FC Barcelona

cheers.gif

http://www.d1g.com/video/show/?id=1803692

a cementara ,dobro si to rekao !!!!
moderatore lep primer dajes vasim korisnicima (ludak)
a na forumu serija sam napisao
u cemu je problem free shop i dali su mi neki kazneni poen

a jos veca je prica za CELSI a za barsu je veoma manja jer je ona oduvek imala dobre igrace ali je bilo negde oko 5,6 mesta u ligi ,mozda je bila i 4
koliko se secam sa nekim snimaka kada je bio rivaldo,figo

Ajmo tisina, 80% vas ne zna da kaze 5 igraca barse od pre 5 god.
navijate za barsu od pre 2-3 god. kad je pocela da igra dobro, pa aj malo za barsu, po mom misljenju su to SISE, SVI VI
Kako ti mozes znati od kad neko navija za neki klub? I otkud ta glupost da Barca igra dobro od pre 2-3 godine kad je ona u 90-im osvojila 6 domacih titula i par trofeja u Evropi... To sto je ona sada vise medijski propracena nego ranije ne znaci da pre nisu znali da igraju fudbal i da nisu imali navijace... Sto se tice igraca Barca je klub koji je u svakom periodu imao najboljeg igraca na svetu: Krojf, Maradona, Romario, Stoickov, Ronaldo, Rivaldo, Figo, Ronaldinho - nabrojao sam samo igrace koji su dobijali priznanja za najboljeg na svetu, ne racunajuci brojne reprezentativce Spanije i igrace koji su najbolji igraci svojih zemalja svih vremena (poput Laudrupa i Hadzija)... Stvarno ne znam koji tim moze da se pohvali takvim igrackim kadrom kroz istoriju... Po meni Barca za ove 3-4 godine u kojima je medijski najvise propracena je dobila mnogo vise anti-navijaca nego navijaca... Isto je bila i prica za Ronaldinha da je postao dobar igrac tek pre 3-4 godine, a vecina ga nije gledala u PSG (gde je mozda cak i bolje igrao nego u Barci) i zaboravlja da je uz Ronalda bio glavni igrac 2002 kad su uzeli titulu prvaka sveta...

Inace ja ne navijam za Barcu, ali sam uvek obozavao da ih gledam jer su uvek igrali napadacki i imali su najbolje driblere....

Back