FC Barcelona

jaooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!
pa covece ti pricas sve u nekoj buducnosti i to ne nekoj blizoj nego nesto za jedno 20,30 godina otkud znas da ce se onda celsi zvati celsi i da li ce uopste i dalje postojati sa obzirom kakav ste tim
MNOGO GLEDAS SIENCE FICTION FILMOVE (naucnu fantastiku)
forum postojati za 100 godina,lek za besmrtnost i produzenje zivota da li znas sta pricas
ma da zivecemo kao dinosaurosi po 20 miliona ,rekao bi da ti je istorija omiljeni predmet
mnogo fantaziras i bezis od realnosti i stvarnosti taka ti je situacija kaka ti je moras se suociti
aaa " ovde nema argumenata tako da ne moram da odgovaram" a je ti si neki pjesnik a da djesi jado sto cinis
sumiranje trofeja po tvom zakonu budusnosti za jedno zilion godina ,ma ne sekiraj bicemo i onda zivi malo osedeli ali bez problema

picture182ji8.jpg
[/URL][/IMG]
pozzzzzzzzzzzzzzzzz

Ovdje vec nema argumenata tako da ne moram da odgovaram...;-)
A sto se tice ovog vijeka...za 30 godina cemo napraviti bum...
Ovaj forum ce postojati i sljedecih 100 godina( da kucnem u monitor:mrgreen: ) a do tada ce se smisliti lijek za besmrtnost ili barem produzenje zivota pa cemo sumirati trofeje:lol::lol::lol:

Mislim da se ovdje vidi da se ja salim a:?:
Sta mislis o tome:mrgreen:

realu netrebaju nizovi nekih neporazenih utakmica kod kuci ni barseloni jer oni uvek igraju otvoreno kod kuce,a ne kao celsi stisnu se samo da ne bi primil golove,pa arsenal koliko je puta gubio na emiratima i
u poslednjim trenucima uspeo da izjednaci ista je i prica sa celsijem
pa sevilja je koliko ja znam iz spanije tako da celsi da se poredi sa celsijem se ne poredi
a to sto se tice kupove ,real ima ambicije u svojoj ligi i ligi sampiona,a to sto u engleskoj ima 3 vste kupova je druga prica pa bila bi i bruka da ispadnete iz svakog takmicenja ,polako sad ce GRCI da vas nauce kako se igra fudbal (darko i djordjevic,galeti i ostala kompanija)
od lige ste se vec oprostili to skoro pripada arsenalu
a mozda imate jos neke sancice u tim silnim kupovima (totenham vas dobija u finalu BERBATOV UUUU)
pa engleski klubovi najvise ulazu i osvoje po nekiput ligu sampiona
JAO KAKO NAVIJAM DA BARSA PADNE NA CELSI PO TRECI PUT PA DA SE PONOVI ISTORIJA
ONAJ GOL RONALDINHA IZ KORAKA U SRED LONDONA JEEEEEE LUDILO ,A MESI KAKO VAS JE RAZVALIO SVE DOK GA NEKO NIJE POVREDIO I DOBIO CRVENI KARTON
drugi put ste imali dosta srece pa ste prosli pa ispali o liverpula kao i obicno
toliko za sada ako si gledao juce sportske vesti CUO SI VEROVATNO NESTO U VEZI REALA KOLIKO ZARADJUJE GODISNJE I OSTALO
PA VISTE POTROSILI 60setak miliona jer je abramovic ZAVRNUO SLAVINU JER JE VIDEO DA STO VISE PARA ULOZI NEMA NIKAKVIH REZULTATA PA SE NADA DA CE BITI OBRNUTO
DOSO SEVCENKO PROPADE,BALAK KAO POCEO NESTO DA IGRA A KAKO JE IGRAO U NEMACKIM KLUBOVIMA VI STE JEDNOSTAVNO BERMUDKI TROUGAO
toliko

pozzzzzz

za trofeje nemoj me zasmejavati
reala puni pune redove trofeja a celsi jedva da ima za jednu policu od 2.5 metra za trofeje
ma vi cete samo da osvajate a ostali ce da lizu travu ma da !!!!
vi prvo da udjete u finale lige sampiona pa onda za neku godinu mozda i osvojite da probijete led
vi kad dodjete na vlast cega UZALUDNIH POKUSAJA OSVAJANJA LIGE SAMPIONA
ZA VAS JE JOS LIGA UEFA taman da igrate sa zvezdom,vojvodinom,partizanom i otalima
poz again
e ee ee e e e e e e e e e e e e ee

ovdje se vidi neka nervoza, ljutnja(ima cak i malo mrznje) i neargumentovana pricica...nazalost, meni je ljepse biti pjesnik nego se svadjati preko chata:wink:
Pozdravlja te delija;-)

ma koja mrznja ne brini se covece ,nisam ja tog tipa
nego iskreno klubovi koji mi se najvise ne dopadaju su CELSI i INTER(JE NAJGOri klub na planeti) i naravno partizan jer sam zvezdas
skime igraju celsi i arsenal za vikend jel imaju teske protivnike?
barsa igra sa saragosom a real sa betisom
u sad jos malo ce UEFA CHAMPIONS

Subota 16.2.08.
SARAGOSA - BARSELONA
barazaragoza1-1.jpg

nema sta, ne smemo vise ni bod da izgubimo ! !

bice tesko jer Saragosa je odlican domacin.
ali vracaju se u tim PUJOL, DEKO, TURE, BOJAN,

ovo ce biti duel Gabija(Barsa) i Dijega Milita (Saragosa)

Eto nece igrati zbog manje povrede iz finala Kupa Afrike
Zambrota, Oleger and Silvinjo takodje ne igraju

a vazi
onda se vidimo 2012 u LOS ANGELESU ,posto kao menadjer REAL MADRIDA za buduce zvezde otisao sam malo do hlivuda i beveril hilsa malo do svojih vikendica(vila) da vidim dal stoji sve na mestu

poz koji grad planiras ili kojuj drzavu amerike
florida,california,nevada,sve su to ludilo mesta jedan drug od moje sestre je bio u bostonu to je druga planeta slike grada su nestvarne

Postoje 2 mogucnosti New York ili Atlanta...ali uvijek postoji i ona treca pa cemo vidjeti kako ce se to sve zavrsiti...;-)
gdje god da odem bicu veoma srecan jer obozavam SAD...bas volim tu drzavu:razz:

Back