arkona1168
Aktivan član
- Poruka
- 1.479
I kako covek da vas uopste nahvali sad 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
arkona1168:Uostalom,samo zahvaljujuci njima su i nakupili prvih 5 Klempavih pehara i pobegli svima za sva vremena
Onaj drim tim Barse sa Romariom na celu ih je isto razvalio na Bernabeu (samo je 5-0 bilo), kao i Krojfova generacija ...Barselona ima najbolji tim ikada, sto se tice Primere tu je sve odavno jasno, a sto se tice LS, ne znam koliko je Gvardiola sposoban da se nosi sa Hidinkom, a ako njega prodje sa Fergusonom
Golovi Anrija idu na dusu Mesija i Cavija, savrsene asistencije i tu Ramos nista nije mogao ...Nema price...sjajno odigrano...ili je barem tako ispalo...jer oni golovi Anrija su isli na dusu Ramosa...
Ali kao sto rece dulebass...ipak je onaj nekadasnji tim bio bolji...
Iniesta je takav od kad ga ja pratim, nema losu utakmicu ...I...moram pohvaliti jednog igraca posebno...Injestu...on je izvanredan...![]()
Onaj drim tim Barse sa Romariom na celu ih je isto razvalio na Bernabeu (samo je 5-0 bilo), kao i Krojfova generacija ...
Za ovaj stari tim ne znam, ali ova Romariova genaracija mi je bolja od danasnje ... Isti stil gaje, samo sto je Romario bolji od Etoa, Kuman od Pujola, Stoickov od Anrija, Laudrup od Mesija, Guardiola od Cavija a to su glavni igraci u obe generacije ...
Pa da si gledao Laudrupa u to vreme to bi poredjenje najlakse prihvatio ... Laudrup je medijski najpotcenjeniji igrac ikada, ni blizu nije bio hvaljen i pracen kao K.Ronaldo ili Mesi sada npr., a bio je bolji od obojce ...Da da, Romariov je stvarno bio vrh. Nego, ona poredjenja i da prihvatim, ali Laudrup bolji od Mesija........