 30 (malo je to) pre bi rekao da nije ni igrao finale a kamoli osvojio (vepa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
poz

koliko ima celsi ukupno bese pehara lige sampiona dal bese 20 ili 30 (malo je to) pre bi rekao da nije ni igrao finale a kamoli osvojio (vepa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
poz

*** Barca ipak ima najbolju odbranu...al nas napad neceeeeeeeeeeeee:dontunderstand:

*** Barca ipak ima najbolju odbranu...al nas napad neceeeeeeeeeeeee:dontunderstand:

ok nego da li se gleda ciji je golman manje primio golova da ili ko da vise golova,to tipicno za italijanski fudbal koji je bezveze
a inace barsa je primila mozda 2,3,4 gola manje od reala a real je dao bar jedno 7,8 golova vise od barse

a inace caliljas je trenutno najbolji golman evrope,samo realu da se oporave odbrambeni igraci i mozda na leto jos nekog jakog da dovedu , recimo kao kolo ture,alves iz sevilje je vec pola realov a kaka' ce verovatno doci bar se nadam

nema ronaldinho ode u milan ili celsi (to bi mu bila zivotna greska) a nakraju se zna da ce igrati za real kao figo,ronaldo i ostali veliki igraci
henry nije vam nesto ,mesi vam je spas i xavi je odlican igrac
zop

poz

redovno vas napucavaju ekipe tipa majorka ili sad almerija:mrgreen:
Mi jedino imamo problema sa Midlzbroom i to samo u gostima i samo zadnje 2 godine...ali to je je dobar klub i sa njim svi imaju problema na Riversajdu(igrali su i finale kupa uefa sa Seviljom)
Nijesmo mi nikad bili propali klub...niti cemo biti...
mi smo imali lijepu igru 98`...zahvaljujuci nama nastao je novi termin u fudbalu ``seksi fudbal`` a vi dajete otkaz treneru da bi vam igra licila na nasu iz proslosti...toliko o ljepoti fudbala...
a kad smo kod trofeja...razlika izmedju nasa dva kluba je sto ste vi uvijek imali pare i najbolje igrace a mi tek radimo na tome;-)
Polako...pricacemo za jedno dvadesetak godina...kad mi uradimo ono sto ste vi radili za 100...
sad mozes da mi kazes ``pusti snovi``...`ce da vidimo:mrgreen:

real izgubi od slabijih timova ali zato cisti jake klubove
celsiju ni abramovic ne pomaze ,vi morate da promenite naziv stadiona ,kluba, rekonstrukcija kompletna da bi krenuli ka vrhu ,dzaba vam pare kad nemate rezultate
vi za 20 godina mozete samo mozda da osvojite 1 eventualno 2 lige sampiona i par nekih kupova jer je to realnost ,ozbiljno
tako da to sustizanje reala i celsija je za ne poredjenje,real je bio najbolji klub 20 veka ,toliko o tome,a celsi da bude najaci u 21 veku,nebih rekao lose vam se pise
a to preuzimanje igre nemoj da me zasmejavas please!!!!
celsi mi je bio pa jak klub kad su bili zola,flo i ostali (koji su bili na tebeli 6,7?)
celsi mora jos mnogo da uci !!!!!!!!!!! murinho vam je i donosio i neke rezultate a sad ovaj gavran avram ne bih rekao,mnogo ulazete a veoma malo prikazujete
real je dao 150mil dolara za pojacanja pa vidi 11 utakmica kod kuce i sve pobede ,koji je skor celsiju kod kuce???,real u gostima igra dosta efikasno,koji je skor celsija u gostima??

REAL JE KRALJEVSKI KLUB ,a celsi je samo namazan klub ,cak mislim da su vam i navijaci na stadionu sede kao roboti(nebi me cudilo i da su oni malo dobili money'a da navijaju)
od najacih igraca ja koliko vidim niko ne spominje da bi zeleo da zavrsi karijeru u celsiju , ili da ode u taj klub,morate te jos
da ucite ,ne postaje se pravi klub za 5,6 godina
aj djeticu
poz celsi pa pisi kad stignijes

malo smehancije spisak je malo poveci pa ko zeli nek cita,jes da nema veze sa fudbalom ma nema veze
citajte malo fudbalerski analiticari i prognozeri
Legenda o Caku Norisu

Ahil je navodno najveci borac i ratnik svih vremena,
ali je umro zbog svoje slabe tacke - Ahilove pete. Ne postoji Cak Norisova peta.

