FC Barcelona

Ima, ima...nema Betis vitrine...pa svake godine zagorcava zivot tvojim genijalcima...

Moj entuzijazam se uvijek bazira na jakim temeljima! Ko je sinoc vidio Realov tim...vidio je nesto neobjasnjivo i neopipljivo...vidio je slogu, zelju, upravo taj entuzijazam...neke stvari koje se ne postizu treningom...i koje Barselona nema...

Barselona ima izuzetne kvalitete ali ti kvaliteti ce biti na zestokim ispitima u iducih mjesec i vise dana...a mislim da se ti ispiti ne mogu poloziti bez ovih kvaliteta koje sam vidio sinoc u timu Reala...

Moj entuzijazam se uvijek bazira na jakim temeljima! Ko je sinoc vidio Realov tim...vidio je nesto neobjasnjivo i neopipljivo...vidio je slogu, zelju, upravo taj entuzijazam...neke stvari koje se ne postizu treningom...i koje Barselona nema...
Otkud ti to da Barsa nema slogu, zelju i entuzijazam? Ja bas mislim da upravo to imaju, i da im je jedno od jacih oruzja ...

Barselona ima izuzetne kvalitete ali ti kvaliteti ce biti na zestokim ispitima u iducih mjesec i vise dana...a mislim da se ti ispiti ne mogu poloziti bez ovih kvaliteta koje sam vidio sinoc u timu Reala...
Prvi ispit su prosli sa 10-kom, razmontirali su Sevilju sa pola gasa, i to bez Mesija ... Slican sipit su imali i u prvom delu sezone, pa su zabelezili sve pobede ... Real ima istovetan raspored kao i oni, i ocekujem da se pre oni okliznu nego Barsa ...

Proslo kolo su razvalili Hetafe po igri, i Stojkovic je bio igrac utakmice vec oko 30-og minuta ... U krizu su upali u pravo vreme, a u jos bolje su izasli iz nje ...

Ma umalo da im neko otkine bodove sa tim kvalitetima :lol:

A pogledaj malo kako je Barsa prosla taj krug teskih meceva u prvom delu sampionata...

Naravno,sad je tu najtrofejniji klub Evrope iz ruskog Londona pa ce sve ici mnogo teze :hahaha:

Inace,kada bih mogao da biram utakmice nekih timova razlicitih dekada i generacija voleo bih da u dva meca na Nou Kampu prvo vidim kombinovanu ekipu Brazilaca sa Svetskih prvenstava 1958. i 1962. a zatim i Barsu protiv Holandjana iz 1974. i 1978. Bez obzira na stil fudbala ubedjen sam da bi videli maestralne fudbalske predstave posto ovaj tim Barse cine suvi genijalci
Po meni je jaca
, koja je verovatno najbolja rerezentacija ikada ...

Poslednja izmena:
@Walken
Takav utisak sam stvorio gledajuci Primeru...mislim da su ti kvaliteti kod Reala...

A ako je Barsa razbila Hetafe...onda ih je Real razbio na proste cinioce:D

Sacekaj da vidis iduce gostovanje Barse...:D

Po meni je jaca
, koja je verovatno najbolja rerezentacija ikada ...

Pa nista,onda imamo 1/2 :D

Nek Karioke to rese medju sobom

127216038_8b456ea771.jpg
VS
brazil-1982.jpg

pa nek dodju u finale protiv

1403260845_8f24a9bf98.jpg
ili
3089281900_1c4efc6e29.jpg

Меси ништа није показао синоћ, а свима је јасно да нам је он 60 % тима са јачим тимом! А још притом онај магарац Алвеш :roll: имао је потпуну слободу и никако то није искористио. Не верујем да ће Барса да киксне у обе наредне утакмице ипак су превише уложили и сијали током сезоне да би оба трофеја прокоцкали!

Visca Barca!

ма дај Челзи се брани 90 минута и на крају 0-0, ја сам разочаран
једино Инијеста је био на нивоу,
и Валдес код шансе Дрогбе :worth:
Ето једва да се нашо у 1 доброј шанси
кад се игра отворено све иде као подмазано али кад дође неки тим да се брани као Челзи онда треба да се отелимо за 1 гол
џабе посед лопте 70% , корнери, фаулови, центаршутеви , све узалуд
:dash:

досадна утакмицаа....................
Mi vas necemo da cijepamo...ubicemo vas od igre...to ce najvise da vas zaboli...
Pokazacemo ko igra najljepsi fudbal u Evropi:D
уз сво поштовање према вашој чврстој одбрани
мислим да сте показали да сте највеће пи***це у Европи

Poslednja izmena:
Реванш меч на Стамфорд Бриџу заказан је за 6. мај.

Шутеви на гол: Барселона 20, Челси 6,
Шутеви у оквир гола: Барселона 6, Челси 1,
Корнери: Барселона 10, Челси 2,
Фаулови: Барселона 7, Челси 20,
Офсајди: Барселона 4, Челси 3,
Посед лопте: Барселона 65%, Челси 35%.

Барселона: Валдес, Абидал, Алвеш, Пике, Маркез (Пујол 57’) - Туре, Ћави, Инијеста – Анри (Хлеб 87’), Меси, Ето (Кркић 81’). На клупи су били: Хоркера, Пујол, Гудјонсен, Кркић, Кеита, Силвињо, Хлеб.
Челси: Чех – Ивановић, Босингва, Тери, Алекс – Есијен, Лампард (Белети 71’), Балак (Анелка 90’), Малуда, Оби Микел – Дрогба. На клупи су били: Иларио, Ди Санто, Калу, Белети, Анелка, Мансијен, Стох.

досадна утакмицаа....................

уз сво поштовање према вашој чврстој одбрани
мислим да сте показали да сте највеће пи***це у Европи

Kada budes postovao odbranu kao napad...onda neces imati takvo misljenje...

Mi imamo najboljeg defanzivca na svijetu...a vi imate jednog od najboljih ofanzivaca na svijetu... Bojim se da je nas igrac vise pokazao...

Kada se zavrsila utakmica...pokazalo se da je nas fudbal pobijedio... A ako cemo iskreno, najbolju priliku na mecu smo mi imali...

I revans tek predstoji...

Kada budes postovao odbranu kao napad...onda neces imati takvo misljenje...

Mi imamo najboljeg defanzivca na svijetu...a vi imate jednog od najboljih ofanzivaca na svijetu... Bojim se da je nas igrac vise pokazao...

Kada se zavrsila utakmica...pokazalo se da je nas fudbal pobijedio... A ako cemo iskreno, najbolju priliku na mecu smo mi imali...

I revans tek predstoji...
поштујем одбрану али не и убијање фудбала,
знам да се на крају гледа само резултат али морам да прокоментаришем..
лако је бранити се са 10 играча у шеснестерцу
ту једну шансу коју сте имали добили сте после невероватне грешке Маркеза,
ништа од игре, чак ни контри, тотална дефанзива,
међутим хидинк је прошао некажњен а ако му успе још једном онда само могу да вам честитам
сад предстоји ЕЛ КЛАСИКО ;)

Back