F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bRA DAN.......Mara mi izela omiljeni telefon.....onaj 064 tj. Sony Ericsson :evil: ja ga sinoć zaboravila na stolu na tremu i ......kreten.....i onaj ljiljan mi sjebali.....
kajsije izvadjene....cigani ih isekli i izvadili i sad mi čudno dvorište :aha:

MaRRRa opajdara. :lol: Mi se ovih dana akamo sa nekim macetom sto je neko izbacio na putu prosle nedelje, brat mu je udomljen negde u komsiluku izgleda a ovaj mali resio da ostane ovde, sa Mirkom i Mrvicom, iako ga Blondi mlati k'o vola u kupusu. Inace, izvadili smo i mi neka dva oraha pored puta, razboleli su se, Milica ne moze da ih prezali a i meni je prazno.

- - - - - - - - - -

I pardon, dobar dan. Jeste culi vi mozda da je kafa prevencija depresije? :dontunderstand:

bRA DAN.......Mara mi izela omiljeni telefon.....onaj 064 tj. Sony Ericsson :evil: ja ga sinoć zaboravila na stolu na tremu i ......kreten.....i onaj ljiljan mi sjebali.....

jednom prilikom ostane mi kartica (od telefona) na stolu, i Pul (pas) ga smandrlja, sazvace ga lepo, majka mu nekako otme... ja sta cu, odem u telenor da izvadim novu, dajem im onu staru da bi videli broj kartice, gledaju cudno karticu i pitaju sta je u pitanju, ja kad sam rekao da je pas pojeo cela radnja se smejala :lol:

2rwkeub.jpg
[/IMG]

- - - - - - - - - -

eu0jf4.jpg
[/IMG]

predpostavljam da su se zbog toga i smejali :lol:

- - - - - - - - - -

kako je kod vas? Ima li vrucine? :)

E, pa unutra je OK, dobro smo izolovani. :) Ali napolje ne pomaljamo nos ako ne moramo.

sve je spremno samo da krenem

:aha:

- - - - - - - - - -

zna mara da telefon zraci
ona samo brine za vas
:lol:

A zasto jos svetlis? :dontunderstand: Srecan put i lepo se provedi i iskupaj se i za nas. :zag: A slike se podrazumevaju!

Milevice, jesu vam se obradovali zverovi kad ste stigli? Mogu da zamislim uostalom. :heart2::heart2:

Baš se osećam sxebano a imam i zašto. Ukratko.
Danas oko pola 2 idem s Tacom u Banju. Na jednom strnjištu vezan lep beo konj,
ono uže možda 2 m. A vrućina paklena, nigde hladovine. Mislim možda mu gazda negde
u blizini. Kad se vraćasmo oko pola 3 konj na istom mestu, na suncu bez hlada i vode.
I kud ne stadoh da bar odvežem jednička i pustim ga, ali ja ne, žurim da postavim ručak,
tu mi dete od 19 godina što nema pojima gde su tanjiri...I ova komunalna policija ne znam
da li bi reagovala da sam ih zvala :confused:

Joj, znam kako ti je. :( Stalno ostane ono da smo mogli nesto da uradimo, ja se pojedoh upravo sad zbog onog malog drekavca sto sam ga konacno uhvatila, ali pred svedocima. Sad ga odnese u grad, gde ce ga videti vise ljudi i mozda ga neko uzeti ali to je samo jedno ogromno MOZDA. :sad2: A Mirko i Mrvica su ga prihvatili lepo, tako sam ga i uhvatila, uz Mirka se privukao. Ziva nisam sta ce biti s njim. :( Svakako ce tesko verovati ljudima.

Jutro- Mrca prošetan, kuvam kukuruz, stavila supu..sad ći da pravim mafine, juče bili kod kumova dobila recept od kume.a sve što ona pravi je super..tako da ..ma da skratim imam familiju na ručku :lol:

bAR DAN :kafa:

EJ gOCO

1. dole crni luk na režnjeve isečen
2. svež krompir na listove isečen
3. svašta od mesa, šampinjončii, paprika, suhomesnato
4. pire krompir
5. peći

ako je dublja posuda, djuveć na primer, redjati opet luk, pa svež krompir, priloge i na kraju pire krompir

Podseca na pastirsku pitu. :) Za nju se dinstaju luk i meso kao za musaku, i + sargarepa i grasak, u sredinu besamel i odozgo pire sa jajetom i rendanim kackavaljem. Dobar dan zelim. Prestala sam da brojim dane bez kafe.

E sad mi je Jasno, ko me to zove a ne prica. A a a a to Mara opajdara Vika si Kanadu..... E bre Ljljka, , dajes decinji da se igraju sas telefoni, :hahaha:

Dobro Jutro :kpozdrav::kafa:

bAR DAN :kafa:

EJ gOCO

1. dole crni luk na režnjeve isečen
2. svež krompir na listove isečen
3. svašta od mesa, šampinjončii, paprika, suhomesnato
4. pire krompir
5. peći

ako je dublja posuda, djuveć na primer, redjati opet luk, pa svež krompir, priloge i na kraju pire krompir

O Ljiljo naređala luk, krompir na listiće..domaću dimljenu kobaju, šampinjone..zalila sa malo pavlake za kuvanje..napravila pire ko pire..sa puterom i mlekom.razmazala preko razvalili mi se gosti..pomislih na tren ostaće mm gladan kad dođe s posla..i mafini su super , ni njima nisu ostali dužni..okačim recepat kad se vrnem..idem da se isfeniram :cao:

Dobro jutro.......e, baš mi je milo što im se dopalo :zag:
okači

ajd malo muzikice.....ja se povraćam ...msm vraćam se lagano u normalu...toliko mi je teško jutros bilo a lepo sam spavala i sve ....ništa mi konkretno nije, al mi je sve :aha:......ko da nisam tu i ne mog se pomerim.......jedva se sastavih, al sad je ok.......iiiiiiiiiiii ajmooooooooooo u dan :metla:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back