crni lepotan
Elita
- Poruka
- 21.393
GRIZZLY ti sve nesto mislis i sve nesto pogresno
napred Skoti
napred Skoti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kako ti mozes znati od kad neko navija za neki klub? I otkud ta glupost da Barca igra dobro od pre 2-3 godine kad je ona u 90-im osvojila 6 domacih titula i par trofeja u Evropi... To sto je ona sada vise medijski propracena nego ranije ne znaci da pre nisu znali da igraju fudbal i da nisu imali navijace... Sto se tice igraca Barca je klub koji je u svakom periodu imao najboljeg igraca na svetu: Krojf, Maradona, Romario, Stoickov, Ronaldo, Rivaldo, Figo, Ronaldinho - nabrojao sam samo igrace koji su dobijali priznanja za najboljeg na svetu, ne racunajuci brojne reprezentativce Spanije i igrace koji su najbolji igraci svojih zemalja svih vremena (poput Laudrupa i Hadzija)... Stvarno ne znam koji tim moze da se pohvali takvim igrackim kadrom kroz istoriju... Po meni Barca za ove 3-4 godine u kojima je medijski najvise propracena je dobila mnogo vise anti-navijaca nego navijaca... Isto je bila i prica za Ronaldinha da je postao dobar igrac tek pre 3-4 godine, a vecina ga nije gledala u PSG (gde je mozda cak i bolje igrao nego u Barci) i zaboravlja da je uz Ronalda bio glavni igrac 2002 kad su uzeli titulu prvaka sveta...Ajmo tisina, 80% vas ne zna da kaze 5 igraca barse od pre 5 god.
navijate za barsu od pre 2-3 god. kad je pocela da igra dobro, pa aj malo za barsu, po mom misljenju su to SISE, SVI VI