Suze Caka Norisa lece rak. Šteta što on nikada nije zaplakao.

Cak Noris je izgubio nevinost pre svog oca.

Kada Cak Noris radi sklekove on se ne odiže od zemlje, vec gura zemlju nadole.

Cak Noris ne spava, on ceka.

Dinosaurusi su jednom krivo pogledali Caka Norisa. Samo jednom.

Cak Noris je vec bio na Marsu. Zato tamo nema znakova života.

U Bibliji piše da je Isus pretvorio vodu u vino. Ali onda je Cak Noris pretvorio vino u pivo.

Ako vidiš Caka Norisa, on vidi tebe. Ako ne vidiš Caka Norisa, možda te samo nekoliko sekundi deli od smrti.

Kada se Brus Bener naljuti on postane Hulk, a kada se Hulk naljuti on postane Cak Noris.

Ako ti imaš 100 evra i Cak Noris ima 100 evra, Cak ima više para od tebe.

Pištolj spava sa Cakom Norisom ispod jastuka.

Cak Noris vas može udariti tako jako da vam izmeni DNK. Decenijama kasnije vaši potomci
ce povremeno saginjati glavu i govoriti: "Šta to bi?!"

Prvo pravilo o Caku Norisu je da ne pricaš o Cak Norisu.

Cak Noris nikad nece doživeti srcani udar jer njegovo srce nije toliko glupo da ga napadne.

Cak Noris ima rec kojom zove osobu koju strpa u komu: ta rec je "srecnik".

Cak Noris nema kucu, on nasumice ude u tude kuce a ljudi izadu.

Kad Cak Noris igra monopol, to se u stvarnosti odrazi na svetsku ekonomiju.

Cak Noris je jednom popio celu bocicu tableta za spavanje, onda je morao da trepne.

Cak Noris zna poslednju brojku matematicke konstante PI.

Cak Noris ne cita knjige, on smrknuto bulji u njih dok ne dobije informacije koje mu trebaju.

Cak Noris ne nosi sat, jer on odlucuje koliko je sati.

Nindža Kornjace su bazirane na istinitoj prici. Cak Noris je jednom progutao celu kornjacu,
i kad ju je is*****o, kornjaca je bila visoka 1,7 m i znala je karate.

Cak Noris seks ne smatra seksom ako žena preživi.

Cak Noris se jednom potukao sa nožem - nož je izgubio.

Mi živimo u svemiru koji se širi, jer sve pokušava da pobegne od Caka Norisa.

Cak Noris nikada nije osvojio Oskara za svoju glumu, jer Cak Noris ne glumi.

Parkirni znak sa slikom kolica ne znaci da je mesto rezervisano za invalide. U stvari to je znak upozorenja,
da mesto pripada Caku Norisu i da cete ubrzo postati invalid ukoliko se tu parkirate.

Kada je u zatvoru, Cak Noris uvek daje, nikada ne prima.

Cak Noris je morao da prestane da pere veš u okeanu, jer su cunamiji ubijali ljude.

Cak Noris briše bulju najgrubljom šmirglom.

Cak Noris može da pokrene auto kablovima spojenim za njegove bradavice.

Cak Noris je jednom pojeo celu tortu, pre nego što su mu prijatelji rekli da
je u torti bila striptizeta.

Cak Noris može dodirnuti "MC Hamera".

Cak Noris ima dve brzine, hodaj i ubij.

Cak Noris spava sa upaljenim svetlom. Ne zato što se boji mraka, vec zato što se mrak boji njega.

Cak Noris je brojao do beskonacnosti – dvaput.

Bog je hteo da stvara zemlju 10 dana, ali Cak mu je dao samo 6.

Cak Noris može deliti sa nulom.

Cak Noris ne prati modu, moda prati njega. Ali, onda se on okrene i opali joj
jedan udarac iz okreta. Niko ne prati Caka Norisa.

Cak Noris je jednom igrao Ruski rulet sa punim revolverom. Pobedio je.

Zašto Cak Noris nema dlake na mudima?
Zato što dlake ne rastu na celiku.

Cak Noris je odavno umro. Ali Smrt ne sme to da mu kaže.

Dzek Niklson tvrdi da je spavao sa 20,000 zena u svom zivotu. Cak Noris to zove "Dosadni Utorak".

