FC Barcelona

nije dozvoljen bio silazak na tribine koje su uz teren imali smo samo jeden deo tribina gde smo mogli da idemo jer je on bio ociscen a ostali nisu

nego dole sto vidis te ljude to su skoro sve novinari i slikari
staces ETO popularan !!!
neki klinci iz spanije su posle dosli kao neki vid ekskurzije
pa je bila opsta galama dozivali su eto'o nesto pevali
ludi kinci
poz

hm....sve je to uredu ...al me malo bocka u oci(malo vise) taj realov dres na tvom drugu...mislim nema smisla ...cudo da nije dobio batina...

hm....sve je to uredu ...al me malo bocka u oci(malo vise) taj realov dres na tvom drugu...mislim nema smisla ...cudo da nije dobio batina...

pazi ovako decko nije to Srbija propala tamo da udaris nekog na stadionu ili na ulici
lep deo zivota provodis u zatvoru
"nego nemam ni ja nikaki problem da se ti slikas sa barsinim dresom na Santiago Berna Beu!!!!!! " tad mozes da mi se javis,nego ciao!!!!!!

poz barsa 2 santander 1
atletiko M 1 real M 2
prognoza je vrlo moguca
adios

Mislim Kolconerosi mada to je pitanje za navijace Barse
Jok, to su navijaci Atletika

Imam pitanje...kako se zovu navijaci barce????
Zovu se Cules.

Barcelona je pobijedila sinoc Racing Santander 1-0. Gol Henryja u 30 min. posle kornera Inieste, koji je izborio Bojan. Santander nije imao nekih boljih sansi niti igre, pa je minimalna pobjeda bila dovoljna, pogotovo kad nam je tim jos uvijek nekompletan. Dobra stvar je povratak Messija posle povrede od nekoliko nedelja. Igrao je 25 minuta i napravio nekoliko dobrih poteza, ali prave stvari od njega ocekujemo sledece nedelje na teskom gostovanju Bilbau.

Sledeca utakmica nam je u srijedu protiv Villarreala u kupu Spanije. Ne znam koliko ce ozbiljno shvatiti tu utakmicu, ali kad je vec Sevilla izbacena mozda bi bilo steta sad ispasti.

niste losi barselonerosi
idete u korak sa realom na +7
henry se raspucava polako
robinho je glavni ..................... sa loptom mislim videli ste i sami na koliko utakmica a tek ramos,raul,nisterloj,guti,snajder,canavaro,Drenthe,baptista
THE GREAT CaSiLLas (najskuplji je golman sa velikim razlogom) i ostala druzina

picture182ji8.jpg
[/URL][/IMG]

REAL YEAH poz
sledeceg vikenda nezgodne utakmice i za barsu i za real

niste losi barselonerosi
idete u korak sa realom na +7
henry se raspucava polako
robinho je glavni ..................... sa loptom mislim videli ste i sami na koliko utakmica a tek ramos,raul,nisterloj,guti,snajder,canavaro,Drenthe,baptista
THE GREAT CaSiLLas (najskuplji je golman sa velikim razlogom) i ostala druzina

picture182ji8.jpg
[/URL][/IMG]

REAL YEAH poz
sledeceg vikenda nezgodne utakmice i za barsu i za real

Види га мали неваљалко, тек сад видех! Их да сам ја нпр стајао ту близу и снимио те, тако би ти ошио једну шљагу да памтиш до века, да ти фотке и нису потребне! ;)

Види га мали неваљалко, тек сад видех! Их да сам ја нпр стајао ту близу и снимио те, тако би ти ошио једну шљагу да памтиш до века, да ти фотке и нису потребне! ;)

ma idi begaj nego nisi bio tamo steta
bas bi se slatko nasmejao kako te odvode POLICE IN THE cuza nego
poz
adios

pazi ovako decko nije to Srbija propala tamo da udaris nekog na stadionu ili na ulici
lep deo zivota provodis u zatvoru
"nego nemam ni ja nikaki problem da se ti slikas sa barsinim dresom na Santiago Berna Beu!!!!!! " tad mozes da mi se javis,nego ciao!!!!!!

poz barsa 2 santander 1
atletiko M 1 real M 2
prognoza je vrlo moguca
adios

Slusaj ti DECKO pod 1. nisam imao namijeru da vrijedjam ni tebe ni tvog druga...
2. zasto tebi da se javim kad je tvoj drug se slikao a ne ti...
3.Na Realov stadion bi otisao samo da se p o s e r e m

P.S. zasto se toliko bojis policije...:confused::confused::-D

Pozzz i tebi

ok no problemos nego (1)
ja sam bio na kamp nou,a ne znam na kojeg druga mislis (2)
nemas ti te pare da to uradis (3)
ja se inace ne bojim police nego ti onako pominjem ako budes isao van srbije a rekao bi pre da si bosanac
da znas kako kulturno i civilizovano da se ponasas u evropi ili americi,a ne dzabu odma (lako moze i do toga doci ne brini se ),jos si ti manji rekao bi jedno da imas 15godina
poz i tj ebi

ok no problemos nego (1)
ja se inace ne bojim police nego ti onako pominjem ako budes isao van srbije a rekao bi pre da si bosanac
da znas kako kulturno i civilizovano da se ponasas u evropi ili americi,a ne dzabu odma (lako moze i do toga doci ne brini se ),jos si ti manji rekao bi jedno da imas 15godina
poz i tj ebi
izvinite sto sam citirala ovo ali nisam mogla da odolim :mrgreen:
necu vise!!!

ok no problemos nego (1)
poz i tj ebi

1.Ponovo sam procitao tvoj post sa predhodne str. i i primijetio da nema druga zaje bo sam se)
2.za pare nebrini...odkud ti znas imam li ja pare ili ne???:roll:...
3.Ja znam da se ponasam kulturno i civilizovano...Ja nisam iz bosne ja sam iz REPUBLIKE SRBSKE :D i btw Srbin sam do koske :-D...imam 15 godina...

amigosi
malo van fudbalskih komentara
srpski teniseri ga razvaljuju u australiji 'melburnu'
ana pa jelena pa novak
ako sve bude islo kako treba moze se desiti da u finalu igraju ana protiv jelene i novak protiv (protivnika)nadala ili nadala
u tom slucaju bi od ukupno cetiri preostala tenisera u obe kategorije bila 3 srpska prdstavnika (svaka im cast na dosadasnjim rezultatima)
poz
barsa viljereal u kupu uno:uno 1: 1 (nihat strelac za Villereal)
adios

Back