Cak Noris je jednom davno bio u Grckoj,ta poseta je u istorija poznatija kao Bitka kod Termopila.

Cak Noris ne postuje zakon, zakon postuje Cak Norisa!

Cak Noris se 2 puta malkice iznervirao u zivotu. Istoricari to zovu I Svetski Rat i II Svetski Rat.

Cak Noris cesto donira krv, ali nikada svoju.

Cak Noris ne mora da misli da bi postojao.

Lezbejke ne postoje. Postoje samo žene koje nisu upoznale Cak Norisa!

Jednom mesecno svaka zena bude sex objekt Cak Norisa. Kao posledica toga one krvare nedelju dana.

Cak Noris može pljeskati sa samo jednom rukom.

Udarci Cak Norisa zapravo ne ubijaju ljude. Oni izbrišu njihovo postojanje iz vremensko-prostornog kontinuuma.

Da je Cak Noris glumio u filmu poznatom pod imenom "300", film bi se zvao "1".

Zasto su ljudi izmislili kola ????
Da bi pobegli od Chuck Norrisa .....nema veze Chuck Norris je izmislio sudar

Umesto kapi za oci Chuck Norris koristi Tabasko sos

Najbrzi auto na svetu ima 7 brzina....5,6 i Chuck Norris

Kad Chuck Norris sece luk ne place on nego luk

Zasto u kalendaru Chuck Norrisa datum direktno ide sa 31.marta na 2. april? Niko ne pravi budalu od huck Norrisa

Kad Chuck Norris dize tegove tegovi postaju jaci

Chuck Norris je jednom prebio prodavca obuce...preko telefona

Chuck Norris kija otvorenih ociju

Deca nose pidzame sa likom supermena....supermen nosi pizdzame sa likom Chuck Norrisa

Chuck Norris je dobio vozacku dozvolu kad je imao 18................minuta

Cak Noris je bio kamikaza-pilot… 12 puta

Chuck Norris ne ulazi u prostoriju kroz vrata. On prolazi kroz zidove!

Chuck Norris moze da podeli atom na 2 dela .....golim rukama!

Cak Noris ne koristi Aftershave .........on koristi vrucu lavu!

Amerikanci su 1945 trebali da odluce: baciti atomske bombe ili poslati Cak Norisa. Odlucili su se za humaniju varijantu!

Kada cuje izraz Devica Marija, Chuck Norris se samo vragolasto nasmeje!

Koja je razlika izmedu Chuck Norrisa i Boga? Bog zna za milost!

Na Chuck Norrisovom kompjuteru ne postoji control dugme .......on uvek drzi sve pod kontrolom!

Zasto se Bog zove Bog? Zato sto je ime Chuck Norris vec bilo zauzeto!

Jedino Chuck Norris vozi auto ciji je rezervoar prazan!

Bog stvara... Chuck Norris unistava!

Chuck Norris zna sve jezike sveta... on ih je izmislio!

Chuck Norris ne sere, nego govna bjeze od njega!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ako Chuck Norris kasni, vreme mora da uspori!

Voda prokuva brze kad je gleda Chuck Norris!

Chuck Norris zapuši wc solju. Cak i kad piša.

Chuck Norris ne ostavlja poruke. Cak Noris ostavlja upozorenja!

Ne postoji Drugi Njutnov Zakon. Chuck Norris je suma svih sila.

Kad Chuck Norris vodi psa u šetnju, ovaj mora sam kupiti svoj izmet. Chuck Norris ne trpi nicija sranja!

Chuck Norris je izmislio kasiku, jer je ubijanje nozem bilo prelako!

Nema oružja za masovno uništenje u Iraku. Chuck Norris živi u Teksasu!

Chuck Norris moze da napravi Sneska Belica od kise!

Chuck Norris moze da udavi ribu u vodi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chuck Norris moze da svira violinu uz pomoc klavira!

Jedino Chuck Norris moze da obrise ikonicu Recycling Bin!

Chuck Norris može za 20 minuta pogledati seriju od 45 min!

Chuck Norris nikada ne mora mazati skije sa voskom, jer su one uvek namazane krvlju!

Chuck Norris izgradio Rim za jedan dan!

Koje su tri najgore smrti na svetu? Od side, od raka i od Chuck Norrisa.

U Ginisovoj knjizi rekorda stoji napomena da Cak Noris drzi sve rekorde,
a da su u knjizi samo oni koji su mu se najblize primakli.

Cak Noris je uspeo da pobegne od stampeda bikova. Jednostavno, samo je hodao.

Naravno da vanzemaljci postoje. Ali oni nece doci na Zemlju dok je Cak Noris na njoj.......

real izgubi od slabijih timova ali zato cisti jake klubove
celsiju ni abramovic ne pomaze ,vi morate da promenite naziv stadiona ,kluba, rekonstrukcija kompletna da bi krenuli ka vrhu ,dzaba vam pare kad nemate rezultate
vi za 20 godina mozete samo mozda da osvojite 1 eventualno 2 lige sampiona i par nekih kupova jer je to realnost ,ozbiljno
tako da to sustizanje reala i celsija je za ne poredjenje,real je bio najbolji klub 20 veka ,toliko o tome,a celsi da bude najaci u 21 veku,nebih rekao lose vam se pise
a to preuzimanje igre nemoj da me zasmejavas please!!!!
celsi mi je bio pa jak klub kad su bili zola,flo i ostali (koji su bili na tebeli 6,7?)
celsi mora jos mnogo da uci !!!!!!!!!!! murinho vam je i donosio i neke rezultate a sad ovaj gavran avram ne bih rekao,mnogo ulazete a veoma malo prikazujete
real je dao 150mil dolara za pojacanja pa vidi 11 utakmica kod kuce i sve pobede ,koji je skor celsiju kod kuce???,real u gostima igra dosta efikasno,koji je skor celsija u gostima??

REAL JE KRALJEVSKI KLUB ,a celsi je samo namazan klub ,cak mislim da su vam i navijaci na stadionu sede kao roboti(nebi me cudilo i da su oni malo dobili money'a da navijaju)
od najacih igraca ja koliko vidim niko ne spominje da bi zeleo da zavrsi karijeru u celsiju , ili da ode u taj klub,morate te jos
da ucite ,ne postaje se pravi klub za 5,6 godina
aj djeticu
poz celsi pa pisi kad stignijes

Ti pricas o trenutnoj formi Reala,ciste jake klubove ove godine...i to do sad...polako ne moze dovijeka da traje dobra forma...
Po meni najbolju formu je imao Arsenal kada je vezao 49 bez poraza...daleko je Real od toga(vi pucate od Almerije)...Celzi je vezao u vrijeme Murinja 40 bez poraza...ta forma i ova forma Reala ne mogu da se poredjuju a smatra se da je ovo jedna od najboljih sezona jednog spanskog kluba...Nije to ni blizu dominaciji! A tek da ne pricamo kako igrate u gostima u Ligi sampiona...

``celsiju ni abramovic ne pomaze ,vi morate da promenite naziv stadiona ,kluba, rekonstrukcija kompletna da bi krenuli ka vrhu `` ovo je neko podsmijavanje bez argumenata...od kad kod nas traje era Abramovica vi nas treba da sustignete a ne mi vas;-) (kad pogledamo trofeje)
da osvajamo svake 3 godine po jednu Ligu sampiona stizemo vas za 27...da ne pricamo o tome kada bismo vezali osvajanje Lige sampiona ili osvajali samo svake 2 godine...sasvim je realno ocekivati da osvojimo za 30 godina...9 Liga sampiona...mozda je za 20g pretenciozno ali nije nemoguce...
Kada je bio tu Zola bili su 3.,4.,5. a ne 6.,7. ...osvojili su kup uefa i super kup...i nijesu bili uopste losa ekipa...za njih se tada pricalo ono sto se danas govori za Sevilju a Sevilja je izabrana za najbolji klub u prosloj sezoni!
skor Reala je 11-0-0 kuci a u gostima 7-2-3
skor Celzija je 8-5-0 kuci a u gostima 8-2-3
kad se ovo pogleda...mozemo zakljuciti da je manje vise stanje isto...jer mi smo promijenili trenera kada je sezona vec pocela uveliko...
tu dolazimo do jos jednog zakljucka da je Engleska liga jaca od Spanske lige i da je nama mnogo teze...jer Celzi je sa ovakvim skorom tek treci a Real dominira sa istim...
U Ligi sampiona mi smo se bolje pokazali...a kad se pogledaju kupovi...a da tu ste vec ispali...a mi i tamo nizemo pobjede...
Mi smo za ovu sezonu potrosili oko 60 miliona a vi 150 miliona...:mrgreen:
Svaka cifra je u nasu korist!
Jedina vasa prednost je sto ce se vas fudbal svidjeti vecoj narodnoj masi...
Ali to pravim navijacima nije bitno vec namazanim kao sto su Realovi...jer njima je estetika ispred rezultata...
pisi i ti drugar;-)

Mozda vi i jeste Kraljevski Klub ali mi smo Plava Revolucija...
Posto nijedna revolucija ne traje previse dugo, i ova Celsijeva ce se uskoro zavrsiti... Lazio je bio u gotovo istoj situaciji kao i Celsi (prosecan klub-dosao bogati vlasnik-pokupovao sve najbolje na trzistu osvojio par trofeja i fajront) a sada je u donjem delu tabele, sa ponekim ucescem u Evropi...

a moderatore svaka cast ti me to izbacujes u javnost nice nije lose
nego koji je ti navijac barsin ili realov ili necij drugi fan

walken svaka cast za odgovor toliko o celsiju
realu netrebaju nizovi nekih neporazenih utakmica kod kuci ni barseloni jer oni uvek igraju otvoreno kod kuce,a ne kao celsi stisnu se samo da ne bi primil golove,pa arsenal koliko je puta gubio na emiratima i
u poslednjim trenucima uspeo da izjednaci ista je i prica sa celsijem
pa sevilja je koliko ja znam iz spanije tako da celsi da se poredi sa celsijem se ne poredi
a to sto se tice kupove ,real ima ambicije u svojoj ligi i ligi sampiona,a to sto u engleskoj ima 3 vste kupova je druga prica pa bila bi i bruka da ispadnete iz svakog takmicenja ,polako sad ce GRCI da vas nauce kako se igra fudbal (darko i djordjevic,galeti i ostala kompanija)
od lige ste se vec oprostili to skoro pripada arsenalu
a mozda imate jos neke sancice u tim silnim kupovima (totenham vas dobija u finalu BERBATOV UUUU)
pa engleski klubovi najvise ulazu i osvoje po nekiput ligu sampiona
JAO KAKO NAVIJAM DA BARSA PADNE NA CELSI PO TRECI PUT PA DA SE PONOVI ISTORIJA
ONAJ GOL RONALDINHA IZ KORAKA U SRED LONDONA JEEEEEE LUDILO ,A MESI KAKO VAS JE RAZVALIO SVE DOK GA NEKO NIJE POVREDIO I DOBIO CRVENI KARTON
drugi put ste imali dosta srece pa ste prosli pa ispali o liverpula kao i obicno
toliko za sada ako si gledao juce sportske vesti CUO SI VEROVATNO NESTO U VEZI REALA KOLIKO ZARADJUJE GODISNJE I OSTALO
PA VISTE POTROSILI 60setak miliona jer je abramovic ZAVRNUO SLAVINU JER JE VIDEO DA STO VISE PARA ULOZI NEMA NIKAKVIH REZULTATA PA SE NADA DA CE BITI OBRNUTO
DOSO SEVCENKO PROPADE,BALAK KAO POCEO NESTO DA IGRA A KAKO JE IGRAO U NEMACKIM KLUBOVIMA VI STE JEDNOSTAVNO BERMUDKI TROUGAO
toliko

pozzzzzz

za trofeje nemoj me zasmejavati
reala puni pune redove trofeja a celsi jedva da ima za jednu policu od 2.5 metra za trofeje
ma vi cete samo da osvajate a ostali ce da lizu travu ma da !!!!
vi prvo da udjete u finale lige sampiona pa onda za neku godinu mozda i osvojite da probijete led
vi kad dodjete na vlast cega UZALUDNIH POKUSAJA OSVAJANJA LIGE SAMPIONA
ZA VAS JE JOS LIGA UEFA taman da igrate sa zvezdom,vojvodinom,partizanom i otalima
poz again
e ee ee e e e e e e e e e e e e ee

Ovdje vec nema argumenata tako da ne moram da odgovaram...;-)
A sto se tice ovog vijeka...za 30 godina cemo napraviti bum...
Ovaj forum ce postojati i sljedecih 100 godina( da kucnem u monitor:mrgreen: ) a do tada ce se smisliti lijek za besmrtnost ili barem produzenje zivota pa cemo sumirati trofeje:lol::lol::lol:

Back